Güzel kask güle güle kullan inş.
Güzel kask güle güle kullan inş.
Çok rahat ve pratik olmasına rağmen (sigara bile içilebiliyor ) alışamadım şu açılır kasklara. Kazasız belasız güle güle kullan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Aynı kaskın grisini 2 senedir falan kullanıyorum. Başlarda oldukça sessizken birçok kez düşürmem sonucu artık ses geçiriyor. Biraz ağır olması da dezavantaj ama daha uygun fiyatlılara göre mekanizmasının daha kaliteli olması yüzünden kaçınılmaz. 120 üzeri süratlerde aerodinamik olmayan yapısı yüzünden kafayı sallıyor ve biraz boyun ağrısı yapabiliyor. Bir daha kask aldığımda racing tarzı bir kask tercih edeceğim.
Ayrıca geçenlerde tepe havalandırmasının arka bağlantısını kırdım (parça kaska iki adet saplamayla tutturuluyor), bildiğim tüm bayileri aradım ve hepsi AGV distrübitörü olan Otosevere yönlendirdi. 1-1,5 ay sonra gelecek malzemenin içinde bu parçanın olacağını ve beklemem gerektiğini söylediler. O parça olmadan kullanıldığında ise kask inanılmaz gürültü yapıyor. Yedek kaskım olan LS2 cartoona bu kask kadar güven vermediğinden, çift tarafı yapışkanlı bant alıp parçayı kaska yapıştırdım gayet güzel oldu.
AGV Türkiyede çok tanınan bir marka değil. Bu yüzden bu tür sıkıntılar olabiliyor.
Genel olarak fiyatına göre oldukça kullanışlı bir kask.
İnşallah benim gibi dikkatsizlikle zırt pırt yere düşürüp kaskı rezil etmezsin...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
ışıl ışıl valla, güle güle kullan...
ls2 yi verip agv alman daha iyi olmuş, daha kaliteli ve kullanışlıdır agv
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
bende yazın almayı düşünüyorum.kaskınız çok güzelmiş güle güle kullanın.yazın gerekli full face ile ölür gideriz o sıcaklarda :D
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
hayırlı olsun güle güle kullanın
Yüksek Kalite Üstün Performans
güle güle kullan emre, bende eren e kask aldım
Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan
ls2 çene açılır düşünüyordum bende.Artık düşünmesem iyi olur
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
vay kardeşim benim yaaa......
kaskın hayırlı olsun,asfalt yüzü görmesin...
hepiniz çok özledim valla,bak sana bi teklifim var sen bana kaskını ver,bende sana çiğköfte vereyim olmazmı....
ennnn kısa zamanda görüşmek üzere...
hayırlı olsunemrecim...
bende bugün ls2 targa modelinden aldım....biraz daha şekilli olmuş eski ls2 ye göre daha güzel..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
asvalt görmesin emre'cim çok şık.
ama olmadı şimdi hani banuya bencil adam
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
yav bende bi başlık açaydım o kadar 350 lira verdik kaska
hayırlı olsun emre..
ayna gibi. insan sırf kaskım çizilmesin diye düşmez
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hayırlı olsun yeni kaskın..Ama çok dikkatli bak buna..Rengi parlak olduundan en ufak lekeyide çiziğide belli eder..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
inşallah asfaltta vs de kullanman gerekmez jkardeşim. tek işe yarayışı rüzgar olur inşallah
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
çok güzel bi kask almışsın ama keşke açılır çene almasıydın malum kışın soğuk olur,ya da sen sigara tiryakisisin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)