125 zn köyde müthiş bir havan olur incele
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 PM ----------
1500 sana plaka kılı tüyü 1900 patlar en fazla
mondial
ramzey
asya motor
kanuni
125 zn köyde müthiş bir havan olur incele
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 PM ----------
1500 sana plaka kılı tüyü 1900 patlar en fazla
en iyisi köy yollarında cross ve ya atv alman ama en iyisi cross çünkü admalar ister istemez crossları sağlam yapıyorlar diğer tür motorlar crosslara göre daha az dayanaklı en iyisi cross takur tukur gezersin hi bişey olmaz
K.Maraşta yada andırında hangisinin tamircisi,servisi varsa onu al,ama cross al ramzeyin crossları sağlam tavsiye ederim
köyde kullanacaksan kros motor en ideali dag taş dinlemez. ama 2000 lira bütçeyle ancak ikinci el temiz bişey bak derim. çin malı oldugu için marka model farketmez. bulundugun şehirde git servislerle konuş. onların tavsiyelerinide al. servisin müşteriye yaklaşımı nasıl onu da göz ardı etme. sahibinden.com da araştır. şimdiden hayırlı olsun.
at al at at'dan daha iyi ulasım aracı olamaz koyde
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Hafta sonu Zorkun yaylasında bir koye gittim.Yoldaki gençlerin altında hep 125 cc ybr tarzı mondial-kanuni motosikletler vardı.O dag yolunda benden hızlı gidiyorlardı (yolu bilmememin etkisi büyük ) Bence alacaksan 125 cc vitesli bu tarz bi motor al
Born To Be wild,Live to Ride...
Ameria keşfedilmiş bir daha keşfetmeye gerek varmı.. MZ alacaksın köy yollarında yedek parçası gani ve ucuz ... 2 zamanlı olduğundan ustasıda gani tamiri kolay .. hele bide yanına sepet buldunmu ...MZ 350 lik al bi tane 2 . el aslanlar gibi git banada dua et
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kardeşim işin doğrusu dağa taşa gidiceksen hiçbirine bakma.git bi tane 150-250 lik bi mz al.hem ucuz hem güçlü parça fiyatı ucuz.bu motor bunun içinüstüne tanımam
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
köy yerinde hala en iyi motor MOBYLETTE 51 VS
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
walla bende ramzey scooter war qm 125t-10d öle yollarda geziyorumki arabalar bile zor geziyor hemde 2 kişiyletavsiye ederim yani scooter bu yollarda gitmez deme çok güzel gidiyo
bütün bu fikirler için tşk ederim ama daha yazmak isteyen fikrini paylaşmak isteyen varsa yazabilir minnetttarım kapasiteyi 3 e 4 e düşürdüm 4 motor bakıom saolun
mzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
Kanuni breton,mondial uag,motoran furia tipte motorlar olabilir.
Kanuni'nin cross modellerini de ikinci el alabilirsin(o fiyata bulursan)
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Kullanacağın yolu belirt arkadaşım o zaman daha iyi yardımcı oluruz.
Ben köyde sctoor kullanıyorum; cupta alabilrsin
1 sayfaya bak oraya yazdım genellikle kum taşlıkyerleride var %50 düz diğeri girintili
mobilet al gülüm
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
bisiklet al arkasında yüklügüde var o daha çok işe yarar kyde
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Bence 2006-- 2007 model bir ybr 125 al kardeşim çok rahat ve sağlam her yola gelir parça sıkıntısı yok iktisadi satmak istesen çok çabuk müşteri bulursun
dediğn fiyatlara bulursun karar senin tabiki ama bana sorarsan yamaha servisi olarak ybr tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)