150 Rf <> 125 Zn Sizce Hanqisi?
Reklamlar
-
yiqit adlı üyeden alıntı
Aslında Zn çok hosuma gidiyor ama kimse sölesem çok küçük motor boşver dediler bende alternatif olarak 150 Rf yi düşündüm.. Sizce hangisi daha az sorun yaratır.
Zn bir tek boyu kısa uzunluk ve en olarak RFden büyük.RF tek tekere ve virajda yatmaya geliyor ZN birazcık daha bu konuda zayıf ZN nin kartal direksiyona sahip olduğu için biraz aralardan geçme sorun olabiliyor ama kullanım olarak rahat.Ön arka lastiği Pirelli SL26 yap belli bir düzeyde yatarsın
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Reklamlar
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Zn bir tek boyu kısa uzunluk ve en olarak RFden büyük.RF tek tekere ve virajda yatmaya geliyor ZN birazcık daha bu konuda zayıf ZN nin kartal direksiyona sahip olduğu için biraz aralardan geçme sorun olabiliyor ama kullanım olarak rahat.Ön arka lastiği Pirelli SL26 yap belli bir düzeyde yatarsın
ZN nin arka plakalığı biraz daha zevkime göre yapsalardı bende ZN yi tercih edecektim.Viraj konusunda çok haklısın.
-
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
by_001 adlı üyeden alıntı
RF ile istanbul-adana yapan arkadaşlar var..RF saglam ve şık makina..
ben ramzey aldım
RF de yanındaydı ozaman
hele o arka grenajın üserinde white yazısı yokmuu
Benimde tahminim uzun yolda eğer ara ara durulursa motor dinlendirilirse üzecek bir scootera benzemiyor.Aralıksız kilyosa gittim geldim ilk aldığım hafta dönüşte kilyos bağcılar,bağcılardan kağıthane yaptım yine durmadan yormamıştı tek kusuru amortisorleri şuana kadar ama yumuşama ilk günlere göre var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler