rx 115 ybr 125 artıları,eksileri,yakıt durumu,titreşimi,konforu,çekişi,hızı değerlendirelim...
rx 115 ybr 125 artıları,eksileri,yakıt durumu,titreşimi,konforu,çekişi,hızı değerlendirelim...
Ben rx derim..
Hatta 10 dk dır mehmetle bu konuyu konusuyodum ki sen topic açmışsın
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
arkadaşlar cevap bekliyorum.kullanananız yok mu?
İkisini de kullandım.
Tek kelime RX !!!
O bir KILL MACHINE !
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Eğer gerçekten kıyas istiyorsan duygusallığı kenara bırakırsak YBR derim.....
Sağlamlıkta ekonomiklikte ve konforda Parça bolluğu ve ucuzlukta su götürmez üstün.....
Yok ama biraz daha hızlı 10-20 km daha hızlı olsun sorun değil derseniz rx olabilir...
Ama kişisel tercihim hep ybr den yana olur benim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende kafamada birsürü makinayı eleyip en son ybr almaya karar verdim....sıfır almayı düşünüyorum...tek düşündüren yönü 2 kişi performansı???
Arkadaşım ben ikisinide kullanmış birisi olarak Rx diyorum
65000 kmde hiç motoru sökülmedi
Beni tanıyanlarda bilirler rxe ne eziyetler ettiğimi ama tık demedi..
Parçası ucuzdur ikinci el piyasası vardır
Orjinal japondur..
Yakıtı öyle 2 zamanlıya binmeden atıp tutanların dediği gibi fazla değildir.
Tek kötü yanı tipinin amele motoruna benzemesi..
Şuan param olsa tekrar bir rx almak isterim diğerlerinin rxe karşı şansı bile olamaz bence..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Sevgili emrah...Ybr nin de hakkını yeme...Benim olan ve biraderimin bindiği ybr 130 bin km geldi...Ve kapağı dahi açılmadı...
Rx kötü demem hiçbir zaman..Ama modası geçmiş ve ikinci el piyasası olmayan bir motor.... Yola çıksan çok uzun km gideceğini tahmin etmiyorum...Gitse bile sürücüsüne eziyet olur.....
Rx tamamen hobi motorudur gözümde... YBR nin sınıfına sokamam... Kimsede sokmamalı zaten....
vay vay vay derin bir üzüntü çektım.
Bundan 4 ay önce çok araştırdım ama şansım bir türlü tutmadı RX 115te gerçekten seri makina ama bıraz parçası kolay bulunmuyor, murat 124 şasesine ferrari motoru rakılmıs gıbı makıne 1998 2003 model arasında turkıyeye gırıs yapmıslar RX 115 almak ıstersen temız ve yenı segman piston atılmıs, 2000 model mavi temiz 2000 tl antalyada var
Msn adresim ibrahim_zx@hotmail.de sana yardımcı olurum
ybr kmde 80 kurus titreme yok sessiz cekısı gayet ıyı 4 zamanlı en cok tutulan motosıklet
115 kmde 120 kurus titreme yok seri çekişi guzel 2 zamanlı 2 viteste tek tekere kalkarsın
Mz RX e göre daha oturaklı.... Haa desen ki 250 cc de mz mi cbf250 mi? Mz derim.... Ama Rx yapısı itibarıyle sakat bir motor..O seriliğe uygun şasesi yok... Zaten şasenin seriliğe etkisinide unutmamak lazım... Kuş gibi motor...
Arkadaş genel sormuş...Ekonomik olcak konforlu olcak parçası bol ve ucuz olcak... En önemlisi de 2. ci eli daha hızlı ybr nin... Rx hobi makinası olduğu için bilenler tanıyanlar alır... YBR yi yeni başlayan herkes bodoslama alabilir... Hatta bodoslama alan birçok tanıdığım var yeni başlayan... Duymuş sağdan soldan
valla arkadaşım hız bakımından ybr rx115 in yerini kesinlikle tutamaz.
AMA:ybr az yakar, daha güzel görünüşü vardır, daha konforludur, parçası daha rahat bulunur... Ayrıca rx115 uzun yola gelmez. ybr gelir. RX115'İN piston delme sorunu vardır unutma...;)
__To Be Or NoT tO be__
piston delme derken?aslında alp tunay abi ben bi tane mz etz 150 buldum.92 model,alman.bide onu değerlendirirseniz teşekür ederim
absolit Kim delmiş pistonu matkap mı var buji yerine bu motorda
Birisi atıyo bişey sonra herkes duyduğunu dağıtıyo
Sallamayın arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin..
Ve ben idda ediyorum ki rx in parçası ybr den daha ucuz..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)