junlin mi 250mct mi karar veremedim
Reklamlar
-
ankaralı kardeşim her şeyin görüntüsüne aldanıyorsunuz.bir kız arkadaşımız olduğunda bile demiyomuyuz "güzel ama içi güzel olsun dış güzelliği neye yarar" benim ankarada motoru bakıma götürdüğüm kişilerin söyledikleri sınıfını en iyisi valla ii düşün jinlun gösterişli motor
Reklamlar
-
kardeş bende keeway 150 sl var motor gercekten harika mart ayında 250 landgruizer ve süper shadow gelecek bende 250 lik alacagım keeway dan şaşma resimler motomax ın sitesinde var bence bakmadan karar verme fiyatları henüz belli degil
-
bekle landcruıser al bence bi arkadaş nasihatı biraz bekle yeni modelleride bi gör...
-
1. RegaL Raptor
2. Mondial 250 MCT
3. Keeway superlight 150
Comfirmation Bias
-
Keeway'de kullanım ömrü 10 yıl arkadaşlar.Kesinlikle Keeway derim.
-
landcruıser cok hos onu bekle
-
servis ve yedek parçada mondial daha iyi hatta çok çok iyi. kendimden biliyorum mondialden garanti kapsamında kontak anahtarım değişti hem de 1 hafta demeden geldi parça. piyasası da daha iyi mondialin. pişman olmazsın.
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
servis ve yedek parçada mondial daha iyi hatta çok çok iyi. kendimden biliyorum mondialden garanti kapsamında kontak anahtarım değişti hem de 1 hafta demeden geldi parça. piyasası da daha iyi mondialin. pişman olmazsın.
hocam ben senin yerinde olsam bir hafta beklemem...
jinlunda yedek parça sorunu asla olmadı olmicakta... bayiye gidiosun solüon şu parçam arızalı... onlar elinde varsa hemen takıyo yoksa depoya bi fax akşamı parça kargoya verilio ertesi gün bayinin elinde maximum bekleme süren 2 gün jinlunda.... ama mondiale lanet okuyan çook arkadaşım var..
ben bir jinlun çalışanı olarak tavsiye ederim...
amaç rüzgarı hissetmekse....
-
Mondial Fabrika kurdu NAzilli ye. ARtık rahat MOndial ciler. Hayırlısı.
Comfirmation Bias
-
Dogin ankarada isen toplantılara gelsene
toplaşıp motor bakmaya gidecez haftaya
-
mozaik vallaha çok iyi olur bende öle bişey düşünüyodum nasıl haberleşiriz
-
leoooo ankarada toplantı yapanlar kim bende gelem
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
50.000. km deki ilk jinlun tescil edildi.
İstanbul Pendik bayisi ve servisine gelen ve kurye motoru olarak kullanılan50.000 km deki ilk Jinlun 250 cc elegance sorunsuz ve problemsiz , sahibini mutlu eden bir makina olarak göğsümüzü kabarttı.
Bilgi için www.jinlunmotosiklet.com Kaan Motosiklet istanbul
-
expert adlı üyeden alıntı
50.000. km deki ilk jinlun tescil edildi.
İstanbul Pendik bayisi ve servisine gelen ve kurye motoru olarak kullanılan50.000 km deki ilk Jinlun 250 cc elegance sorunsuz ve problemsiz , sahibini mutlu eden bir makina olarak göğsümüzü kabarttı.
Bilgi için
www.jinlunmotosiklet.com Kaan Motosiklet istanbul
Maaşallah Maaşallah !! Nice 50000'lere
-
regalci bir arkadaşım var motoru 2400 km deyken fanın çalışmaması yüzünden motoru yaktı
motor 2 ay serviste kaldı çocuğun sezonuda berbat oldu benim mct ye binince abi yürürü ve 5 . vitesi olması ve yüksekliği çok hoşuna gitti keşke daha önce deneseydim dedi
bende mct 250 ile 4500 km yi devirdim bence verdiğim paranın hakkını veriyor benim tavsiyem mct den yana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler