Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni Motor Almayı Düşünüyorum Sizce ?

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar 2 milyar civarı sıfır motor almayı düşünüyorum scooter tarzında olsun motor konusunda pek bilgim yok hangi modeli secmeliyim hangisi iyidir hangisi kötüdür özellikleri nelerdir artı yönleri olumsuz yönleri nelerdir...

Yanlız Mondialler hoşuma gitti ama ne alsam diye hala hiç bir fikrim yok..

Yorumlarını bekliyorum.Tşkkrlr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    önce hayırlı olsun şimdiden...
    çinle uğraşırım,bana rüzgar çarpsın,biraz iyi görünsün diye düşünüyorsan mondial falan iyi güzel..birde ne tarz alacağını yazsan daha fazla fikir verebiliriz sanırım...
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

.

Hocam şo Mondialin 150 Zatı felen var bana göre fiyatı biraz yüksek ama hoşuma gidiyor o tarzlarda Mondialin 151 Rs'si aynı şekilde 150 Hs'sini beğendim.Bu tarzlarda başka markalar var mıdır veya bu tarzlardan hangisini beğenmeliyim

Motosikleti
    kanuni deer 152
    keeway önerebilirim...bence güzel...zat tarzı farklı...geniş,büyük...bence sen keeway e bi göz at...
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

Asya Motor AS 150 T1 bu motorlar nasıl? Digital göstergeli olan motorlar felende varmı?

Motosikleti
    kanuni deer 152
    var...benimki digital ama diğer hangi modellerde var bilmiorum...sen illa o tarz alcaksan bence zat düşün...madem keeway sana uymadı..

ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    2. el güzel motorlar var .araştır kafana yatanı al.

Alıntı lucky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    var...benimki digital ama diğer hangi modellerde var bilmiorum...sen illa o tarz alcaksan bence zat düşün...madem keeway sana uymadı..
    sende keeway mi var? Resimdeki o galiba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 PM ----------

Alıntı ünaltürkyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. el güzel motorlar var .araştır kafana yatanı al.
    2.elde olabilir ama ilk motor diye bide sakata gelirim diye korkuyorum

Motosikleti
    kanuni deer 152
    hayır bende kanuni deer var...çok memnunum,motor dediğin uğraş ister biraz,ilgi alaka,ne alırsan al,üstte yazdıkların içinde muhakkak sorun yaşayacaksın.bu yüzden bence,bunların üstüne çıkamıyorsan,gözüne hitap edeni al.keeway arn eskiden vardı,çok memnundum.şimdi deer var çok çok daha memnunum...dreamboy a katılıyorum.2. el al,bildiğin tanıdığın varsa daha iyi olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Motorlar ikiye ayrılır :
    1.Çin çan çonlar (Türk malı da bu gruba dahil):Bunlar sürekli sorun çıkaran , kalitesiz motorlardır.Baştan olsun ben uğraşırım , tamir ederim desen de ilerde ne kadar yanlış tercih olduklarını anlarsın.
    2.Japon malı motorlar.Bunlar saat gibi tıkır tıkır çalışan motorlardır.Hava soğutmalı olsalar da saatlerce en sıcak havada kullanmaya karşı dayanıklıdırlar.Kolay kolay sorun çıkarmazlar.Senin bütçene uygun 150 cc'lerin yedek parçalarının fiyatları çok uygundur.Masrafsızdırlar.

2.000 Lira'ya çin çan çon alacağına 500 daha koy ikinci el honda cbf150 al.Keyfine bak.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    kymco cup modellerine bak derim

Motosikleti
    My Kawa..
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

az yakar çok kaçar..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SYM EVO 250
    kanuni storm 150 ...bi bak derim..benim kafam buna yattı
    işte buna dokunma !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok titreşim var o motorlarda.Yarım saat gezdikten sonra titreşimden dizleri tutmuyo insanın.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Mondialin ZC 150 modelini her zaman beğenmişimdir
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Mondialin Hs 150 modelini beğendim 1820 Tl iyi gibi. zaten ilk defa motor kullanacağım iyimi sizce bu model ?

Motosikleti
    SYM EVO 250
    hs modeli süper tutulan bi modeldir..aslında almak istediğin model birnevi zevk meselesi..benim gözümde kanuni storm veya mondial zc var..ama storm daha ağır basıo..eger hs diosan forumda hs kullanıcıları konusu var..motora dair herşey ama herşey yazıyor..hepsini okursun..ne gibi sorunlar var ne gibi avantajı var vs vs ..ve diğer modellerinde konusu var..hepsini oku madem kafan karışık..hangisi kafana yatıosa git onu al.ama benim fikrim şu, her zaman motor konusunda kafası karışık olan ilk önce 2. el almalı, almalı ki biraz pratiği olsun ve parayı gereksiz yere 0 motora yatırmasın..belki lerde vitesli motor almak isteyeceksin ? ben çok tanıyorum scooter isteyip alıp da vitesliye geçmek istiyorum diyip satan..ben mesela öyle yapıyorum.hiç acele etmiyorum..araştırıyorum...bence 2. el çok tutulan bi motor al,sür gez tecrüben olsun..neden çok tutulan al diosun dersen, satarkende kolay olsun ve aldığın paraya satabilesin...mesela mondial zat'lar..sahibinden.com da bi araştır istersen...

umarım sana söylediklerimden faydalanmısındır..
    işte buna dokunma !!!

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    çin malı ilk başlarda hoşuna gider ama ilerde başını ağrıtır...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150(inşallah 2 sene sonra)
    keeway matrix150 de güzel motora benziyor. görünüşü güzel ama performans nasıldır bilemem bunada bi bak derim ben

20.el al ama japon al kardeşim, ilk motorunsa çinliler motor kullanmaktan soğutur, ama japon alırsan yağını suyunu benzinini koy sür.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler