Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

cbf ile ybr arasında kaldım!!

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar Ybr 125 almayı düşünüyorum.Bir arkadaşta 2008 model 6000 km de varmış.2250 ye alırım dedim.Kendisi düşünecek.Nasıl fiyat? Yok derse kaça kadar çıkayım? Birde daha önce Mz 251 kullanmıştım.Ona göre nasıldır.? 2.el Alırken nelere dikkat etmeliyim?Motosikletin nerelerine bakmalıyım? Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    __sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    2250 tl den 1 kuruş fazla verme,piyasada o fiyata temiz ybr herzaman bulursun... ybr ve cbf kıyaslamasında ise kesinlikle hiç tereddütsüz ybr alın derim...
    Her asker yeşil bereli olamaz

slm

Aslında başta 2000 verim dedim ama başka biri 2250 vermişti vermedim dedi bende o zaman 2250 yi bende verim dedim.Nette baktığımda 2800 3000 civarı diyorlar.Yoksa onlar mı fazla istiyor anlamadım.Arkadaşta 2004 be 2008 model varmış.'004 ü kar etmek için almış ama şimdi 1500 verecek.Ben eski model almaık istemiyorum.Kendiside pek yeni modeli satmak istemiyor.Birde motor alırken 2.el nerelerine dikkat edeyim?

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    hangisini alırsan al, diğeri aklında kalacak

o yüzden kafana hangisi yatıyorsa onu al..

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı samilto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Ybr 125 almayı düşünüyorum.Bir arkadaşta 2008 model 6000 km de varmış.2250 ye alırım dedim.Kendisi düşünecek.Nasıl fiyat? Yok derse kaça kadar çıkayım? Birde daha önce Mz 251 kullanmıştım.Ona göre nasıldır.? 2.el Alırken nelere dikkat etmeliyim?Motosikletin nerelerine bakmalıyım? Teşekkürler.
    önceden mz kullandiysan ne ybr ne cbf seni kesmez en iyisi bi hintli al ancak o paklar seniTVS apache
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bence ha Mehmetali ha Alimehmet ikiside aynı ama sen hangisi içine siniyorsa hangisinin servisi kafana yatıyorsa onu al.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    2250 çok iyi piyasaya göre sakın kaçırma.memnun kalmazsan o fiyata internette çok rahat satarsın.

Alıntı nayken81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2250 çok iyi piyasaya göre sakın kaçırma.memnun kalmazsan o fiyata internette çok rahat satarsın.
    Teşekkürler.Eğer arkadaş forumlara bakıyorsa işim zor

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı samilto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    08 6000 km 2250 çok iyi fiyat...kaçırma...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Asya Motor 150T
    2side ucuz yakar ybr daha yavastır ama daha iyi manevra yapar cbfe göre kücüktür uzun yolda daha cok sıkılırsan ybrden ama ömrü sınırsızdırxD bin bin gider

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    aynı ikilemi bende yaşıyorum aslında.motordan pek anlamasamda aklım hep cbf de.2250 harika bi fiyat çok araştırdım o km de o fiyata bulman çok zor hocam.ben cbf için 3 bini gözden çıkardım.

ybr ninde cbf ninde eksikleri var tvs apache al

Motosikleti
    99 Model TiTaN satıldı:( 2000 SeYHaN 301 pert offf
    Alıntı ybr_man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiçbirini alma hızlı gitmiyorlar bitane mz 301 yada jawa style 350cc işini görür sanırım
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonra da kendisine benzinci bi kayınpeder bulsun
    mz yakmıyo bee. kanuni racer kadar yakmıyor diyecem inanmayacaksınız şimdi. ha orjinali yakar çok da feci yakar ama işini bilen ona benzini koklattırır. bakmayın benim imzada benzin canavarı dediğime. eskiden öyleydi şimdi çok memnunum motorumdan. karbüratör memesinde fren tellerinin şu ince ince telleri var ya ondan iki tane damar var
    na sar et méne o'lura, ya ris se nind é ol urr:P

titan arıyooommmmm

Alıntı baran06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı ikilemi bende yaşıyorum aslında.motordan pek anlamasamda aklım hep cbf de.2250 harika bi fiyat çok araştırdım o km de o fiyata bulman çok zor hocam.ben cbf için 3 bini gözden çıkardım.
    Yanlış bilgi aldım arkadaşa 3400 tle mal olmuş.Devrini almana gerek yok diyor .Masraf olmasın diye belki satarsın diyor.BEnde 5-10 sene kullanırım diyorum inşallah.2007 aralık sonunda fatura kesilmiş.Ocak vergisini ödememek için 2008 de binmeye başlamış.Motor temiz.Ama fazla temizliğine özen göstermemiş.Arkada port bagajı yok.Depo koruması var.Önde cam yok .Arkadaş fazla kullanmadığı için aksesuar almamış.Ben Adanadan nerden aksesuarlarını uygun fiyata alabilirim veya güvenilir bir siteden ve bende takabilirmiyim.Arka çamurluğun sinyalle olan bağlantı yeri kırılmış.Ya arka çamurluk değişecek yada bir şekilde tutturmak gerekir.Herhangibir kazası yok.Araç 7225 km de miş.Nasıl 2250 tlye anlaştık sizce iyi mi? Extra bayağı aksesuar almam gerekecek.Kask+kilit+Ön cam(rüzgara gelemiyorum.)(Ayaklarımda biraz romatizma var önlem olarak ne yaptırabilirim)+ el koruması+ lastikler için şerit+ artı motosikleti temizlemek için neler almalıyım.Kaporta ve lastik ve diğer aksesuarları için? Teşekkürler şimdiden cevap verenlere.Birde aracın devrini almamam ilerde bir sorun oluştutur mu? Arkadaş gelip bu araç benim ver aracımı diyebilir mi? Hiç bir hak iddia edemem

delicoban08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250
    Eğer MZ ini satmadan bu motorlardan herhangi birini alabiliyorsan al sattıysan da zaten çok pişman olacaksın bu motorlar seni kesmeeez...

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler