150 cc chopper uzun yol yaparmı
Reklamlar
-
150 cc ile uzun yol yapılırmı mola vererek 600 liraya çapır buldum eli yüzü dügün adam ilan vermiş 6 ay önce 1250 liradan hala satamamış 600 liraya düşömüş adam 250 lira masrafı var diyo 150 cc lik alayımmı birde garip geldi bana acil satlık takas olur taksit olur yazmış acil satlık bi mal nasıl takas olur taksit olur tezat geldi bana ne dersiniz alıp ustaya göstermek yetermi ankarada iyi bi usta tanıyan varmı jinlun çapır
Reklamlar
-
almadan ustaya bilene göstersen daha sağlıklı olur bence...250 tl lik masraf nerde o önemli...baktır,hallolabilecek bi yerindeyse,yaptır...uzun yol yapar 150 cc neden yapmasın....her motor bakım ister sonuçta zamanı gelince...diğer arkadaşların yorumlarınıda bekle sonra karar verirsin...inşallah hayırlısı kazasızı olur,gerisini dert etme...
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
-
ben benim 125lik raptorle zonguldaktan istanbula gittim geldim banamısın demedi yani 150lik bi makinede rahat yapar uzun yol
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
-
Yapar da sen yapabilirmisin orasını bilemem.
Ayrıca acil satılık demek nakit ihtiyacı demek.Takas taksit bunlar işin içindeyse arkana bakmadan kaç hemen.O motor alınmaz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
o soyledıgın motor 250cc şaşmaz da.bende aynı motor için bir başlık açtim dün oradan da yorumları takip edebilirsin..pazartesi gunu bakmaya gidicem ben ustamda orada zaten..bakıp bınmeden makıneyı yurutmeden ne oldugunu bılemıyoruz..
-
Mutlaka bir ustaya göster almadan önce.
150'lik motor uzun yol yapar tabi ama pek güvenli olmaz. Çok yüksek süratlere çıkamazsın ve sollama, ani hızlanma, kaçma gibi durumlarda altındaki motor güçsüz kalır. Onun için benim tavsiyem her zaman: Uzun yol yapmayı düşünüyorsanız altınızda en az 250'lik bir makine olsun, yönündedir.
-
arkadaşım tabikide uzun yol yapar. sen suyunu yemini verdikten sonra koşmayacak at mı?yeterki bakımlı sağlam motor olsun yeter.
-
benim ZC bile uzun yol yaptı..
-
eby78 adlı üyeden alıntı
o soyledıgın motor 250cc
şaşmaz da.bende aynı motor için bir başlık açtim dün oradan da yorumları takip edebilirsin..pazartesi gunu bakmaya gidicem ben ustamda orada zaten..bakıp bınmeden makıneyı yurutmeden ne oldugunu bılemıyoruz..
aldınmı makineyi
-
13 Temmuz 2009, 00:39
bide plaka kontrolu yap çalıntımı acaba
-
13 Temmuz 2009, 01:06
kartezyenx adlı üyeden alıntı
aldınmı makineyi
yok daha fırsatım olmadı kı gıdemedım :(
-
13 Temmuz 2009, 09:34
uzun yolda önüne çıkan tüm araçları sollamak yerine, çoğuna yol vermeyi seçersen 125 cc ile de gidersin forumda pek çok örneği var ...
-
13 Temmuz 2009, 09:37
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
13 Temmuz 2009, 09:54
avatarındakiyle gideceksen şahsen ben riske girmezdim
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
15 Temmuz 2009, 02:49
yapar ama bakımlı olması lazım...bide vibrasyonuna katlanman lazım...
-
15 Temmuz 2009, 10:47
ÇiN Malı bir motor alırken cok ciddi kontrol ettirmek lazım !
Ki JinLun da cok olumlu açıklamalar duyduğumuz bir motor değil; ama tabi ki 600 Lira cok cüzi bir miktar. 500 De masraf etsen yine iyi bir rakam.Ki o kadar masrafı olacağını sanmıyorum!
Uzun yol konusunda ; 125 liklerle bile ne yollar yapılıyor ! 150 CC Cok rahat yol yapar !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
15 Temmuz 2009, 11:07
bakımlı sorunsuz olduktan sonra yapmazmı benim arkadaşım 110 luk dayun toledoyla izmirden giresuna gitti.
-
15 Temmuz 2009, 11:17
Tequ adlı üyeden alıntı
Yapar da sen yapabilirmisin orasını bilemem.
Ayrıca acil satılık demek nakit ihtiyacı demek.Takas taksit bunlar işin içindeyse arkana bakmadan kaç hemen.O motor alınmaz
Aynen Ayrica cruiser turu makinalar ozellikle on cam vs. yoksa uzun yolda cok yoruyor benden soylemesi...
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler