Foruma danışmak gerçekten ilginçmiş. farklı fikirler devamlı fakat monsterdan vazgeçtiğimi söyleyebilirim rahalıkla. kawasaki ve yamaha hoşuma gitti. lakin işi kotaramamaktan korkuyorum.
Foruma danışmak gerçekten ilginçmiş. farklı fikirler devamlı fakat monsterdan vazgeçtiğimi söyleyebilirim rahalıkla. kawasaki ve yamaha hoşuma gitti. lakin işi kotaramamaktan korkuyorum.
Burdan küçük cc li motor kullanan yada daha önce motor kullanmamış ama çok isteyen herkese soruyorum...
Hanginizin 15000 lirası olsa direk r6 yada 600rr almazsınız (yada hayalinizi kurduğunuz motoru)
Bence eğitim aldıktan sonra yani o debriyaj olayını virajlarda vites düşürme yükseltme olayını çözdükten sonra kullanılabilir.
Ha kesin düşer o ayrı....
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler. sizleride meşgul etmek istemiyorum. dediğiniz şekilde araştırmalarımı yapacağım.
bu paraya ekmeği biraz yenmiş 600rr bulabilirsin yada güzel baba bir scooter alabilirsin örneğin burgman 400
iyi bir birikim olmuş ancak ufakdan başlamakda yararlı olucagı kesin
şu an bu miktarla güzel bir makina alınabilir fakat küçük bir makina ile öğrenip büyüge gecmek daha saglıklı olucakdır biraz zaman birazda para zararlı çıkarsınız ama sonucunda
mutlu olursunuz
f1 pilotları bile gokartla baslıyor nıhayetınde
piyasası olan vitesli 125 250cc bir motosikletle başlarsın sonra geçersin araba tecrüben varsa vites debriyaj çok çok sorunda olmaz
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
o miktara gsr600, fz6 fazer, cbf600, hornet900 alabilirsin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Öncelikle hoşgeldiniz.
Eğer haftada 400 km yol yapacaksanız uzun yol motoru istiyorsunuz demektir.
Naked türü motorlar uzun yol için grenajlı motorlardan daha rahatsızdırlar , çünkü rüzgar yerler , yorarlar.
Eğer tecrübeniz hiç yok ise Kawasaki Zx250 gibi bir modelden başlayabilirsiniz.
Ama sizi en rahat ettirecek motorlardan biri Kawasaki Er-6F olacaktır. Bütçenize de uygun.
Torklu bir makinadır , 2 silindirdir ve az yakar.
Diğer bir seçenek ise Honda Cbf600. Çok güzel motor. 4 silindir, rahat bir motor.
Illa naked isterim derseniz yukarıda arkadaşların yazdıklarını inceleyebilirsiniz.
Ducati'den vazgeçmeniz iyi olmuş. Bakımı pahalı ve ilgilenmeniz gereken bir motordur.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bence şöyle 1.500 2.000 tl ye bi ikinci el ybr cbf 150 falan al zaten onu biraz kullan artık sana yetmediğini büyüğünün gerektiğini hissedersin ve ozaman istediğini alırsın ilk başlarda 125 lik bir motor bile hükmedilmesi zor gelir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)