ilk deneyimim olacak. 3 yıldır kullanıyordum ama yeni ehliyet aldım bana max 3000 tl ye 2. elini alabileceğim bir motor önerebilirmisiniz dostlar ?
ilk deneyimim olacak. 3 yıldır kullanıyordum ama yeni ehliyet aldım bana max 3000 tl ye 2. elini alabileceğim bir motor önerebilirmisiniz dostlar ?
Bu çok geniş bir soru aslında..Motor cinsi şekli olarak kafanda ne var peki ? Scooter , ss , cruiser ?
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
cok az kmli hatta sıfır sayılabilecek ikinci el bi ybr alınabilir..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
dostum maxiscooterlar ilgimi çekiyor ama sanırım 3000 tl ye 2. el bir maxiscooter bulmam zor ...
yamaha ybr 125de aklıma geldi kullanan varsa memnuniyeti hakkında bilgi verebilir mi acaba ?
3 yıldır kullanıyorum diyorsun ilk deneyimim diyorsun ?
anlamadım ama ilk motosiklet için 3000 tl ye temiz aksesuarlı cbf 150 öneririm.
98 Beygir.....
cbf 150 al derim, 3-5 bin km de temiz 2009 bulabilirsin.
estetik bakımından hem ybr hem cbf aynı gibi ama özelliklerini pek bilmiyorum hangisinin özellikleri daha üstün ?
cbf 150 olabilir 3000tl ye temiz bulabilirsin.. 3000 tl ye 2. el ybr ninde en kralını alırsın.kararını ver gerisi kolay.
A p s u v A
Arkadaslar modelleri söyleyeceğinize arkadasın tarzını öğrenelim mi önce ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Baslik sahibi arkadas sanirim maxiscooter taraftari , onun icin model verirken bunu goz onunde bulundurun , sanirim o butce ile maxi olarak Deer 152 "1500/2000 tl arasi " onerebilirim ve kalan para ile'de kendine saglam kask mont eldiven ve dizlik edinebilirsin.
First Day Of My Life
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
cruiser istersen çok temiz 8.000 kmde bi tane var özelden yazabilirsin istersen nerde oturuyosun ki sen orayada getiririz motoru düşünürsen
Adana falan demede o kadar uzağa zor tabi
Allah allah , ayni dili konusmuyormuyuz yahu arkadas maxiscooter demis siz ybr cbf den bahsediyorsunuz ?
Bu arada baslik sahibi arkadas ortalarda yok zaten forumda kullandigi rumuzda bi enterasan ; "soyuldu" acaba arkadasin 3 bin tl'sinimi caldilar nedir anlamadim ?
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)