Runner Vxr 200 Vs Cbr 125
-
Cbr125 Mİ? Runnner Vxr200 MÜ?
Ama Sportİflİk Ve Performans In Üst DÜzeyne Olmasini İstİyorum
ArkadaŞlar Son Kararimi Verdİm.honda Cbr125 Aliyorum.ÇÜnkÜ Sportİflİk Ve Performans İstİyorum.İlerİde EĞer 600 LÜk Makİna Kullanmak İstİyosam Cbr125 İle BaŞlmam Lazim..
DeĞerlİ Yorumlariniz İÇİn Çok TeŞekkÜrler...
Reklamlar
-
bence cevap vitesli mi, vitessiz mi? sorusunda saklı.
-
-
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
google dan vxr 200 de milyonlarcaa resmi var..
-
sevgili dostum...kesinlikle gilera diyorum...yani cbr125 değil almak düşünmek gibi bir hata yaparsan senin adına üzülürüm...hele hele vxr i cbrla aynı kategoride bile tutma...al scooterını bak keyfine...arkadaşlarımda ikisindende var...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
gilera runner tabiki ben çok memnunun hiç yakmıyo bide... kokluyo sanki...
in the absence of light,darkness prevails...
(Honda CBR 600f / 34 UMK 93)
-
Road_Runner adlı üyeden alıntı
gilera runner tabiki ben çok memnunun hiç yakmıyo bide... kokluyo sanki...
senin motor bütün gün kafa geziyodur o zaman
-
runner al abicim bak rahatına kimseyi kazımazsın vala yaya gider runner110_120 km.hızda görür rahat rahat.şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan
-
0-50 mt de cbr 125'in runner'ı geçtiğini kim söylemiş ya?? bence tam tersi olmalı
-
Bu Runner'ların bir sorunu varmış, arkadan gelenler çarpıyormuş, diye duydum, hatta gördüm.
-
scooter lar içinde ve 125 cc içinde en güçlü lerden biri zaten rs 125 italjet var bide
in the absence of light,darkness prevails...
(Honda CBR 600f / 34 UMK 93)
-
vxr 200
Tabi ki runner ,hemde biraz şaşır ;ben v-strom 1000 imi satıp vxr 200 aldım düşün artık şehir içinde hele istanbulda vitesli motor kullanmanın hiçbir czibesi yok eğer sportiflik aramıyorsan?Ama hız olarak aynı olan 2 motor soruyorsun bana göre cbr 125 in hiç bir anlamı yok!anlamsız bir motor.otomatik herzaman kalkışta vitesliyi geçer ben denedim,güvenebilirsin,benim motorumda sahibinden comda istersen bak 2005 gri olan 1500de.
-
ama arkadaşlar şöle bişi var cbr125 veya gilera vxr200 den sonra 600 lük makinaya geçmek istiyorum gilera alıp 600 lük makinaya geçersem bir problem olmaz mı?? vites konusunda...vitesli motor kullanmayı biliyorum ama yani uzun süre vitesli motor kullanan ile kullanmayan arasında fark olur sanırım....ama gözüme runner vxr200 daha şık geliyo..ama teorik olarak cbr125 gibi::kafam dağıldı..
-
vxr 200
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
-
höh yani bir scooter ile race motorunu kıyaslamanız bile saçma ötesi...
kardeşim senin amacın ne ben anlamadım amacın hız ise git race al yok ben tıkır tıkır yavaş sakin gidicem sırtımı düz tutucam diyosan gilera al
bu cbr düşmanlığı ne ya bi sürü insan bunu kullanıyo lütfen eleştirilerinize dikkat edin ANLAMSIZ MOTOR DEĞİLDİR CBR 125!!!
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
-
ohooo runnner vxr200 yavaşmıı??
-
puma007 adlı üyeden alıntı
höh yani bir scooter ile race motorunu kıyaslamanız bile saçma ötesi...
kardeşim senin amacın ne ben anlamadım amacın hız ise git race al yok ben tıkır tıkır yavaş sakin gidicem sırtımı düz tutucam diyosan gilera al
bu cbr düşmanlığı ne ya bi sürü insan bunu kullanıyo lütfen eleştirilerinize dikkat edin ANLAMSIZ MOTOR DEĞİLDİR CBR 125!!!
sanırım biraz bilgi eksikliğiyle yazılmış bir mesaj olmuş, runner tıkır tıkır yavaş kullanılacak bir motor değil, bilmeden sallamayın lütfen..
-
One_Way,
yahu ne oldu senin şu gilera işi ? Net bişey söylemedin hala.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler