Runner Vxr 200 Vs Cbr 125
Reklamlar
-
Gilera bende ledo kardeşim. Ama kazadan sonra ön maşa tam doğrultulamadı, usta halloldu dedi ama yolda zor gittim bugün, bayrramdan sonra tekrar götürecem ustaya, yada olmuyorsa ön parçanın yenisini bulma yoluna bakacam. motor kısmı iyi durumda daha 8000 km lerde, bu motoru kullanmak istiyorum uzun süre bakalım nolacak. şuan benim keeway arn ile demir kafeste koyun koyuna yatıyorlar yakında arn-runner karışımı çocuk doğurmazlarsa iyidir
Reklamlar
-
one way,
yolda runner a ne gözle bakıyolarr??ve son hız kaç? ayrıca senin runner ne renk?
şimdiden saol...
-
One_Way adlı üyeden alıntı
Gilera bende ledo kardeşim. şuan benim keeway arn ile demir kafeste koyun koyuna yatıyorlar
yakında arn-runner karışımı çocuk doğurmazlarsa iyidir
Eee ana güzel, baba güzel; çocuk da iyi çıkar
şaka bi yana, buradan san bi yardımımız olabilirse çekinme söyle lütfen !
Biliyosundur, gilera bu yıl ferco motora geçecek, parça işi falan daha rahat olacak. Bi de buradaki ustalar da iyidir, gerçi İzmirdekileri bilmiyorum ya...
Bi danışacak konu olursa, foto falan yollarsın, biz de sana buradan yardımcı olmaya çalışırız
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
beni msn listene ekle istersen ledo. erkans2002@hotmail.com
ilgin için teşekkürler
-
4 leventten 2.köprü yoluna girip o yolda 145 görmüştm runner vxr200 ümle...
-
-
ilnapoli adlı üyeden alıntı
yokuş aşağı yani?
abartı bi yokuş değildir ama eğimlidir ;)
-
kesınlıkle runner kullanımı kolay ayrıca cook ii gıdıyo
-
14 Aralık 2006, 12:51
-
14 Aralık 2006, 13:25
runneri bende kullanmistim gercekten cok seri motor kalkista ybr cbr filan dinlemiyo
DREAM OF POWER SAKO
-
runneri tek geçiyorum her konuda
-
scooter istersen runner , race istersen cbr alacaksın , ki zaten cbr alıyormuşsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler