Dorado Corvus, Keeway ne almalı ne etmeli yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.
-
14 Ağustos 2009, 13:57
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir takipçisiyim sitenin zaman buldukça girip takip etmeye çalışırım yazılanları.
Fitness eğitmenliği yapıyorum ve işe gidip gelmek, şehir içinde oraya buraya gidip işlerimi halletmek için bir motosiklet almayı düşünüyorum.
2. el olayına girmek istemediğimden ve çok fazla bir bütçe ayıramayacağımdan dolayı 5000-6000 civarı bir bütçe ayırabileceğim.
Araştırmalarım sonucunda her ne kadar dorado corvus tavsiye edilmesede görünüm olarak benim hoşuma gitti ve şu anda beğenilerim arasında yer almakta.
Aslında hyosung gt250 almak isterdim ama dediğim gibi ayırabileceğim bütçe belli ve 2. el düşünmüyorum.
Keeway 250'nin iyi olduğunu okudum fakat corvus görünüm olarak daha çok hoşuma gitti.
Scooter almayı düşünüyordum fakat sonradan vazgeçtim altıma ufak kalır o aletler. 1.85 boy falan var hafifte yapılıyım.
Tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım olduğu için burada konu açma ihtiyacı gördüm.
Saygılar.
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 14:03
biraz kalite diyorsan keeway derim ama başka motor dersen yamahayı tek geçerim
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
14 Ağustos 2009, 14:05
yamaha yada honda tavsiyemdir
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
14 Ağustos 2009, 14:08
İlk motosikletiniz ise 2. el almanız bence daha doğru..Çünkü biraz yol yaptıktan sonra değiştirmek isteyeceksiniz. Sıfır alınca boşu boşuna değer kaybedecek. Bu fiyata ikinci el temiz bir CBF 250 alırsınız başınız da ağrımaz.....
-
14 Ağustos 2009, 14:12
5000-6000 bütçen varsa, korkma ve 2. el temiz bir GT250 al.
Yapacağın en mantıklı iş budur.
Yazık günah sadece sıfır diye Çin mallarına vereceğin o kadar paraya. Tertemiz motorlar var piyasada o paralara. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim atasözünü hatırlatalım.
-
14 Ağustos 2009, 15:00
-
14 Ağustos 2009, 15:31
bencede çin malına bulaşma.ne kadar narin kullansanda biyerinden bi zırıltı geliyor verdiğin paraya yanıyorsun....elimde 5000 tl olsa bende 250 lik bi comet alırdım...acele karar verme iyi düşün...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
15 Ağustos 2009, 00:03
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Sanırım 2. el hyosung gt250 düşüneceğim.
-
15 Ağustos 2009, 12:39
Honda cbr 125'te olabilir.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
15 Ağustos 2009, 13:11
Honda Beat al isini görür
-
15 Ağustos 2009, 13:14
Adana İl Temsilcisi
arkadaşım,doradodan uzak dur.benim vardı.satıncaya kadar anam ağladı.problemler yumağı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
15 Ağustos 2009, 19:23
emir27 adlı üyeden alıntı
Honda cbr 125'te olabilir.
cbr125 çok ufak kalır altımda komik durur bana.
-
15 Ağustos 2009, 19:28
MOSAD adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir takipçisiyim sitenin zaman buldukça girip takip etmeye çalışırım yazılanları.
Fitness eğitmenliği yapıyorum ve işe gidip gelmek, şehir içinde oraya buraya gidip işlerimi halletmek için bir motosiklet almayı düşünüyorum.
2. el olayına girmek istemediğimden ve çok fazla bir bütçe ayıramayacağımdan dolayı 5000-6000 civarı bir bütçe ayırabileceğim.
Araştırmalarım sonucunda her ne kadar dorado corvus tavsiye edilmesede görünüm olarak benim hoşuma gitti ve şu anda beğenilerim arasında yer almakta.
Aslında hyosung gt250 almak isterdim ama dediğim gibi ayırabileceğim bütçe belli ve 2. el düşünmüyorum.
Keeway 250'nin iyi olduğunu okudum fakat corvus görünüm olarak daha çok hoşuma gitti.
Scooter almayı düşünüyordum fakat sonradan vazgeçtim altıma ufak kalır o aletler. 1.85 boy falan var hafifte yapılıyım.
Tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım olduğu için burada konu açma ihtiyacı gördüm.
Saygılar.
dorado alırsan tamirat masraflarıyla 6 ayda sana bi gtr250 den daha fazlaya mal olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler