ben anf ınnova diyorum yakıtı mukemmel ybr hic denemedim ama hondayla 15 yıllık tecrubem var c 90 cup modeliydi ilk motorum kaya gibiydi su an hala 100 cc bi wave var elimde 12 binde tık yok az yakıyor ınnova al pisman olmayacaksın
ben anf ınnova diyorum yakıtı mukemmel ybr hic denemedim ama hondayla 15 yıllık tecrubem var c 90 cup modeliydi ilk motorum kaya gibiydi su an hala 100 cc bi wave var elimde 12 binde tık yok az yakıyor ınnova al pisman olmayacaksın
2.el piyasasinin bol olması bir motorun bir sürü ikinci eli olmasi bu ürünün kalitesini mi belirtir yoksa bu üründen memnunniyetsizligimi
Herkese teşekkür ederim. Ben YBR aldım Ocak ayında. Şu an memnunum.
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
ben 97000 km de kymco gördüm baba sorarsan kymco al derim fiyatı da 2450 ybr ye falan nal toplatırsın
ama bişey soyleyeyim innovanın bg si ybr ye gore daha yuksek
kardeş ben innova derim ybr ve cgl debriyaj derdi var yarı otomatik motorlar daha hoş.
eğer şehir içi ağırlıklı kullanacaksan innova al derim yarı otomatik kullanması zor değil ben 110ft mondial kullanıyorum şehir içide şehir dışıda çok zevkli illa debriaj dersen ybr derim son soz olarak
kesinlikle honda kalitesinden şaşma cg 125 i tavsiye ediyorum
hortlatmıslar ewet ama ben sunu anlamıyorum hyüksekol demıskı honda kalıtesınden vazgecme cg al tamam gusel honda cok ıyı motor uretıyo ama karsılastırılan motor da yamaha yahu lutfen hondanın kalıtesıne guvenılırde yamahanın kıne guvenılmezmı yanı. bıseyı yazarken azcık dusunerek yazalım. suzukı honda yamaha kawasaki bu motorların hepsı son kalıtede urunlerdır ki ybr 125 sınıfında godfather gibi bişeydir.
ben innovayla yamaha ybr yi darmadagın edyorum
innnnnnnnovaaaa 120 kgyim 50 yeni kuruş yakıyor varmı ötesi power by innova
ben innova derim kardeş bi ara ben de düşünüyodum da cbr 125 almaya karar verince vaz gectim bence 125 cc'de bana sorarsan kullanımı en rahat hiç sorun cıkarmicak şekli şemali düzgün bi motordur ayrıca şunu sölemeden edemicem bu motor discovery chanel'da gelmiş geçmiş en ii motor seçilmiş ab. senin kararın ama bu üçünden innovayı seçmezsen cok üzülürsün gibi gelio ha yanlış anlamayın ben üçünü de cok beğeniom ama tercih yaparsam gözüm kapalı innova derim kullananlar da cok memnun ben cok duydum
Ne derler '' ufak at civcivler yesin '' miydi neydi
Az daha sıksan hiç yakmayacak kerata......
İnnova güzel motor..Ama discovery de en sağlam motor ilan edilen innova değil....
Sadece benzer modeli....Her sakallı dedem gibi bişey yapmışsınız....
Hakikatten o motor çok kaliteli....Gelmiş geçmiş en sağlam motorlardan.....
İnnova çıkalı kaç sene oldu ki?.....Başkalarını yanıltmamak için bu uyarıyı yaptım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp bu bısıkletten bozma motoru pardon cup ı motosıklet bılem sayılmaz ne cok aberttılar yaaa yok dunyanın en ıyısıymıs yok bılmem neymıs obur topıc tede bole mıllet motor gormeyınce bole oluyo ıste malesef benden sana +1
innovanın tek kötü yönü tipi tipi dışında süper bi motor.ama tip yok çok cılız kalmış.
Az daha sıksan hiç yakmayacak kerata...... ewet ölede sizlerde haklısınızda arkadaşlar sürmeden anlamıyor insan bende ybr alıyordum ama innova aldık ilk sıralarda pişman oldum şimdi çok memnunum ybr de olsa olurdu ama yine innova derim NEYSE Bİ ÖR:çünkü antalyada ikametgah etmekteyim bucak. gidiş geliş 13 ytl ye maal oldu bana 180 km ama o çubuk rampasında çin malları öyle arkamdan geldi 3.vitesle çıktım şahane bir motor VARMI ÖTESİ HONDA İNNOVA ANF125
GERÇEKTEN YBR 125 ALDIM DAHA 400 KM DE VE HARİKA Bİ MAKİNA BENCE AL BANA ÇOK DUA EDERSİN BAK DEMEDİ DEME HONDA HALA TEL JANTLARLA ÇIKIYO AMA YBR ÇELİK JANT GÖRÜNÜŞÜDE SÜPER .
OZAMAN SENLE Bİ KAPIŞALIM NEDERSİN
GerÇekten Nasil Nal Toplatiyorum Ozaman Anlarsin Yamahanin Kalİtesİnİ
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)