maximum değil ortalama değer istiyoruz sağlıklı olanı kaç km
100 den az
100
200
300
400
500
500 den fazla
maximum değil ortalama değer istiyoruz sağlıklı olanı kaç km
ben kendi düşüncemi yazayım. hiç belli olmaz bakmışsın 10 km sonra bozulmuş . yada le mans yarışları gibi hiç durmasan bile 5000km gider hararet yapmadığı için. bak mesela benim pc birinde 15 gün hiç kapanmadı onun gibi hararet yapmazsa gider istemediin kadar zaten hararet yapacak moto değil.
çoğu moto hararet yapmıyor zaten düz yolda günümüzde
Kusura bakma da çok saçmasapan bi başlık olmuş. Dondurma mı bu eriyor yolda? Bir sonraki servis zamanının 1.5-2 katına kadar gider.(zarar görsede gitsin mantığıyla) Hatta fazlasını bile gider. Asıl mesele sen ne kadar gidebilirsin? Motor 100-200-300 km gitmekle bozulcaksa ooo işimiz var.
Birde hiç mola vermeden diyerek neyi kastettin o var? Deposu ne kadar ki bu motorun deposu kaç litre alıyosa ona göre gider...Bir depo 500km gittiğini sanmıyorum.
abi benim gördüğüm kadarıyla sen scooterla kıyasladığın için böyle bir durum oluşmuş. scooterın motorunu 100 km gittikten sonra elle peteklerine elin yapışır.su toplar hemen elin.scooter hava almıyor arka kısmına bozulması normal zaten çin se dediğin gibi
cruiser moto hele su soğutmalıysa durmadan 1000km git hatta daha fazla gidebilirsen
100bin km sadece yağını suyunu değişip giden motolar var . veya şöyle düşün kamyonlar taksiler var durmadan giden onlar bozulmuyor moto neden bozulsun
bin çok olmazmı
kullanmayı bilmezsen 1 m bile gitmez.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
merhaba
şimdi senin soru biraz sınırları zorlayan bir çalışma olması nedeni ile deneyen kullanıcı yoktur diye düşünüyorum... belki motorun kendi üreticisi bu sorunun cevabını biliyordur. su soğutmalı ve v twin motoru sayesinde uzun yol gideceği kesin. önemli olan senin bu sürede psikolojik ve fiziksel ne kadar dayanabileceğin?
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
vışşşşş soruya bak
vallaha ne desem atıp tutmuş olucam herkes sıkıyo zaten sitede
bence bi 5000 km gider varmı arttıran ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Lütfen forum kalitesine yakışır başlıklar açın.
Aklınıza esen sorular için forumda başlıklar mevcut,araştırma yaparak bunları bulabilir,orada soru olarak sorabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)