Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

mondial - asya motor - ramzey hangisi ?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    hicbiriiiiiii yarı fiyatına satamassın yada 2 . el al satamayn bırınden cok ucuza alırsın :D ama kesınlıkle japon al başın agrımasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    d. hiçbiri

ayrıca 4 zamanlı bir motora neden hava olsun diye 2 zamanlı egzostu takmış bu çinliler anlamadım 4 zamanlıda o sistem performasa ters etki yapar 2 zamanlıda tam tersi (mondial)
    haha harbiden salyangoz egzoz takmıslar hahahyh :D cok ilginc o duman silindirden nasıl cıkıo merak ettım :D geri tepıp karburatorden cıkmasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bende 150zc var çok güzel bi alet bu fiyata böle ibşey alamasınız ben çok memlunum geçen arakdaşa verdim düştü motorun bütün kapaortası nerdeyse kırıldı 200tl ye yaptırcam verdim servise ama motorda hiç bişey yok bayır yukarı 60 yaptım tek kişi büyük çekmece bayırında

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    150ZC kullanıcısı olarak sevis ağı,yedek parça ve nispeten kullanım kolaylığı ve rahatlıgı olarak mondial tavsiye edebılırm..ben cok cok memnun olmama ragmen enduro yada cruiser dusundugum ıcın su an satıyorum..2.el bulabılecegın en temız zc lerden bırı..ben şu an 0 km almazdım acıkcası..butçen varsa japonlara bakabılırsın..yok ıse 2.el çinliler mantıklıdır..dusunursen bir bak..
    http://www.sahibinden.com/daha_temiz...XQQdisplayitem

şimdi arkadaşım snaa şöyle sölicem ben ramzey kalipso 125 aldım gerçekten tasarım çok güzel aslında bindiğin zmaan rahatlığı anlıyosun motorda giderken çukurlarda felan tık ses yok o konudan hiç şikayetim yok ama motor daha yeni 500 de ama hiç bir sorun çıkarmadı hiç teklemedi tabi anlayamayız ama benim brother aldı çin malı motor 300 de kayış kopardı yetmedi motor tamamen indi yenilendi ama sorun soru nsorun bıktırdı şimdi satıp honda beat alacak ama ben ramzey kullanıcısı olarak inan servis konusunda hiç sorun yaşamıyorum hemen gidiorum ne problemi varsa bakıolar. bu mondial gösterdiğin modeli de gördüm baktım almayı düşündüm inan sen gibiydim sonra dedimki lan en azın dan bi türk damgası var anasını satim ramzeydi die almadım sonuçta hepsi aynı aslında ama şu üçüncü markayı kesinlikle ele ya mondial ya ramzey hangisi hoşuna gittiyse saygılar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ramzey QM 250 Chopper
    Arkadaşlar, genellikle hepsinde sorun oluyor ama bu paraya bu motorlar fena değil. Bana kalırsa da Ramzey daha havalı duruyor özellikle chopper türü. Elbette problemler olacak ama geçiş için bence ideal.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    150zc kullanan arkadaslar bırazda arka frenden bahsedınde arka dısc olamanın dezavantajlarını mıllet gorsun

Motosikleti
    2009 HONDA BEAT
    hiçbiri
    2nci el beat al daha iyi

Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Mondialin arka freni disk olanıda var olmayanıda, üç yıldır Mondial kullanıyorum, arka freni disk. Motorum 13500 km.de Japon motorun fiyat farkı benim motora 10 sene bakar. Arkadaşlar, mühim olan servis ağı genişliği, yedek parça stoğu, satan firma, motor ve yedek parça fiyatı. İnsan bindiği motordan memnun değildir ne söylese haklıdır. Başka bir marka hakkında kötüleyici, küçümseyici konuşmak ayıptır.
    Orhan KÖNİ

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    abi mondialden şaşma derim benim bir arkadaşımdada 150 zc var parçadan servisten işçilik ve ücretinden garantisinde kısacası herşeyinden memnun ama yinede sen bilirsin tabi
    Yüksek Kalite Üstün Performans

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    illa param bu kadar diyorsan mondialden şaşma.en azından servis ve yedek parça sorunun olmaz.

kızma ama mondiali çok mu pahalı sanıyosun ben kendi motoruma mondialin parçalarını takıyorum ucuz olsun diye(mekanik parçalar hariç) ama bu üçü arasında en iyisi mondial gözüküyo ama seçim senin
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

WolfKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zc

motutor ruhsatı

bir gunluk ıs kendın yaparsan zahmetlı baya bence hıc ugrasma gıt 180 200 civarı yapan takıpcı bul ugrasma..trafık 108 alıyor sigorta degısıyor sirkete gore ama ben44tl ye yaptırdım takıpcıye verırse 20 veya 30 takıp ucretı ve son olarak 12,50 plakaya verıyorsun bukadar ..sabahtan baslarsan sabah dedıgım7 aksam 5te alırsın ..

Motosikleti
    250 mct
    ramzey e kötü diyen arkadaslar dikkat;

ramzey kalipso 125 cc scooter ile 1 sene yağ su değiştirmeden 4000 km yaptım. Sonraki sene yağını değiştirip 2 kişi ankaradan istanbula sorunsuz bir yolculuk yaptık bilmem anlatabildim mi !!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler