arkadaşlar motor alcam ama köyde kullanıcam nası bi motor tavsiye edersiniz.
şimdiden önerileriniz için tşk. :cat:
mondial
ramzey
asya motor
kanuni
arkadaşlar motor alcam ama köyde kullanıcam nası bi motor tavsiye edersiniz.
şimdiden önerileriniz için tşk. :cat:
köy yollarına en uygun seyhan falan ama cup almanı tavsiye ederim mondialin 100 luk cup ları var al bitane ondan rahat rahat gez toz dolaş..
en uygunu transalp
arkadaşlar yanlız 1.999 tl yi geçmiyecek
ok tamam 1 lira daha verdim 2 .000 tl yi aşmıycak
kardeş sen kanuni breton yada mondail uag alderim ama kanuniden yanayım motorda grenaj yok köy gibi yerde altı yüksek ve sağlam.cup türü alma köyde iyi olmaz
ankaradaysan sana cillop gibi ruhsatsız asya gy200 vereyim. kelepir
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kırsal alnmı duz alanmı köy nerede ve yapısı nasıl sco mu viteslimi...başlıkta daha net belirtirsen daha iyi yardımcı oluna bilir kardeş..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
koy kahramanmaraşın andırın ilçesinin altınyayla köyü çoğu yer toprak bazı engebeli alanlarda var
Cup veya Cross tarzı bir motor öneririm.
Marka olarak da saydıklarının hepsi Çin'li zaten, hangisini beğenirsen onu al.
bu dedim motor krdeş hem altı yüksek hem grenaj az hemde 125 cc daha tasa gelir
gerekirse üstüne biraz daha para bulmaya çalış, temiz bir hyosung rx125 bulabilirsen al
çin malına kalırsan herhalde onların da en iyileri as200gy ler
100 cc geçmeyecek bir cup alırsan vergi sorununda olmaz(100 cc altında motorlu taşıt vergisi ödenmiyor yıllık 80 TL )
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
almadan önce köyde kullanan motorcula bi sormanı tavsiye ederim hacele etmeye gerek yok bu düşündühün markaların dışına da bi bak sonuşta hepsi cinmalı ve scootr dan kesinlikle uzak dur derim 2.000 lira ile alınabilecek çok motor var 125 cc de tam bi ideal derim ..sonuç olarak diyer markalara da bakmanı tavsiye ederim.
k.maraş andırın tarafını çok iyi bilirim....andırın j.karakolunda 20 gün kalmıştım operasyonda....andırın ve civari arazi çok kırık çevre bağlayan köy yolları hep toprak..en azından 1996 yılında öyleydi ...benim tavsiyem kanuni enduro 200cc kardeşim
ANGARA AYAZI
100 CC Cup aL Ben 1.350 TL e 110 CC Cup almıstım sende bulursun bir tane.. x)
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
honda titan al eşşek nıyetıne bın ,1000 liraya almıştım ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)