güle güle kazasız belasız kullanırsın inş hayırlı olsun arkadaş
güle güle kazasız belasız kullanırsın inş hayırlı olsun arkadaş
o da doğru aslında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 AM ----------
ya osbourne kardeş takılmaktamı suç yaaa kuryelerde görüyorum adamın açılır kaskı var sigara içe içe gidiyo,,bende ona mahsuben takıldım,,valla kötü bi niyetim yoktu amca
Hayırlı olsun Emreciğim Kullanım rahatlığı nasıl olur bilmem ama şık duruyor.Artı çene açılır kask olduğundan açma mekanizmasını iyi kontrol etseydin Bazı kasklarda hafif bir zorlamada açma düğmesine basmadığın halde açılıyor.Bir kontrol et hafif bir şekilde zorla.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hayırlı olsun.Güle güle kullan...
Artık bizim ne dediğimizin bir önemi yok beğendin -denedin parayı saydın ve sahip oldun,merak ettiğin kriterler ve disiplinleri yani darbe ve diğer testleri
merak ediyorsan bunu bizler tabii ki yazamıyacağız çünkü birebir yaşamadık
ve kullanmadık bu ürünü..
Ama SHARP testleri ve diğerleri sana duymak istediklerin konusunda fikir
verebilecektir,aslında çok bilinen markaların tanıdık modellerinden alamadım diye de üzülme bence ,niyemi Schubert in S1PRO modeli bile testlerde sadsece 2 yıldız alabilmiş yani herşey pahalı kasklarda mükemmel anlamına gelmiiyor,güle güle kullan...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
doğum gunu topic i gibi olmuş emre kardeşim ALLAH kazasız belasız gule gule kullanmanı nasıp etsın inşallah 50 tl den fazla vermedın değilmi o kaska
kaska bak çay demle
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
ben bizimkinin kaskını düşürdüm bi ara yanlışlıkla bişey demedi ama gözlerinden alev çıkartabildiğini o zaman fark ettim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 PM ----------
senin beni tanımadığın ayen beyan ortada ben sigara içmem bi konuya daha açıklık getireyim çene açılır seçmemdeki tek amaç işim dolayısı ile aldım bende full face taraftarıyım ama önemli olan ihtiyacımı almaktı ve doğru karar buydu benim için tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum en kısa zamanda yakından incelersiniz (tükkan)
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
hayırlı olsun güle güle kullan emre...
Hayırlı uğurlu olsun Aşkım, çok kıskandığımı söylememe gerek yok sanırım,
çok güzel gerçekten helede içinde sen olunca dahada güzel gözüküyor,
Allah kaza yüzü göstermesin iyi günlerde kullan inşallah
Abicim benim kask malum az kullanılmaktan ötürü henüz eskimedi, o yüzden bana kask alamadık ama
Emreciğimin kaskını görünce anladım ki, kaskımı eskitme çalışmalarına başlamam gerekli önerisi olan varsa bekliyorum
:cherry: :cherry: :cherry:
he akşam şirkette daha iyi test imkanım oldu güzel mişşşş
ama arabada gaz bombasına karşı işe yaramıyo giderken test edildi....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
kaskın suçu yok gaz cı özdeş olunca araba bile isyanlarda ne yapıyo çöpmü yiyo keçimi kemiriyo anlamadım . .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------
eskitmene gerek yok canım en kısa zamanda sana da alıcam kısmetse daha güzelini alırım canım
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
ne kadar ekmek o kadar köfte derler, agv alman bin kat daha iyi olmuş asfalt yüzü görmesin inş.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)