arkadaslarım sizi seviyorum ve naçizane bir tavsiyede bulunuyorum.Lütfen V STROM kullanmadan karar vermeyin sonra pişman olmayın.Ben TA alıyordum eşikten döndüm.Kendimi cok sanslı sayıyorum.
arkadaslarım sizi seviyorum ve naçizane bir tavsiyede bulunuyorum.Lütfen V STROM kullanmadan karar vermeyin sonra pişman olmayın.Ben TA alıyordum eşikten döndüm.Kendimi cok sanslı sayıyorum.
Dele neden enduro değildir, isimli çok güzel bir yazı var forumda aratip bulabilirsin okumani tavsiye ederim.
enduro motosikletlerden, BMW 650 GS bence tercih sebebidir çünkü daha küçük hafif, enjeksiyon ve ABS ye sahip bir motosiklettir.
Transalp büyük daha hantal duran, abs siz ve karbüratörlü bir motosiklettir. 2 silindir olsa bile son hızı ve tork degeri BMW nin altındadır.
tabi bunlar teknik verilerden yapabildigim karsilastirmalar. para bulursam 2 sene içinde birinden birini(ama saniyorum BMW yi) ikinci el olarak alacağım. umarım almadan önce test sürüşüne imkanım olur.
transalp daha güzel
bmwnin sadece adı güzel
V-Strom touring yanı yüksek bir endurodur. Hatta enduro yani çok düşüktür.
F650GS, en hafif endurodur, kullanımı çok kolaydır, neredeyse virajları kendiliğinden alır,en az yakıt tüketen endurodur çünkü çift bujilidir. Ancak tek silindir olduğundan titreşimi nispeten fazladır.
Transalp; çift silindir olmasının avantajı yanı sıra, karbüratörlü olmasının dezavantajını taşır. Benzin sorun değil, konfor ve ivmelenme olsun diyenler düşünebilir.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yeni transalp e enjeksiyon ve ABS getirsinler, ikinci ele de düşsün güzel fiyatlara onu alalim, şu halde BMW çok daha çekici.
Enjeksiyonlu motorun tamiri zordur ancak karbüratörlü motoru tejknik bilgisi iyi olan bir motorcu tamir edebilir. Endurocunun da dağda kalması olası olduğundan karbüratörlü olması bu yandan bakınca iyi olarak da görünüyor. ABS ise fren mesafesini arttırdığından profesyonel motorcular (frenlemeyi çok iyi yapan) tarafından tercih edilmiyor.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Bmw de ABS yi nasıl iptal ediyorduk ? bi şifresi vardı ama unuttum....
Barış abi sen tecrübelisin ben ıkısınıde kullanmadım ama çok arastırırdım bır ara gerek prim konusunda gerek kullanım gerek tecrubelı arkadaslarla sohbet ederken, seçimim TRANSALP den yana olur. Görünüşü kaslı ve motor gücünü, rahatlığını hissettiriyor. Önemlı olanda senınle butunluk saglaması Transalp abi
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Ben hiç motor kullanmadım ama bmw derdim, çünkü alman malı, daha hafif, abs li, injeksiyonlu ve daha az benzin yakıyo (bu bayagı önemli bence)
2007 DL650'de Çift buji ve ABS (opsiyon) var artık arkadaşlar. Bilginize.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Kursta verilen eğitimlerde kullanıdıgım ybr 125 den sonra bindigim ilk ve tek motor arkadaşımın Transalp'iydi .
Bu işi bilenlerin yanında bana laf düşmez ama. Transalp sabitken çok agır gelmişti bana (190 kusur kilo yanılmıyorsam) ama alet giderken kayıyor mubarek, en dar virajlarda bile kontrolu o kadar rahattı ki...
gözü kapalı transalp derım tambır efsane hayalımın motoru f 650 gs ıle kıyaslanamaz bıle bırı sosyete dıgerı tambir dağ keçisi
tabıkı HONDA TRANSALP
Ben daha çok yeni kullanıcıyım belki de söz düşmez ama sağdan soldan duyduğum "Transalp binen başka motora binmez" idi. Ben de ileride önce bir cruiser sonrasında da ve belki de nihai olarak bir Transalp düşünüyorum doğrusu. Ve bana göre tipi de daha makul. BMW'nin tipi bana çok robotik geliyor.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
bencede bmw derim ...son kararr..
98 Beygir.....
bmw bmw bmw
teknik özellik fln onları çok ii bilenler wardır onda bişi sölemiim ama
işin görünüş kısmına gelince bence motor çok sıradan durmayacak tabi bana göre
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)