Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 600 RR Yamaha R6

REKLAM ALANI
    mhmtcbn06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R25 2015 Mavi
    arkadaşlar ben motor alacağım seneye ehliyetimi alacağım şmdiden araştırıyorum acaba 600 rr mı yoksa r6 mı ? siz olsanız hangisini alırdınız kullan varsa biraz anlatırmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ahanda özlenen başlık.

Hem R6 hem 600RR aldım, böyleyken böyle şöyleyken şöyle diye açılcak bir başlık hasreti çekiyorum.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Ikisini de al.
    Inan pisman olmazsin.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    ikisinide al
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Pertinaryus prof. aYe kadar bilmesemde ben hepsini dene önce derim...

Virajlarda nasıl, frenler nasıl tepki veriyor, gaz hassasiyeti ne durumda, standart donanımlarını araştırmak lazım; misal RR'da HESD var Kaydırgan debryaj lazım olabilir; ha keza power commander falan takacaksan hangi servis destekliyor? Anlamak lazım
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    Alıntı mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben motor alacağım seneye ehliyetimi alacağım şmdiden araştırıyorum acaba 600 rr mı yoksa r6 mı ? siz olsanız hangisini alırdınız kullan varsa biraz anlatırmı
    aslında böyle bir başlıga cevap bile verilmez çünkü gerçek dışı bir topik oldugu kesin. bu vatandaş seneye ehliyet alacakmış. muhtemelen şimdiki yaşı ya 16 ya 17. tamam anlarım bu tarz motorların sesi ve görüntüsü hoş olabilir ama 17 yaşındaki bir çocukta onları alacak para ne gezzin. hiçbir ebeveynde al oglum sana limitsiz kredi git bi tane 600 rr yada r 6 al gez istedigin gibi diyecegini sanmıyorum. akıl var mantık var kardeşim. senin kemiklerin o tarz makinayı zapdedebilecek güçte degildir. aklın ise hiç deildir. al bitane cbr 125 motosikletin ne kadar avantajlı ama bir o kadarda tehlikeli oldugunu anla.

modlar gerekeni yapacaktır topik için.

Motosikleti
    Cbr125 İstiyorum.
    Merhaba mehmet benle yaşıtsın zanledıyorum ben bu konuyu cok dusundum cok araştırdım heralde sana gerekli bilgiyide verebilecegim diye düşünüyorum.
    tahmınen 17 yasındasın seneye ehlıyet alabilecegine göre.
    ailen zenginsen gene direk al demiyecegim direk o motorlardan 1ini almak sana helikopter surdurmek gibidir.
    ufakdan başla büyüge dogru git.hem tecrübe sahibi olursun birden atlarsan o motorlara feci kazalara sebebiyet vermiş olrusun hem sana hem karşıdaki kişilere yazık olur.
    herneyse konuma doneyım . muhtemelende fazla durumun ıyı deılse yanı ben gıbı . kredi çekiceksindir tahmınen 10 12 bin tl arası düşünüyorsun . Şöyle Düşün. 12 bin tl cekersen b36 ay vade içersinde o 16 bin civari olacak ve ayda 350 400 gibi bi fiyat ortaya cıkıcak eger bunu ödüyebilecegine inanıyorsan ozaman düşün r6 yada digerini
    Hayat Aynısı Gibi Uçuyor Anında..
    Bende Ucuyorum Arkasında:D::tutkuy::

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    Alıntı Ba2han33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba mehmet benle yaşıtsın zanledıyorum ben bu konuyu cok dusundum cok araştırdım heralde sana gerekli bilgiyide verebilecegim diye düşünüyorum.
    tahmınen 17 yasındasın seneye ehlıyet alabilecegine göre.
    ailen zenginsen gene direk al demiyecegim direk o motorlardan 1ini almak sana helikopter surdurmek gibidir.
    ufakdan başla büyüge dogru git.hem tecrübe sahibi olursun birden atlarsan o motorlara feci kazalara sebebiyet vermiş olrusun hem sana hem karşıdaki kişilere yazık olur.
    herneyse konuma doneyım . muhtemelende fazla durumun ıyı deılse yanı ben gıbı . kredi çekiceksindir tahmınen 10 12 bin tl arası düşünüyorsun . Şöyle Düşün. 12 bin tl cekersen b36 ay vade içersinde o 16 bin civari olacak ve ayda 350 400 gibi bi fiyat ortaya cıkıcak eger bunu ödüyebilecegine inanıyorsan ozaman düşün r6 yada digerini
    buyrun bide burdan yakın

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    ben pancar motor 600 sx ten yanayım.
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

Motosikleti
    :"/
    Ben geçen yıl kaskımı almaya gittiğimde dükkanda 2.El Derbi GPR 125 vardı başlangıç motosikleti olabilecek bir motor onu görünce "ne kadar büyük şuan bende olsa nasıl hakim olurum" diye düşündüm...Sonra sırt koruması almaya kadıkoye gittiğimde vitrinde Ducati 1098 gördüm hayranlığın yanında tırstım bildiğin Derbi ile alakası yok artı beygir gücüde 6 katı...Sadece fotoğraflarda yada videoda gördüğün gibi değil yanyana gelip inceledinmi bilmiyorum ama söylediğin motosikletleri düşük cc'li motosikletlerden sonra bile 10 kere düşünmeli insan alırken...
    [COLOR="Red"][B]Satılık Alpinestars pist pantolonu Sahibinden ilan No :16148157[/B][/COLOR]

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Sizi gidi hazır cevaplar sizi...

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahanda özlenen başlık.

Hem R6 hem 600RR aldım, böyleyken böyle şöyleyken şöyle diye açılcak bir başlık hasreti çekiyorum.
    Niyeyse bende aynı duygulara kapıldım başlığı görünce...

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ikisini de al.
    Inan pisman olmazsin.
    2 de 2... eksik olma emi

Bende diyorum ki (birileri söylemeden); hondadan sakın şaşma, yamahadan vazgeçme, suzukiyse koy sepete, kawasakiyse görmezden gelme, Ducatiye sırtını dönme...Başka ne kaldı ??
    Ha aprilia ise bana bırak, ben alırım

Motosikleti
    Cbr125 İstiyorum.
    Alıntı asivezor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buyrun bide burdan yakın

Bide Burdan yak derken?
    Hayat Aynısı Gibi Uçuyor Anında..
    Bende Ucuyorum Arkasında:D::tutkuy::

Motosikleti
    vstrom dl 650 k7
    Alıntı mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tavsiyemi ukalalık algılama , anladığım kadarıyla ilk motorun olacak ve sonuncu motorun olabilir büyük ihtimal

bu sevdanı bi kaç yıl bikaç 10.000 km ötele ondan sonra al istediğin motoru
    Aydın,
    vstrom 650 k7

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Bence ikisinide al. Sıcak ve kurak havalarda r6 soguk ve yagışlı havalarda 600rr kullanırsın.

Bu karşılaştırmalar daha önce defalarca yapıldı.

http://www.motosiklet.net/forum/mark...-600rr-r6.html

http://www.motosiklet.net/forum/mark...-mi-r6-mi.html

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...yamaha-r6.html

http://www.motosiklet.net/forum/mark...eni-r6-mi.html

http://www.motosiklet.net/forum/mark...cbr-600rr.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...aki-zx-6r.html

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Mevcut konu
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler