450 CC SuperMoto YARDIM..!!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar Ben 450 CC Motora sahip bir Enduro/Motocross almak(plaka takılabilme kaydıyla) ve bunu en az maliyetle SüperMoto ya Dönüştürmek istiyorum,genellikle %75 şehir içi kullanmak kaydıyla arasıra dağa-taşa vuracam kendimi...Motordan istediklerim ise;Uzun yola dayanacak,Motoru kuvvetli olacak,pek çok arıza çıkarmayacak,yüksek hızlara çıkabilecek,manevra ve virajları alma konusunda mükemmel olacak,çok atak ve hırçın olacak,ÖZELLİKLE DE YAKIT SARFİYATI AZ OLACAK...vb isteklerim bunlar...
Gel gelelim benim aklımda kalan modellere;;;
YAMAHA......WR450F
KAWASAKİ...KLX450R
HONDA........CRF450X
bunların arasından hangisini seçmeliyim sizce? veya hangi marka ve model önerirsiniz???
Yardımlarınız için teşekkürler...
Reklamlar
-
HONDA........CRF450X fiyatı diğerlerine göre uygun gibi. kalitesi de çok iyi fabrika çıkışı titanyum subap vb kaliteli parçalara sahip .
-
husqvarna neden yok seçenekler arasında anlayabilmiş değilim...işte on numara bir supermoto:
http://www.husqvarna-motorcycles.com...90&rpstry=167_
burda tek sıkıntısı bunu türkiye'ye kuralkan'ın getiriyor olması
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
-
yukarida saydigin motorlara bayagi zorlanarak plaka takiliyor bildigim kadariyla..ki ayni sekilde onlarin bakimi saatliktir,uzun yola gelmez..
gelse bile titresimden sen nefret edersin..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
ben bunları plaka takılabildiği için seçtim,bu makinalara plaka takılabiliyor,titreşim benim için önemli değil ama bu makinaların beygir güçlerini bi türlü bulamadım...bunların beygir gücü kaç acaba bilginiz var mı?
Hangisini seçmeliyim sizce...karar verince hemen gidip alacağım...
-
neden bi ktm 520 düşünmüyosun?
-
GKN adlı üyeden alıntı
Fiyat olarak çok fazla,,,ben 450cc civarı plaka takabileceğim bi SuperMoto sahibi olmak istiyorum...onceden 150cc yuan Kross um vardı;2 hafta önce geçirdiğim kaza sonucu perte çıkardım motorumu...en fazla 15 BİN TL verebileceğim bu motosiklete...Ben kütahyalıyım ve Burdan istanbul,izmir,antalya,ankara gibi şehirlere kontak kapamadan gidebilecegim bi motor istiyorum...kross olması şart ama...
-
450 cc degil ama
yine bi ktm onerim var
640 adv?
araziye girer
uzun yol yapar..
bildigim kadariyla kolay ariza yapmayan kendini kanitlamis bi model
lc4 motor var uzerinde..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
27 Temmuz 2009, 00:40
praetorian'ın dediği gibi bu bahsedilenlerin bakımları saatlik ve gerçekten agresif motorlar. DRZ400SM gerçekten de çok güzel bir tercih olur.
-
27 Temmuz 2009, 00:59
GKN adlı üyeden alıntı
neden bir drz400 SM düşünmüyorsun ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
27 Temmuz 2009, 02:45
bu krizde sahibinden.com'daki drz'lere o para verilmez. hele ki zamanında 10.000'e sıfırlarını verdiklerini düşününce hiç verilmez.
-
27 Temmuz 2009, 03:42
süpermoto benim ideal motoruma en yakın tip. cadde endurosu geliyo benim aklıma süpermoto deyince.
en hafif ve güçlüsü 40 beygir üreten drz400 galiba. tipide fevkalade. sm modelleri direk süpermoto, çevirecem diye uğraşmıyosun.
http://www.sahibinden.com/motobike_g...XQQdisplayitem
kawasakinin 250liğide düşünülebilir yakıt sarfiyatı açısından.
http://www.sahibinden.com/ada_motor-...XQQdisplayitem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 AM ----------
Nemrut adlı üyeden alıntı
bu krizde sahibinden.com'daki drz'lere o para verilmez. hele ki zamanında 10.000'e sıfırlarını verdiklerini düşününce hiç verilmez.
çok alternatifi yok fiyat - model - performans üçgeninde.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
01 Ağustos 2009, 16:23
sağolun yardımlarınız için masraf etmeden bi DRZ-400SM alcağım....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler