Buyursunlar;
Eksik motosiklet olduğunu sanmıyorum..Fiyat bilgileri güncel değildir..
Buyursunlar;
Eksik motosiklet olduğunu sanmıyorum..Fiyat bilgileri güncel değildir..
engın sana bahsettığim motosıklet 2005 model siyah 30000 de km resi 1800 tl fiatı bütün bakımlarını yaptırıp verecek cc yukseltmek için satıyor arkadaş valla her gün gözümün önünde ben beğenıyorum ama bir görmen lazım tel. bılyorsun
Hayrola motosiklet bayii mi açıyosun ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Yakın zamanda piyasadan bir 250'lik cruiser eksilecek anlaşılan ;)
Suzuki İntruder'ların biraz eski modellerine bayılıyorum. 90'ların falan modelleri midir bilmem, acayip zarif görünüyorlar gözüme. Gerçi hemen bütün cruiser'ları çok estetik buluyorum. Geçenlerde öyle simsiyah bir şey gördüm, gittim yanına, inceledim neymiş bu diye, Mondial çıkınca çok şaşırdım.
Peşinen hayırlı olsun. Yaptığın tablo da meraklısı için çok makbule geçecektir ve 250'lik cruiser meraklısı hiç de az değil benim bildiğim.
[B]J şimdi asker[/B]
250 cc cruiser tatmin etmez insanı, 1 yıl sonra onuda satmaya çalışacaksın, gel sana 250 cc naked alalım. (Çok pis ikna kabiliyetim vardır )
Legends may sLeep.. But they never diE..!
250 cc 1 yıl idare etse yeter zaten ki sanmıyorum keşke değiştirmesem
Cruiserdan başka bineceğim tek motorpisiklet türü scooterdır yav..Luca Cadalora tanıyamadın mı beni hala
Ya ben alırken bana Türk Malı dediler de.Bindiğim motosikletin daha ne malı olduğunu bile bilmeden kullanmak hiç de hoş diil yani!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 AM ----------
ne bir yılı,2 hafta olmadan ben honda shadow demeye başladım.gerçekten kesmiyor:en fazla 110 yapıyo,tablodaki gibi-ben bile hız tutkunu diilken gaza basa basa km telini kopardım.tek eksi yanı hız yapamaması herhalde.ama yedek parça temini yönünden hiç sorun yaşanmıyor.2 günde temin ediliyor.deneyimle tasdiklidir.
Primum non nocere!
paylaşım için saol
Life is what happens when you are busy making plans
ramzey in yüzde 8o parcası çin malı geri kalanı yerli benım abim ramzeyin fabrikasında pazarlama muduru bende ondan aldım zaten.soruyorum bak dıyorum bu cın malı dıyorkı hayır degıl yerlı dıyor malını kotulemek ıstemıyor ama bence dedigim gibi yüzde 80 çin malı
Yau bu kış bitmeden bi 250lik de ben almak istiyorum ,
Roadstar250 veya DD250E düşünüyorum.
Güzel 2. el bilen var mı?
kymco venox yok bu kategorinin en iyi motorlarından biri oysa
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kıyaslama güzelde bütün motorlar arasında belli fiyat farkları var zaten insanları bu motrolara yöneltende fiyatları yoksa her kez isterki intruder alsın..
ben v motor çinlilerden ibrini tavsiye ederim kendini ispatlamış gayet performanslı dayanıklı motorlar bilhassa roadstar a öncelik ver.. roadstar konusuna girerseniz o kadar kullanan km yapan var 40 bini deviren var daha en ufak bir sıkıntı çeken yok.. motorlar tıkır tıkır çalışıyor..
ramzey qm 250 km. de ne kadar yakıyor arkadaşlar?
Gv 250 motorumu daha dün sattım. 1 yıl boyunca hiç üzülmeden kullandım, çok güçlü bir alet.
merhaba arkadaslar... foruma yeni üye oldum.. üye olma nedenimde tahmin edilebilcegi gibi motor almayı düşündüğümden, bilen bir ustadan görüş yardımı almak.. düşündüğüm motor ise 250lik veya 150cc lik cruiser tarzı bir motor.. tavsiye edebilceginiz ve ya sakın yaklasma diyebilceginiz bir model var mı acaba?? hyo gv250 lilik motor cok güzel duruyor ama 2. elleri bile 4bin civarında ve biraz beni asıyor.. suanki bütcem 1.5 ile 2 arası.. zaten bende 2. ellere bakıyorum.. bütce düşük olunca keeway sl 150 lik dikkatimi cekti.. sizin önerebilceginiz bir motor varmı?? yada biraz daha sabredip bütcemi artırma yoluna gitmek daha mı dogru olur?? simdiden yardımınız için tesekkürler..
Osbourne kardeş
Piyasadaki bütün 250 cc Cruiser ların Teknik Özellikleri
Buyursunlar; demişsin resmi açamadım kardes yardımcı olabilirmisin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)