Honda CBR 600 RR Yamaha R6
Reklamlar
-
arkadaşlar ben motor alacağım seneye ehliyetimi alacağım şmdiden araştırıyorum acaba 600 rr mı yoksa r6 mı ? siz olsanız hangisini alırdınız kullan varsa biraz anlatırmı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahanda özlenen başlık.
Hem R6 hem 600RR aldım, böyleyken böyle şöyleyken şöyle diye açılcak bir başlık hasreti çekiyorum.
-
Motosiklet Eğitmeni
Ikisini de al.
Inan pisman olmazsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ikisinide al
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
Pertinaryus prof. aYe kadar bilmesemde ben hepsini dene önce derim...
Virajlarda nasıl, frenler nasıl tepki veriyor, gaz hassasiyeti ne durumda, standart donanımlarını araştırmak lazım; misal RR'da HESD var Kaydırgan debryaj lazım olabilir; ha keza power commander falan takacaksan hangi servis destekliyor? Anlamak lazım
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben motor alacağım seneye ehliyetimi alacağım şmdiden araştırıyorum acaba 600 rr mı yoksa r6 mı ? siz olsanız hangisini alırdınız kullan varsa biraz anlatırmı
aslında böyle bir başlıga cevap bile verilmez çünkü gerçek dışı bir topik oldugu kesin. bu vatandaş seneye ehliyet alacakmış. muhtemelen şimdiki yaşı ya 16 ya 17. tamam anlarım bu tarz motorların sesi ve görüntüsü hoş olabilir ama 17 yaşındaki bir çocukta onları alacak para ne gezzin. hiçbir ebeveynde al oglum sana limitsiz kredi git bi tane 600 rr yada r 6 al gez istedigin gibi diyecegini sanmıyorum. akıl var mantık var kardeşim. senin kemiklerin o tarz makinayı zapdedebilecek güçte degildir. aklın ise hiç deildir. al bitane cbr 125 motosikletin ne kadar avantajlı ama bir o kadarda tehlikeli oldugunu anla.
modlar gerekeni yapacaktır topik için.
-
Merhaba mehmet benle yaşıtsın zanledıyorum ben bu konuyu cok dusundum cok araştırdım heralde sana gerekli bilgiyide verebilecegim diye düşünüyorum.
tahmınen 17 yasındasın seneye ehlıyet alabilecegine göre.
ailen zenginsen gene direk al demiyecegim direk o motorlardan 1ini almak sana helikopter surdurmek gibidir.
ufakdan başla büyüge dogru git.hem tecrübe sahibi olursun birden atlarsan o motorlara feci kazalara sebebiyet vermiş olrusun hem sana hem karşıdaki kişilere yazık olur.
herneyse konuma doneyım . muhtemelende fazla durumun ıyı deılse yanı ben gıbı . kredi çekiceksindir tahmınen 10 12 bin tl arası düşünüyorsun . Şöyle Düşün. 12 bin tl cekersen b36 ay vade içersinde o 16 bin civari olacak ve ayda 350 400 gibi bi fiyat ortaya cıkıcak eger bunu ödüyebilecegine inanıyorsan ozaman düşün r6 yada digerini
Hayat Aynısı Gibi Uçuyor Anında..
Bende Ucuyorum Arkasında:D::tutkuy::
-
Ba2han33 adlı üyeden alıntı
Merhaba mehmet benle yaşıtsın zanledıyorum ben bu konuyu cok dusundum cok araştırdım heralde sana gerekli bilgiyide verebilecegim diye düşünüyorum.
tahmınen 17 yasındasın seneye ehlıyet alabilecegine göre.
ailen zenginsen gene direk al demiyecegim direk o motorlardan 1ini almak sana helikopter surdurmek gibidir.
ufakdan başla büyüge dogru git.hem tecrübe sahibi olursun birden atlarsan o motorlara feci kazalara sebebiyet vermiş olrusun hem sana hem karşıdaki kişilere yazık olur.
herneyse konuma doneyım . muhtemelende fazla durumun ıyı deılse yanı ben gıbı . kredi çekiceksindir tahmınen 10 12 bin tl arası düşünüyorsun . Şöyle Düşün. 12 bin tl cekersen b36 ay vade içersinde o 16 bin civari olacak ve ayda 350 400 gibi bi fiyat ortaya cıkıcak eger bunu ödüyebilecegine inanıyorsan ozaman düşün r6 yada digerini
buyrun bide burdan yakın
-
ben pancar motor 600 sx ten yanayım.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
Ben geçen yıl kaskımı almaya gittiğimde dükkanda 2.El Derbi GPR 125 vardı başlangıç motosikleti olabilecek bir motor onu görünce "ne kadar büyük şuan bende olsa nasıl hakim olurum" diye düşündüm...Sonra sırt koruması almaya kadıkoye gittiğimde vitrinde Ducati 1098 gördüm hayranlığın yanında tırstım bildiğin Derbi ile alakası yok artı beygir gücüde 6 katı...Sadece fotoğraflarda yada videoda gördüğün gibi değil yanyana gelip inceledinmi bilmiyorum ama söylediğin motosikletleri düşük cc'li motosikletlerden sonra bile 10 kere düşünmeli insan alırken...
[COLOR="Red"][B]Satılık Alpinestars pist pantolonu Sahibinden ilan No :16148157[/B][/COLOR]
-
-
asivezor adlı üyeden alıntı
buyrun bide burdan yakın
Bide Burdan yak derken?
Hayat Aynısı Gibi Uçuyor Anında..
Bende Ucuyorum Arkasında:D::tutkuy::
-
mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı
tavsiyemi ukalalık algılama , anladığım kadarıyla ilk motorun olacak ve sonuncu motorun olabilir büyük ihtimal
bu sevdanı bi kaç yıl bikaç 10.000 km ötele ondan sonra al istediğin motoru
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler