nexus 500 sürdüm dün akşam . resimdekiyle alakası yok dev gibiymişya :D seside mükemmeldi scootter demeye 1000 sait . bide burgman görürsem yeter
nexus 500 sürdüm dün akşam . resimdekiyle alakası yok dev gibiymişya :D seside mükemmeldi scootter demeye 1000 sait . bide burgman görürsem yeter
nexus 500 den uzak dur herşey güç değildir sıfır alıp sıkıntı yaşayan bir kardeşimiz mevcut.
uzun yol yapmayacaksan şehir içi şekil yapacaksan 250cc den yukarısı sadece yakıt sarfiyatı ve masraf demek tavsiye 250 enjeksiyonlu makıne
kymco olabilir yada piaggio nun 250 lililkleri
Dostum ben italyadayım ve burada nexus kullanan çok az var emin ol benimde çok hoşuma gidiyor fakat bu insanlar kullanmıyorsa bir nedeni vardır bence burgman , yamaha tmax , scarabeo 500 bunlarıda göz önune al derim. not: x8 de güzel makina
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Hayalimdeki Scooter
1-Gilera Nexus 500
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Kymco Xciting düşünmezmisin ? Şehir dışı fazla yapılmayacaksa bence de 250cc enjeksiyonlu bir makine uygun olabilir, seçeneklerin arasından Suzuki Burgman benim tercihim olurdu..
bence nexus 500 nexus 500 nexus 500
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Üçüde sağlam ve güzel makina ve üçününde parçaları ateş pahası ve su gibide benzin harcarlar..Eğer şehir içinde kullanacakasan sana önereceğim scooter Piaggio X9 250 yada Piaggio X8 250 dir 250 cc olmalarına bakma çok torklu,çok güçlü bir makinalardır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlara kulak ver scooterda büyük cc (uzun yol yapmıyorsan gereksiz)
nexusdan uzak dur büyük cc olacak diyorsan vitesli makıneye geç hüç diilse güçün yarısını değil tamamnı hissedersin ve kullanırsın scooterda kayısta harcarsın motorunu ve gücünü
arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler :D
benim zaten şuan sh 100 m var ben hanımı alıp uzun yol yapmak istiyorum.yani uzun yolda yapacağım,şehir içide ben bu motora 1 sene falan binmeyi daha sonra zoraki arabaya geçmeyi düşünüyorum aradaki maddi kaybımıda gezdiğime sayacağım.çoluk çocuga karışınca hayal olacak anlayacagınız bu motor gezintileri benim için.
size esas bi sorum olacak alttaki linkteki motor orjinal rengi değil sizce bu motor için pazarlığa oturayımmı ?
kaç para teklif edeyim ?
http://www.sahibinden.com/2006_model...megafoto#mega2
ben 6.250 son dedim
o 6.500 son dedi ayrıldık :D
lastiklerin pili bitmiş :D
bu günde x9 500 e bindim ve bu büyük motor sevdasından vazgeçtik.hanım korktu biraz arka oturma yerleri yüksek ve geniş olunca kendini boşlukta hissetti nitekim zorla vazgeçirdi beni :( ama eger bu konuya bakan arkadaş olursa burgman,nexsus ve x9 arasından benim tercihim 3 ünüde sürmüş araştırmış biri olarak kesinlikle x9 ie modeli olurdu teknoloji harikası gerçekten neyse bu konuya cevap yazmayacagım artık yorum yazan arkadaşlarada teşekkürler :::::::::((((((((
bu modellerden nexus derim tabiki ama bi kymco agility 125 sahibi olarak kesinlikle exaciting 250i derim bi gör çok muhteşem 500cc likte 750 cc likte var uzun yola rahat gidersin
seyehat yapıcam,rahat olsun diyorsan tabiki burman gerisi hikaye
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)