3ünüde dene hangisinde kendini iyi hissediyorsan onu al
www.sahildenturkiye.com
bence hiçbirini alma.çin işine girme.kymco al taiwan malı
olmadı honda activa al. ömürlük olur.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
150t1 en iyi secim olacaktir...ilk motosikletimdi cok kullanislidir...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
hiçbirini alma ama illa alacaksan 1. yi al....ama 1000 liraya daha ii motor bulabilirsin
birazdaha biriktir bi japon al bence ybr125 falan sen bilirsin tabi scooter tavsiye etmem bende var pismanım satıcam vitesliye gecicem Nasipse ama illa kafaya taktım ben alıcam banane dersen en üsttekini al asya güzeldir
1000 liraya çok güzel mondial 150 zat lar var bence bı bak derim
Eğer yarın bir gün, 3-4 bin km yol yaptıktan sonra -"Tamam arkadaş, benim scooter stajım bitti.Artık, racinge geçiyorum" deyip, racelere bakmaya başlayacaksan, bu motorların hiçbirini alma, biraz daha 750-1000 TL falan daha biriktir ve en azından YBR 125al.
Ama, "Yok, ben illa scooter alıcam" diyorsan, Asya olur, Mondial olur veya Jingheng olur en üstteki modelden al.
Ben 6-7 ay kullandım (Jingheng JC150 modeli) rahat ve konforlu motordur.
Bu motorlardan alırsan, yani Çinli alırsan ya kendin motordan anlayacaksın ya da tamirci kardeşin veya yakın akraban olacak.
Hiçbirini Alma Onlar Çin Malı,
Git Japon Al,
Ama Dur Ondanda Alma Onlarında Gözleri Çekik Bulaşmıştır Dandiklik,
Git Alman Al,
Ama dur ondanda alma onlar Donuz eti yiyorlar,
Git Taiwan al,
yaaa dur dur ondanda alma,oda çine komşu sayılır,
sen türk al ramzey al,
ama dur dur,
türklerde işi sallıyor,
Dökülür,
ben benım motoru verırım sana onu kullanırsın,
aaa şeyy yaaa,
benım motoruda vermeye Kıyamam,
nyse cnm zaten motor tehlikeli sen motordan vazgeç git araba al,
şahin al,brodway al,
yada boşver PS 4 al,
daha zevkli daha tehlikesiz......
Arkadaşlar Bırakın bunları,
adamın bütçesi ortada size sadece hangısını alayım diyor,
alabılecegı motor zaten bellı,
almazsada ya para başka yerlerde harcanacak,
yada yine çin malı veya 100 bıne dayanmış ama km saatı sıfırlanmış motor alacak,
pek çoğunuz çinde öğrendi sürmeyi,
Arkadaşım Sence Uygunu Ne ise,
onu kullanana sor,
millet kulaktan dolma laflar ile bilmişlik taslamayı seviyor çünki...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
1.ci asya daha temize benziyor ,bide o model bana cok rahat geliyor.Ben olsam 1.ci derdim temizse tabi
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
hepsi ölü bunların...sondan birinci müşterisi olur tadını alır sende 750 ye birilerine gagalamaya çalışırsın olacağı o...Çin geldi iyi oldu herkes motor alabiliyor...bak ne güzel dimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya saçmalama yaa çin malını alıcanda iyimi yapıcan hergün bi yere arıza yapıcak al bi honda yada yamaha bak keyfine dostum.... hiçmi okumuyosun forumlarda bu markaları ve sahiplerini.... aklınızı başınıza devşirin artık arkadaşlar ne kadar çok çinli alırsak bi o kadar zarar ediyoruz ve o kadar üstümüze geliyor çinliler. nede olsa piyasa hareketli TÜRKİYE'de diyorlar ve satıyorlarda yani haklılar....
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
Öyle de arkadaşlar var mı 1000 liraya çin malı olmayan motorsiklet? Zaten kredi çekip de alacağım. Malum otobüsler çok fena Ankara'da. .Alternatif sunabilen varsa iyi olur.
Asya olanla ehliyet sınavında falan gezmiştim.Gemi gibi alet.Ama fazla da hız yapmıyor.Tabi 150 lik olan Asya.Karar senin ama diğer ikisinden iyidir bana kalsa.Git capon al diyenlere de bişey demiyorum.Serkan yeterli cevabı yapıştırmış gene.
oyum 1 numaraya.en temizi o duruyo çünkü. 2 numarada güzel ama yatmış belli,3 numara kafadan kaybetti.....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)