Kymco'yu öneririm.tabi bu benim kendi zevkim,sen hangisini beğenirsin onu bilemem.şimdiden hayırlı olsun
Sym GTS 250
Kymco Xciting 250
Kymco Xciting 500
Kymco'yu öneririm.tabi bu benim kendi zevkim,sen hangisini beğenirsin onu bilemem.şimdiden hayırlı olsun
Bende onu baya beğeniyorum.
Sanırım xciting 250 bulursam alıcam gibi.
Biraz fazla büyük trafikte sıkıntı yaşarsın dediler ama olsun o görüntü için değer.
neyse sen ince noktayı kaçırmışın belirteyim arkadaşım.
ben de öğrenciyim 7 tepeli şehirde çok masrafı oluo öyle böle değil...
ha bu kadar masrafın yanında bir de motosiklet girince benm için büyük bir sorun olur ona göre yorum yapmıştım
binici binicidir farkı nedir dersen ?
binici vardır bakım yaptırır motoruna bakar binici vardır hiç bakmaz gittiği yere kadar biner . bu seçenekteki motorların periyodik bakımları en az 70 ytl den başlıyor bunun vergisi benzini vs.vs. öğrenci adam bunla tek başına başa çıkamaz...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
iki motoru da kısa süreler için kullandım. kymco bana daha dengeli bir motor gibi geldi. aynı zamanda dış görünüşü de daha hoş bence. marka ve model olarak ikisi de hemen hemen aynı kalitedeler. hangisini seçersen seç başın ağrımayacaktır.
aslında kymco grand dink 250'ye de bak derim ama x-max'in tipini beğenmediğine göre ondan da pek hoşlanacağını sanmıyorum.
ama hem görünüş, hem de kalite dersen, italyanları da yabana atma. mesela piaggio beverly 250, x7 250, x8 200, x8 250, ve özellikle x9 250 gibi çok şık motorlar var. ben olsam bunlara da bakardım.
herneyse.. şimdiden keyifli sürüşler diliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------
mesela, bunun gibi bir şey
http://www.sahibinden.com/x9_250_evo...XQQdisplayitem
Birtek burgman ve silverwing hoşuma gidiyor ama onlarda bütçemi aşıyor:(
Sanırım biraz büyük motor seviyorum görsel olarak.
Abi bunların hepsine okadar çok baktım ki bende risk alıp paramı yanlış değerlendirmek istemem ama nedense bunlara bi türlü kanım kaynamadı.
Yolda xcitingi gördüğüm zaman farklı hisler uyanıyor içimde.
Hepsine şimdi yeniden baktım aslında beverly güzel gibi ama bilmiyorum işte:(
İlandaki motor da temizmiş fakat x7lerin görüntüsünde bi sorun var çözemediğim kambur mu duruyor ne?
Birde motorun görüntüsüne fazla mı takılıyorum acaba yoksa bu normal mi anlamadım?
bu kadar para verip motor alıyorsun, görüntüsüne takılacaksın tabi
neyse, senin kafanı fazla karıştırmamak lazım. xciting 250 i iyidir. hoşuna gittiyse al, pişman olacağını sanmıyorum. uzun yol bile yaparsın..
ha, bir de hyosung ms3 250'ler var. enjeksiyonlu, vibrasyon önleyicili, gayet şık bir motor. bir de egsoz sesi var ki, "ben buradayım" diyor. benim gerçekten çok beğendiğim bir alet bu.
misal;
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
ayrıca, marka olarak hyosung hiç de fena değil kymco ve sym'ye göre. paranın önemli bir kısmı da cebinde kalmış olur. yalnız, özellikle marş motoru ile ilgili kronik problemi olduğunu duymuştum. eğer düşünürsen araştır derim.
kafanı karıştırmayayım dedim, ama çenemi tutamadım sanırım
neyse, umarım gönlüne göre bir motor bulursun.
7000 tl varsa neden bunlarla uğraştığını anlamadım.al bir burgman 400 bak keyfine.bende 7000 tl olsa ankette şunu sorardım suzuki burgman mı ? yamaha majesty mi?
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Kymco lastikleri büyük, ama bagaj çok ufak ve yedek parçaları çok pahalı. Bir de baya iri bir motor.
SYM, daha ufak lastikleri var, bagajı çok daha büyük. İthlatçısı İzmir'de fabrika kurdu ve bazı SYM modellerini burada üretiyor. Yani arkası sağlam bir motor, ayrıca parça fiyatları Kymco'ya oranla daha düşük. Seramik silindir olayını da yabana atma, zor şartlarda çok uzun sürüşlerde dahi performans kaybı yaşatmaz.
Ben bu ikisi arasından SYM derim. Daha az para vereyim dersen benim MS3 satıyorum. Aşağıdaki ilandaki motor benim, motor bayide ama ilgilenirsen sana iskonto sağlayabilirim.
http://www.sahibinden.com/moto_capro...em&keyword=ms3
Kronik sorunları olan marş motoru ve şarj sorunlarını ben yaşadım ve garantiden giderdim.
Kymco iyi ellerde sorunsuz markadır,yedek parçası bazı modellerinde oldukça pahalı olsada genelde ucuzdur.Saglamlıgını tartışmaya gerek bile duymuyorum en çok dikkat edilmesi gerekense alırken ödenecek paradır.Uygun alınan bir Kymco hem zarar ettirmez hem de keyif verir.
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
7000tl Canın Ne istiyosa Onu Alabilirsin Hatta Git Cbr 125lik AL yani KArdes :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Bunun kaskı var alım satımı var eldiveni bakımı,en az 1 ayırmam lazım.
6yada temiz burgman çok zor,gerek yok.
Teşekkür ederim.
Hyosungu düşünmüyorum.
Kymco ile ilgili ilk kez kötü yorumlar duyuyorum,symde çok mantıklı gerçekten bende bir türlü karar veremiyorum.
Sym dediğiniz gibi marka olarak kymcodan üstün sanırım.
Bazı modelerde pahalıdır derken?
Mesela xciting için pahalı mıdır?
Çok cılız bir motor o,gönlüm var racinglerde ama ilk motorum olacağı için scooter olsun istiyorum.
Hele bir tecrübe kazanayım var kafamda birşeyler
Şimdilik okula getirip götürsün güzel gözüksün birazda performansı olsun bana tamamdır.
bak şimdi üzüldüm özel FB plakalı ilanın nesi var? fiyat 500 den daha yüksekse bu 250 İ nin daha çok talep edilmesinden.temiz motorun,çiziksiz motorun tabiiki fiyatı da iyi olur. KYMCO XCİTİNG 250 İ olan alınır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------
gel sana vereyim motoru pişman olmıcağın b imotor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
http://www.sahibinden.com/fb_plakali...QQdisplayitem:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)