mondial - asya motor - ramzey hangisi ?
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 20:39
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 21:01
Hepsi aynı b.kun laciverti.Ama servis ağı,parçanın ucuzluğu vede fiyat olarak en iyisi gene Mondial.150 ZC çok spor bir scooter vede bu resimlerini koyduğun diğerlerinden daha hızlı bir makine,daha konforlu ve az yakıt tüketimi.Gene seçim senin.
-
23 Haziran 2009, 21:02
illa param bu kadar diyorsan mondialden şaşma.en azından servis ve yedek parça sorunun olmaz.
-
23 Haziran 2009, 21:12
hoş geldin önce bi tanıtsaydın kendini inmisin cinmisin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
24 Haziran 2009, 02:17
Başka Önerisi Olan Arkadaş Yokmu ya?
-
24 Haziran 2009, 02:24
Mondial daha yaygın daha güvenilir ama scooterlar hakkında pek bi bilgim yok.
-
24 Haziran 2009, 02:27
ramzeyin yeni çıkarttığı bir Scooter var kesinlikle beyeneceksin ilk defa kendi ürettiği ve her türlü oynamayı rahatlıkla yaptıkları bir motor eğer illede Scooter alıcam dersen dediğimi al derim diğer yandan ne olursa olsun yaşayacağın sorunlar hep aynı sorunlar olacak.
resimde koyduğun mondial de hemen hemen aynı kalitede sonuçta çin malı kardeşim sorunları bitmiyor ve garanti konusunda sana vaat edilen her sözü kağıt üzerinde garanti sözleşmesine eklet çünkü sana vaat edilenle yaşadıkların bir biri ile örtüşmüyor...
asya motor sıkıntısıda şu şekilde ilk motorları getiren firma iflas etti şimdi yeni bir distribitör var ilgileniyorlar ama bu konunun detaylarını sorun yaşayanlardan ve memnun olanlardan öğreneceğiz umarım memnun olurlar!!!
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
-
24 Haziran 2009, 02:38
En Yayğın Olarak Mondialı Görüyorum.
Ayrıca mondialın malzeme deposu ankaradaki servisindeymiş parça sorunu olmaz dediler.
Asya motor bayisini zaten bok götürüyodu. heryer yağ motorların sıfır olduğuna bile inanmadım.
sanırsam mondial alacam.
-
24 Haziran 2009, 02:42
ummet pertikan mondialle türkiye turu yapmıştı. civarımda da mondial kullananlar memnuniyetlerini söylüyorlar. ama yinede bin üzerlerine hangisi içine sinerse onu al kardeşim. şimdiden hayırlı olsun
-
24 Haziran 2009, 03:53
bu Türkiye Turu Yapan Arkadaşın Açtığı Konu var mı ?
-
24 Haziran 2009, 06:42
Küçük motoruyla Türkiye'yi doaşan Ümmet PERKİTAN forum başlığı. Aratırsan çıkar link eklemeyi bilmiyorum.
-
26 Haziran 2009, 01:56
gerekenler yazılmış;
Servis yaygınlığı, parça sorunu olmaması, fiyat/performans avantajı, vizyonlu bir firma olması= MONDİAL.
-
26 Haziran 2009, 01:59
150 ZC Gri Modelini İşlemler Başlatacam Yarın Peşin 1900 le gidecem.
ama adamı 1800 e zorluyacam . bakalım hayırlısı olur ayrıca.
ruhsat işlemleri kaç gün süreceği ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
29 Haziran 2009, 00:58
arkadaş gidip 0 km çinli alıp sezon bitiminde satmak istesen yarı fiyatına satarsın. banada önerilerde bulunmuşlardı ama dinlemedim şimdi atsan atılmıyorr satsan satılmıyor. 2000 liraya temiz kullanılmış bir honda beat al en azından satarken yine 2000 liran cebinde kalır benden uyarması. yok tavsiyemi dinlemeyip illa bu üç modelden alacam diyorsanda hoşuna hangisi giderse onu al.
-
29 Haziran 2009, 01:02
arkadaşlar selam yeni motor alıcam st kanuni 250 gv venox 250 yoksa hyosung gv 250 sizce hangisi
-
29 Haziran 2009, 01:09
Honda hayat onda kardes al bi beat başın ağrımasın.....
-
29 Haziran 2009, 01:18
gerçekten korktumda almadım çin malı.
mondiale bir ara aşık oldum gibiydim.
şimdi hondalar çok sağlam ve şık motorlar.
Şimdi Tekrar Soracam İlk kullanıcıya cbf 150 gidermi?
vitesli motor kullanmadım. ama araba tercübem var.
sizce honda cbf150 iyi mi ? şehirler arası gider mi ?
Ankara - Niğde arası mesela 350 km ?
-
29 Haziran 2009, 01:22
2 tane motorum var biri honda cbf 150 diğeri asya scooter ile 11.000 km yaptım şuana kadar yağ değişimi ve benden kaynaklanan ufak bir arızanın dısında problem çıkarmadı bunların arasından mondialı alırdım ramzeyi şeçmezdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 AM ----------
yssf adlı üyeden alıntı
gerçekten korktumda almadım çin malı.
mondiale bir ara aşık oldum gibiydim.
şimdi hondalar çok sağlam ve şık motorlar.
Şimdi Tekrar Soracam İlk kullanıcıya cbf 150 gidermi?
vitesli motor kullanmadım. ama araba tercübem var.
sizce honda cbf150 iyi mi ? şehirler arası gider mi ?
Ankara - Niğde arası mesela 350 km ?
scooterdan cbf ye geçtiğimde yeni başlamıs gibiydim düz mantık gidersek arabayla aynı şeyler debriyaj vites motor bağırdımı yükselt vitesii boğuldumu düşür
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
29 Haziran 2009, 01:40
d. hiçbiri
ayrıca 4 zamanlı bir motora neden hava olsun diye 2 zamanlı egzostu takmış bu çinliler anlamadım 4 zamanlıda o sistem performasa ters etki yapar 2 zamanlıda tam tersi (mondial)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
29 Haziran 2009, 01:47
bu mondıalın tipi çok hoş bende almayı düşünüyorum esasında ama kullanan bı arkadas titreşim yaparmı performansı nasıl, hemen orası burası dökülürmü.. gibi yorumlarını bızlerle paylasırsa süper olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler