arkadaşlar başlangıç motorum ybr 125 konusunda karar kılmıştım ancak racing sevdiğim için bu aralar ikinci el gt250r kafama takıldı sizce ilk motor olarak gt250r kullanılabilir mi ?
arkadaşlar başlangıç motorum ybr 125 konusunda karar kılmıştım ancak racing sevdiğim için bu aralar ikinci el gt250r kafama takıldı sizce ilk motor olarak gt250r kullanılabilir mi ?
kullanırsın.
kullanımı abartmazsan ybr 125 le pek farkı olmaz.
korumalarını ihmal etme yeter
bi de a2
a2 alıcaz daha var :D babamda ehliyet olduğu için önce o kullanıcak ehliyet alıcada ben tabi arada kullanırım :D
Başlangıç için ybr al derim. İyice piştikten sonra istediğin motoru alırsın. Hyosung hakkında fikrim yok fakat ybr'ye kefilim
al hyo yu birader.ben iki motora da kefilim...motoruna bakarsan ikiside üzmez seni
gt250rla başlamanın bi tehlikesi yoksa ybr a hiç girmeyim bide ikinci el mi yoksa 0km almalıyım sizce ?
benimde ilk motorum hyo hala da binmekteyim...hyo alacaksan sıfır alma.ikinci el temiz bitane bul...
gt250r ın 650lik kalıbında oldugunu biliyorsundur umarım
kış üstü 250r alma bence al ybr ile takıl yaza kadar yazın hem acemiliğin geçer hem ehliyeti almıs olursun ;) ki benim fikrim önce ehliyeti koy cebine sonra ne alıyosan al );
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şimdi Hortlatmanın ne anlaMı vardı
Neise girer de okursa diye yazayım bari ;
Arkadasım, Hyosung Büyük motor Ağır motor. Ben baslangıc için iyi görmüyorum. Fakat baslayan arkadaslar da mevcut aramızda...
Karar senin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hyo al uzun süre bin derim ben de ybr den iyi olduğu için değil bir süre sonra kalıplı bişey isteyeceğini tahmin ettiğim için ki şimdiden öyle görünüyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)