5000 tl bütçem var eski model racer almak istiyorum ama racer lar hakkında pek bi bilgim yok cebimi fazla yormayacak bi makine var mı racer a yeni geçecek biri olarak ne tavsiye edersiniz ?
5000 tl bütçem var eski model racer almak istiyorum ama racer lar hakkında pek bi bilgim yok cebimi fazla yormayacak bi makine var mı racer a yeni geçecek biri olarak ne tavsiye edersiniz ?
hyosung GTR250 veya honda CBR125R öneririm. şahsi fikrim honda. çünkü işletim maliyetleri düşük ve sağlam. 2. el piyasası daha iyi.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
gtr eski model olarak sayılmaz bence, bence aprilia rs250
.....
eski model olarak aprillia rs 250 var ama 3500 tlye falan bir 2006 modelden yukarı honda cbr 125 bulabilirsin.5500 6000 tl civarıda hyosung gt 250r bulabilirsin.verdiğin fiyata göre en mantıklı race ler bunlar
A p s u v A
cbr biraz daha az yakar, cbr tek hyo çift silindir bakım yaparken cbr daha az yağ alır, hyo çift silindir çift buji gibi şeyleri düşünüp işletim maliyeti dedi herhalde arkadaş...yani yakıt ve bakım giderlerine işletim maliyeti dedi gibime geldi ayrıca cbrın lastikleri daha ucuz (daha ince) olduğundan, lasitk değiştireceği zamanda daha az para harcar ama yinede kendi açıklasın
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)