al asya yı sorman bile bence hata.biri mobilet birisi scootor.üzerine binince anlarsın hangisini alacağını konforundan gücünden
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bence mopet i alırsan uzun süre kullanırsın.
scooter de masraf çok olucak 3-5 ay güzel sonra granajları dağılmaya başlıcak daha fazla benzin yakıcak. köy gibi bi yerde isen kesinlikle mopet al
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Alttaki varken üsttekini alır mı insan yahu..
Arkadaşlar birisi Aysa Motor diğeri Yamaha. Sağlamlığı da göz önünde bulundurmak lazım değil mi? Markalar bunlar olmasına karşın yine de asyayı al diyorsanız onu alırım. Yalnız Yamahanın galaksy modeli hakkıda bilgisi olan var mı? Varsa yazarsa sevinirim.
Dostum bende asya motor 150 t1 war yani ikinci motorun aynısı.Moped'le hem güç hemde görüntü açısından çok fark var.O yüzden ben asyamotoru tercih etmeni öneririm.Motor 2000 e yaklaştı.Düzenli bakımlarını yaptırıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve 120 ibresi war.Motor daha tam açılmamasına rağmen 105 i görüyor.Karar senin
asya iki tane mopedi arkasına bağlar götürür tartışılmaz bile asya yı al
bence ikisinide alma eger 1000 tl bir bütçen varsa çinlilerin içinde 100 cc altı cub türü motorlar var. fiyatları epey uygun. ayrıca scooter gibi hemen dagılmaz. uzun süre binersin.
Arkadasım Beni dinle çin mali scooterdan uzak dur kimsenin ben memnunum demesine bakma benim fikrim o mobletten yana belki görsel olarak pek bişey veremez o motor sana ama hiç olmazsa evden çıkarkan yolda kalmayacagını bile bile çıkarsın...çin mali yaramaz fiyatına aldanma heryeri plastik.... yamahanin o mopedi seni uzun yıllar tasır dilinden herkes anlar... cebini düşünür...100-120 giden arkadaslara hız yönünden kanıp çin malina bulaşiyim deme onların 120 si 90-95 km dir...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
slm ıkısınıde alma az daha YTL ekle honda titan al pişman ollmazsın veya ybr 125
biraz para biriktir.. cgl125, ybr125 lere bak..
bende adam akıllı motorları soracaksın sandım bence ikiside şu topici okumama deymeyecek motorlar 1000 lira üzerine 500 daha koy arkadaşların dediği gibi temiz ikinci el bir commuter bak!
Master of Davar
ya abi ne moped'i bak sana söyle diyim bende aynı ikilemdeydim ki simdi ASYA'yı alınca diyorum ki ulan iyiki almamısım cok iyi karar verdim dedim sakın alma mopedle uzun yol isticen yapamıcan biraz hız isticen olmıcak biraz gösteriş dicen olmıcak sakın alma asya bak ucuz güzel gözüküyo kacırma aL onu istersen sna asya motorları hakkında bilgide veririm Özelden ama moped falan alma tamam mopedi uzun süre kullanırsın ama 5 yıl mopedmi kullancan bu scooterle 1-2 sene sonra büyük cc'ye gecicen ben senin yerinde olsam %89798798798 ASYA alırdım Dinle beni Bak Keyfine
ne diyorsunuz arkadaşlar? Honda Kinetix daha iyi olur mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)