Yakıt ekonomileri ve fiyat ucuzluğu beni bu modellere itti.Acaba hangisini tercih edeyim?Hangisi daha sağlamdır,hangisinde parça sıkıntısı çekmem?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yakıt ekonomileri ve fiyat ucuzluğu beni bu modellere itti.Acaba hangisini tercih edeyim?Hangisi daha sağlamdır,hangisinde parça sıkıntısı çekmem?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
hepsi aynı tarzda motor... Ama bence alacaksan kanuni breton'u al... fren sistemi iyi değil hepsinin haberin olsun...
__To Be Or NoT tO be__
hepsi hemen hemen aynı ayarda motosikletler.yakıt görüntü kalite bakımından. sen sana yakın servisi olanı yada servis kalitesi iyi olanı seçebilirsin. yada kanuni yi sevmeyen çok motoranıda pek bilen yok olarak düşünürsen mondial daha cazip diyelibilirsin.ama dediğim gibi 3 ü de hemen hemen aynı.şimdiden hayırlı olsun.
teşekkür ederim.benim aklımda kanuni breton var ama yinede sormak istedim.kullanan,bilen varsa yardımcı olmaları açısından.fren konusu da düşündürmüyor değil.ön fren sonradan disk yapılamaz mı acaba?
bence kanuni breton derim çünkü hem tarz acısından hem sağlamlık açısından fren konusunda benım cok sorunum olmadı ama sana servis acısından hangısı yakınsa senın dusuncen tabiki ön frene disk yaptırma gıbı bı özellik olabılır belkı tam bılmıyorm ama servıse sorabılırsin ben 1.5 yıldır breton kullanıyorum hosuma gıdıyor
bende bursadayım.bursada servisi varmı kanuninin?
Değerli arkadaşım mondial 125 uag ye yaklaşık 3,5 aydır biniyorum.motor seri parça bol ve ucuz,yakıt km de 80 krş yakar.yalnız lastikler ince olduğundan ıslak zeminde dikkatli olmak gerek.En önemlisi benim boyum 1.90 ve aldığıma pişman oldum motor altımda kayboldu.Benim kadar uzunsan alma.180 ve altı isen seni cc ve hız olarak tatmin edecektir. ben 120 gördüm düz yolda ama bencede ibre fazla gösteriyor 10-15 km.Şu an motorum 1200 km de 2009 model ve satıyorum.sıfırı 1590 ruhsat la beraber 1850 ye gelir söyleyeyim.Ben kapalı garajda muhafaza ettim ilgilenirsen msj atabilirsin sıfırı neyse o! görünce anlarsın. tek farkı km de 1200 yazıyor kolay gelsin.
boyum 180in altında.titreşim sorunu varmı bu motorlarda?
titreşim sorunu var bretonda hız yaptıgında her yerın tıtrıyor gibi oluyorsun o yonu kotu uzun yola gıttıgınde uyusmus gıbı oluyor vucudun bursada kanuninin bölge bölge servisleri var
arkadaş güçlü motor istersen mondial 150kn al derim harika 125 likler rüzgara karşı gidemiyor.mondialin malzemesi bol hemde diyer motorlara göre parça fiatları daha ucuz hızıda iyi ha
ben kanuni kullanıcısıyım .Breton lar da sağlam ama ben AGK ye hastayım (uag) dediğin yani
Motora bir anahtar değdirmeden cook uzun km ler gezenler var bakarsan süper sorunsuz aletler.!
150kn iyi tabi.ama fiyatı biraz fazla malesef.
arkadaşlar yokmu başka cevabı olan.motoran'ı eledim.mondial mi kanuni mi?
ben bu gün mondial almaya gidiyorum maddi sıkıntılar nedeniyle cbf veta tvs hayallerim suya düştü buna da şükür
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
bence mondial 125 uag al
Yüksek Kalite Üstün Performans
O parayla 2. el yamaha ybr al. Hot kullanılmış bile olsa seni götürür Ve titremez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)