ehlıyet kursuna yazıldım gelısıme almak uzereyım sayılır motor surmesınıde bılıorum 1 ay ıcınde alım dıyorum.
ehlıyet kursuna yazıldım gelısıme almak uzereyım sayılır motor surmesınıde bılıorum 1 ay ıcınde alım dıyorum.
2.el Nınja 250R ve Hyosung gt250R arıyorum Satılık.
altar_nitro@hotmail.com
nası ikisini birdenmi alıcaksn ?
hayır tabıkıde teklıflere gore 1ınden 1ını oncelıklı seyım nınja
Sakın japondan şaşma.Pişman olursun.Zaten fiyatları aynı sayılır.Gt250r'nin kasası biraz daha iri diye aldanma sakın.Bana da sakın gt250r alma demişlerdi.Git aynı fiyata ninja al demişlerdi.Ancak ben dinlemedin.Aldıktan 1 ay sonra da sattım.Sakın sen benim düştüğüm hataya düşme.Japondan şaşmaaaaaaaaa.......
Ben 2 aylık motosiklet kullanıcısıyım. 92 model zzr 250 kullanıyorum, 25000 km de. Hiçbir sıkıntım yok. Tek sorun yedek parçası pahalı ve zor bulunuyor bazen, ama ninjanınki rahat bulunur bence. Kawanın önden görünüşünü ben de sevmiyorum, adamlar bi far tasarlamayı öğrenemedi. Ama motorları iyi bence ve performans yönünden kesinlikle hyosungdan aşağı kalacağını sanmam (11000 devirde 33 hp veriyor ve 14000 de redline daha ne olsun). Dilersen aldıktan sonra arkaya 150 lik lastik taktırırsın daha da güzel olur. Fazla uzatmayayım kawayı öneririm kardeş.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
yau bu başlıkta 3.457.893 adet konu açıldı :(:(:(
Tesekkurler arkadaslar kawa agır basıyor ama sole bısey var hyonun 0kmsı kawanın temız 2.elıyle aynı fıyata gelıyor. 2.el kawamı 0 hyomu dersınız bu arada kawaya 150lık arka lastık fıyatı nekadar olur tahmınen ve xenon far nekadardır acaba?
aldıgım gun kapındayım
7.900 Mılyar. Kawasaki Nınja 250R 2008 model 4bın km de nedersınız?
??????????????????
Hmm baska ne dusunuyorsunuz arkadaslar?
Fiyat 7.900'den daha uygun olabilirse iyi olur, 7.5 falan hakkıdır diye düşünüyorum. 4000 km hiçbirşey onu da söyleyeyim yeri gelmişken.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
2008 model garantılı kazasız nınja 4 bın km fıyatı 7.500 dıyorsunuz yanı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)