arkadaşlar yeni kask alacam iki alternatifim var fiyatları aynı Lazer drogon desenli mat siyah kırmızı desenli KBC ise düz parlak siyah hangisi olursa olsun siyah cam alacam ne dersiniz ikisinide çok beğendim kalitelerini kıyaslarsanız sevinirim
arkadaşlar yeni kask alacam iki alternatifim var fiyatları aynı Lazer drogon desenli mat siyah kırmızı desenli KBC ise düz parlak siyah hangisi olursa olsun siyah cam alacam ne dersiniz ikisinide çok beğendim kalitelerini kıyaslarsanız sevinirim
ya arkadaşlar sitede bu marka kaskları kullanan kimse yok mu inanılır gibi değil ya
flood yapmışsın
madem kasklar konumuz, ayrı topik açmayalım. hjc marka kasklar nasıl, fikri olan var mı? motor alma işi muhtemelen mart'a kalınca aksesuarları tamamlamaya karar verdim yavaştan.
May the Force be with McLaren Mercedes
yok baba kask kullanmıyor bunlar sanırım
bende de lazer var tavsiye ederim
dongul murat
baya fırsatçı gördüm seni waterwatercolours adlı üyeden alıntı
ben kask filan kullanmıyom haliyle bilmiyom sana kolay gelsin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
lazer aldım zaten siz tavsiye edene kadar kaskı bile eskittim bea
kaça aldın be yaw?bende lazer alacağım,resmini koyarmısın çağatay?
evet kaça aldın? resmini rica etsek?
ben istanbuldan aldım burada 130 euro oradan 120 euroya aldım bide siyah cam aldım o da 25 euro vertigonun dragon modeli
lazerin sitesi resmi indirmeme müsade etmiyor bende adresi veriyim size
http://www.lazerhelmets.com/site/mot...4&cat=2&item=6
cruzier tip motor için nasıl bir model önerirsiniz arkadaşlar.teşekkür edrim
lazer in yarım kasklarının fiyatı ne kadardır özellikle classic olan bir modeli var.
http://www.lazerhelmets.com/site/mot...9&cat=0&item=0
lazer in replica kaskı var mı isterseniz bi daha düşünüp cevaplayın beyler bende KBC Force RR var ve çok memnunum geçenlerde motorun üstünden namussuz rüzgar mı düşürdü ne oldu anlamadım neyse işte yere bi çakıldı ama ödüm koptu ve en korktuğum yerde rüzgar tünellerinde yani orası bile kırılmamış dahalende ayakta sadece taş parçalarının girintileri oluşmuş 3 tane nokta da kask ta ise sadece iki tırnak uzunluğunda hafif bir çizik var anladın sen onu diyorum
ama şunu da geçemeyecem KBC almasaydım bende Lazer gibi bi marka alabilirdim
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
puhahaha doğru diyorsun nerden bulmuş emekliye ayrılan bu konuyu
Luxor adamı dövseydin barii puhahah ama haklısın
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
diorum
lazer
saygılarımla..
olsun karşılaştırmaya bi yenilik katmış olacaktır eminim çünkü kasklar arasında gidip gelenler mutlaka oluyor..bu arada arkadaşımız yeni üye olmuş bi hoşgeldin diyelim.kaçırmayalım hemen...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)