dayımda mz 251 var oda çok çok çok yakıyor.benzin yetişmez.onun için 150 düşünüyorum
dayımda mz 251 var oda çok çok çok yakıyor.benzin yetişmez.onun için 150 düşünüyorum
Şimdi şöyle açıklıyım
Altımda rx varken kimse beni tınlamazdı ışıklarda başka motorlar ile yan yana durunca aşağılayıcı bir gözle bakıyorlardı
Özellikde kendini bilmez kuryeler agk ya yamaha yazdırmış amele diye dalga geçerlerdi ki bunu ışıkta duran bir kurye sesli olarak söyledi
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Yanlış bir kanı dahaaaa....
Hiçte fazla yakmaz.... Oku benim açtığım konuyu.... Ordan faydalanırsın belki... Özelliklede benim yazdıklarıma dikkat et...Linki burda....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yaw nw kadar hızlısınız.....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Ahanda bidaha koyayım... Konuya cevabı yazdım, gidip linki alıp gelene kadar ohooooo ....Sabredemediniz haaaaaaaaaaa........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 AM ----------
abi bişey sorucam bu benzin serfiyatını indiremiyormuyuz?biyerde okudum bu küçük motorlarn karbratörlerini takınca yakıt düşüyormuş tel mel varmış onlar ney
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
yardım??
tşkrlr hepinize yani mz 150 yi tavsiye etmiyorsunuz...
emrah ben kendim deldirdim pistonu. motor iki zamanlı olduğu için deldi.Bursa yolunda dürdane rampasında deldi hatta. Piston değiştirdik mecbur. Motor emanetti. deviri yüksek kullanıodum çok ondan. Aynı şekilde arkadaşın derby125 de deldi geçen gün piston ve parça bekliyoruz izmirden...
Hani sen daha iyi bilirsin ama ilk bende olmadı piston delme olayı. daha önce bir çok kez duydum bu olayı çevremden...;)
__To Be Or NoT tO be__
Şuana kadar biçok iki zamanlı kullandım
Rxe yapmadıgım eziyet yoktu katkılı benzin koyan pompacı yuzunden bujileri erittim hiç tırnağı falan kalmadı ama piston delinmedi..
35 km lik yolda 4 buji erittim hepte tam gaz gittim sınava yetişmem gerekiyodu
Aprilia rs50 üzerine yamaha rx motoru koydum 60 km lik yolda hep tam gaz gittim geldim
Hatta forumdan sarı39 v.s. yanımdaydı sahittirler etmediğim eziyet kalmadı motorlara ama hiç piston delemedim
He bikez krank kolunu kırdım onunda resimleri vardı zaten
Aynı şekilde rxking kullanan bir arkadaşım var
Motora yapamdıgı işkence yok herzaman tek teker gidip devirli kullanıyor
2 kez krank kolunu değiştirdiler ama yinede piston delinmesi olmadı..
Bence siz sekman kaynatmayı v.s. piston delinmesi olarak söylüyorsunuzdur
İkisi çok farklı şeyler..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bende piston delecem.... Heveslendim.... Yarın rx alıcam...
bence ybr daha ii konfor konusundan
hocam en nihayetinde yeni olarak bir ybr seni daha mutlu eder rx 2 zamanlı daha hızlı ve agresif olduğu şüphesiz.ama yakıt,konfor,yedek parça olarak ybr seni daha mutlu eder.;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)