tecrübeli abilerimden yardım lütfen..
-
yakın bir zamanda motor almayı planlıyorum.1500tl civarı param var.aklımda bws ile agility var.yalnız kullanacağım kriterleri baz alırsak tercih yapmak çok zor.benim kafama takılanlar şunlar: istanbulda oturuyorum okulum sakaryada,haftada 1 kere okula gidip geliyorum(130km) uzun yol için hangisi uygundur.bwsnin 2 zamanlı olması kafamı karıştırıyor ama bir yandanda yamaha motoru bunun altından kalkar gibime geliyor.bir başka sorum performans olarak hangisi daha üstündür,hangisi mekanik olarak daha sorunsuzdur,son olarak motoru yenilemek istesek(piston ,segman vs)hangisi daha masraflı olur.motorların yakıt tüketimine çokta önem vermiyorum bunuda belirteyim tesekkurler..
Reklamlar
-
Bu 2 motorlada uzun yol gitmeni tavsiye etmem tirlarin ruzgarindan cok etkilenirsin onumuz kis...buyuk tekerli 125 cc veya 150cc vitesli bak derim ben...ybr125 olur-cbf150olur...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
İkisi arasından kesinlikle Agility derim ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
İkisi arasından kesinlikle Agility derim ...
Neden
-
agilitynin motoru kağıt üstünde daha güçlü ama bwsnin 2 zamanlı olması bu açığı kapatabilir diye düşünüyorum,yanlışmı acaba??
-
bence de bu motorlarda yanında gecen bır kamyonet bıle olsa suratınde varsa savrulabılırsın o yuzden bıraz kalın teker mt baksan daha ıyı olur senın ıcın ustelık 130 km dıyrsun dedıgın motorlarla cekılmez... ybr ve cbf guzel fıkır...
-
bwsyi geç dostum...onun dönemi kapandı...bu zamanda arız vızıltısı dinlemeye gerek yok...ha öteki tercih agılıty olduğu için bwsi rahatca geç diyorum...Agılkıty efsane bir scooterdır...tabi anlayana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bws ama o dediğin yolda 2 side tehlikeli gibim sanki
-
2 zamanlı motor çok yakar, madem yakıt önemli bunu gözardı etme.bws görüntüsü güzel ama uzun yola gelecek bir makine değil bence.ama agility her türlü şartta gider.benim tercihim agility olurdu.
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Bu 2 motorlada uzun yol gitmeni tavsiye etmem tirlarin ruzgarindan cok etkilenirsin onumuz kis...buyuk tekerli 125 cc veya 150cc vitesli bak derim ben...ybr125 olur-cbf150olur...
Bu görüşe aynen katılıyorum..
Tecrübeli abilerini dinlemiyeceksen şayet hiç yorma.
-
yorumlardan anlıyorumki bu scooterlar uzun yolda çekilmez,bi arkadaşım aklıma innovayı soktu biraz araştırdım yorumların hepsi innova lehine,hem lastikleri büyük hemde vitesli..
-
sbr adlı üyeden alıntı
yorumlardan anlıyorumki bu scooterlar uzun yolda çekilmez,bi arkadaşım aklıma innovayı soktu biraz araştırdım yorumların hepsi innova lehine,hem lastikleri büyük hemde vitesli..
innova lastikleri şambriyel...yani iç lastikli...her an her yerde patlayabilir...
otobanda kaldığım günleri bilirim...tekrar düşün...böyle sağdan soldan duyma işlere bakma...herkese göre her makina iyi olabilir...tvs apaçi...ybr 125...cbf 150...bu üç silahşörden şaşma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Ybr 125 öneririm heryere girer çıkar o paraya bulurmusun iyi birşey bilmem..! Scoter gibi makinalar Türkiye yollarında ölüm makinaları aslına bakarsan 125 lik motorların hepsi öyle sağdan giden bir tırın gidişini düşünürsek..!
2 zamanlı bir motorda cc iki ile çarp derler hep doğrudur bknz derbi 125 nice hyo 250 ye kafa tutmuştur..! Fakat dedikleri birşey daha vardır ömrü kısadır..! Tabi yamahanın ömrü nekadar kısadır orası muamma..!
-
Oz. adlı üyeden alıntı
Ybr 125 öneririm heryere girer çıkar o paraya bulurmusun iyi birşey bilmem..! Scoter gibi makinalar Türkiye yollarında ölüm makinaları aslına bakarsan 125 lik motorların hepsi öyle sağdan giden bir tırın gidişini düşünürsek..!
2 zamanlı bir motorda cc iki ile çarp derler hep doğrudur bknz derbi 125 nice hyo 250 ye kafa tutmuştur..! Fakat dedikleri birşey daha vardır ömrü kısadır..! Tabi yamahanın ömrü nekadar kısadır orası muamma..!
kısa değil abi honda kinetic 10 sene oldu hala motor açılmadı arıza yok şükür.ama lastikler sorun oluyor , aynalar dayanıksız vs. bunun dışında motor aksamları çok sağlam ve bakımsız.
bws diyorum zıpkın gibi makine , ama uzun yol dersen düşük cc scooter'la o yol bitmez.ybr falan bak sen en iyisi.innova dersen lastikleri halletmek sorun olmaz sanırım kinetic için bile dublex(tubeless) var.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
innovanın sadece lastikleri sorun olacaksa tubelessa çeviririz,forumda innovayla ilgili başlığın çoğunu okudum gerek performans olsun gerk motor ömrü olsun olumsuz hiçbirşey yazılmamış,sadece ön grenajdan tıkırtı geliyormuş,silikonla halledilebilyormuş buda benim için sorun değil.
-
benim silahşörde güzel tavsiye ederim görüntüde güzel o yollların hakkından gelir
tvs apache
-
sbr adlı üyeden alıntı
innovanın sadece lastikleri sorun olacaksa tubelessa çeviririz,forumda innovayla ilgili başlığın çoğunu okudum gerek performans olsun gerk motor ömrü olsun olumsuz hiçbirşey yazılmamış,sadece ön grenajdan tıkırtı geliyormuş,silikonla halledilebilyormuş buda benim için sorun değil.
tamam hayırlı olsun yeni makinan...
-
2.el alacagına gıt 0 mondial 150rf al ben aldım memnunum gayet 150cc 120 rahat goruyorsun. benzın cokta yakmıyor acıkcası.2 yıl garantılı. tabı bu benım fıkrım. kendım memnun oldugum ıcın soluyorum. ama vıteslı alırsan daha ıyı uzun yol ıcın 125lık cbrlar gbı ama fıyatları pahalı baya.
-
kARDEŞİM SENDE 1 YIL ÖNCEKİ BENİ GÖRÜYORUM ÇOK YORUM OKUMUŞTUM CG 125 titan DA KARAR KILDIM ÇOK DOĞRU BİR SEÇİM YAPMIŞIM...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bwsyi geç dostum...onun dönemi kapandı...bu zamanda arız vızıltısı dinlemeye gerek yok...ha öteki tercih agılıty olduğu için bwsi rahatca geç diyorum...Agılkıty efsane bir scooterdır...tabi anlayana...
İyi akıl vermişsin de, 130 km.de şehirler arası yolda seni yorar bu makineler, sen gel vitesli büyük tekerli bi makine al, rahat et niye demiyorsun?
Pandacan, işleve sen bari takılma be!
EDİT EDİT EDİT: Sözüm geri, yukarda bi mesajda olayı toparlamışsın forum gülüm benim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler