Arkadaşlar sizce hangisini alayım? 2 seçenek var.
Reklamlar
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
secenekler böleee uzar...yakında bi zc bi tanede başka motor gider....
al birini ama içlerinde asya daha şık ve rahat duruyo..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Kimse yamahayı al demiyor mu?
-
dostum yamaha mopedleri türkiyede yapan fabrikanın 7 senelik çalışanı olarak 1 amortisör değişmiş,ayak basma grenajı değişmiş,ön çamurlık değişmiş ve motorla oynanmış.O mobiletin motorları okadar sağlamdırki adam nasıl haşat etmiş hayret.İkisinide alırsan tamirciden çıkamazsın bunu unutmadan ,eğer çok kısa mesafeler için kullanacaksan moped al derim asyaya gerek kalmaz ama uzunda kullanırım diyosan tamir parasıda ayarlarım dersen asya al.
-
preinter adlı üyeden alıntı
alacağın motoru hangi iş için kullanacaksan ona göre karar vermelisin;burda kullanım amacına göre karar vermelisin diye düşünuyorum,selamlar
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
tabikide asya her ne kadar çinli olsada bakarsan motora oda yolda bırakmaz seni arkdasımda war presto cocuk memnun ama grenaj konusunda degıl cunku cok ses yapıyo.
-
asivezor adlı üyeden alıntı
bence ikisinide alma eger 1000 tl bir bütçen varsa çinlilerin içinde 100 cc altı cub türü motorlar var. fiyatları epey uygun. ayrıca scooter gibi hemen dagılmaz. uzun süre binersin.
bencede en mantıklı fikir bu. hem 150 cc alım satımda da pahalı olur, al bi cup
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Forumda asya motorun çok sorun çıkarttığını okudum.Ama iyi bakarsan niye olmasın.Ayrıca bir scooter ne kadar kötü olsada bir mobiletten iyidir.Düşünmen hata...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
Bir de şu var.Eğer az yaksın ben hız istemem diyorsan mobiletlerin birini al.Asya 150cc dir,konforludur ama 100 km de 4.8lt yakıyormuş.Kullananlardan öğrendim.Sonuçta tercih senin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler