bencede cbf ile başlaman harika olur aynı yaştayız şu an ehliyet kursuna yazıldım ehliyet alınca ybr yada cbf düşünüyorum ama cbf yi ciddi ciddi düşün bence
bencede cbf ile başlaman harika olur aynı yaştayız şu an ehliyet kursuna yazıldım ehliyet alınca ybr yada cbf düşünüyorum ama cbf yi ciddi ciddi düşün bence
bende cbf ye yakınım alam konusunda.. şu ehliyeti bi alayım da..
CBF150 seni kolay kolay yolda bırakmaz, performansı iyidir. 1,5 yıldır kullanıyorum, 17 bin km yaptım, bakımlar dışında sadece bir defa ampul değiştirmeye para verdim
Abi sonuçta HONDA - Hayat onda yani :D
honda cbf 150
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Bir japonla bir çinliyi asla mukayese edemem
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Fikrim çok değişiyor. Bi Racer. Bi CBR. Ama kesin CBF olur çünkü arkaya çanta, yanlara sağ, sola çanta. Tam gezi motoru. ;)
bence cbf al ya da cbr 125 de olur..belki de ybr alırsın ha ne dersin...
tabiki cbf 150 600 km kontak kapatmadım manisadan ankaraya birde geli var tabi mtor on numara 2009 cbf var bende 150 llik bnce cbf 150 honda hayat onda kardesssssssssssssssssssss
150i honda almayı düşünüyorum ama fiyatı pahalı bence tavsiyelerinizi bekliyorum
cbf 150 al derım o serilik ataklığı racer 200s de bulamazsın seni tatmin etmez sen cbf al gerçekten memnun olursun zevk verir binmek racer200s den daha konforludur cbf
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)