ccbf 150 daha iyi gibi bende onu almayı düşünüyorum
tek kelime ile yamaha ybr 125 city derim 0 alacaksada ikinci el alacaksanda
Yüksek Kalite Üstün Performans
slm millet
benim yamaha ybr 125 motorum var şu anda 49binde debriyaj balatası yeni değişti arka teker yeni satıyorum 2007 model hiç bir arızası yoktur fiyat 2 bi TL ilgilenenlerin muharrem_529@hotmail.com msn adresinden bana ulaşabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/turkiyedek...XQQdisplayitem
bu ilandaki temiz gibi görünüyor tabi göz ile görülüp sonra bir iki tur atılmalı tabi ama gördüğünüz kadarıya alınabilirmi
resimdeki gibi temiz ise ve 1500 e verirse durma al derim.. hadi en fazla 1600 tl. 1600 den fazla etmez. üstelik 2006 modellerde sorun çıkabiliyor eğer biraz zor kullanılmış ise. bende de vardı ondan biliyorum. ama dediğim gibi sıkı pazarlık ile 1500- 1600 e bırakırsa gözü kapalı al.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
2009 model tvs apache temiz görünüor 2.700 fiyat koymuş sizce resimdeki gibimidir.
http://www.sahibinden.com/sifir_ayar...XQQdisplayitem
bende bir ara bu sorunu çok yaşadım arkadaşım ybr aldım bana şu ana kadar hiç masraf çıkarmadı.cbf i bilmiyorum binmedim ama sağlam olsun fazla hız yapmaya gerek yok,rahat olsun yıllarca biniyim diyorsan ybr en ideal motor bence.
cbf ybr gibi yokuşlarda tıkanmıyor arkadaşım düşük vites felan kolay kolay istemez. ybr nin 3. vitesi bile istemediği bizim sanayi yokuşunu cbf 4. viteste krallar gibi devirlene devirlene çıktı. cbf in bi eksik yanı devir saatinin olmaması. honda ufak cc motorlarına neden koymaz ki bu saati
na sar et méne o'lura, ya ris se nind é ol urr:P
titan arıyooommmmm
Arkadaşım bence hiç arada kalma bende bir ara o çelişkide kaldım gittim apache aldım tork olarak hem cbf den iyi hem ybr den yakıt desen çok az yakıyor tasarım desen zaten 10 numara kalitesini zaten biliyorsundur sorunuz makine
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
hiçbirini alma hızlı gitmiyorlar bitane mz 301 yada jawa style 350cc işini görür sanırım
Her iki modelde kendini kanıtlamış ve etrafta bolca bulunuyor.
Aralarında fazla fiyat farkıda yok gönlün aklın hangisine yatıyorsa onu alacaksın.
mantığım ybr al diyor...kalbim (iri bedenim ve cüssem) cbfden yana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende vitesliye geçmek istiyorum kısmetse yakında.benim terchimde ybr den yana olur.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
CBF 150 ilk gördüm ; bu nası makina yhaa dedim
aradan birazz zaman geçti ; aslında güzel makine yhaa
biraz daha zaman geçti ; yha bi CBF 150 olsa da binsek
şimdi ER 5 zamanı
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)