regal spidermi yakışıklı hyosung gv 650 mi birde regal çinli uzun yola çıklırmı yolda kalmayalım sonra
regal spidermi yakışıklı hyosung gv 650 mi birde regal çinli uzun yola çıklırmı yolda kalmayalım sonra
ahah ilk oy veren ben oldum çok mutluyummm ahuasuhusahua..
Valla dostum regal normal bi çinli değil ama ikisi arasındaysan tabii ki 650 cc lik bir motor daha iyidir.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
eğer hangisini alayım diye soruyorsan zaten kararını sorunu sorarken vermişin yakışıklı gv650 diye.bana sorarsan da aynısı
GV 650 iyi seçim bencede...
inandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanmaya başlarsın
kıyas bile yapmamak lazım tabiki GV650, kaldiki regal 650 cc bile olsa yine GV650
regal,çinlilerin içinde en iyisi diye biliyorum.benim bir arkadaşım,250.cc.ile,ADANA-KARADENİZ-ADANA (3600.KM),SORUNSUZ YAPTI.bahsi geçen bu gezide 5 tane regal vardı.hyosung ise kore malıdır.75 derece V motora sahip,650 cc.sınıfında en yüksek HP.li makinedir.ayrıca scoter dahil her motorla uzun yol yapılır.yeterki motorunuz bakımlı olsun ve siz altınızdaki motordan,olabildiğinden fazlasını istemeyin,sıkılmayın,keyif alın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İkiside hem tarz hemde görünüş açısından farklı motor, playa nasıl baktığına bağlı, klasik mi, performans mı, tip mi, ne?
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
bence ikiside çokfarklı kulvardalar,(fiyat ve kullanım)spider tek kişilik bir custom şasesi itibariyle herturlu calısmaya müsayit,gv650 hd nightroad gibi aksesuar dısında fazla bır degısıklık yapabılmek mumkun degıl. cunku klasık bır tasarımı yok kaslı sıradısı bır tasarımı var
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
birtürlü çinlilere karşı önyargımızı kaldıramıyoruz, kötü motor yoktur kötü sürücü vardır,her zaman evde yedek bir motor bulunsun kısa mesafelerde kullınılabılsın dıye aynı şekilde bende çinliyi tercih ettim hicte yanlısını görmedim,ilgileniyorum sonucunda saat gibi calısıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)