ikinci el alıcam bu modelleri tip olarak beğeniyorum ama motordan hiç anlamıyorum.. İlk motorum olcakama hangisi daha iyi?? hangisinin ne gibi problemleri oluyo?? Bilgilendirirseniz sevinirim.. Bide bu modellerin 2.el fiyatları ne civarda??
ikinci el alıcam bu modelleri tip olarak beğeniyorum ama motordan hiç anlamıyorum.. İlk motorum olcakama hangisi daha iyi?? hangisinin ne gibi problemleri oluyo?? Bilgilendirirseniz sevinirim.. Bide bu modellerin 2.el fiyatları ne civarda??
2.el alıcakmışsınız zaten bütçeniz ne kadar eğer 1500ytl falan varsa kymco agility125 alın derim eğer daha düşükse bütçeniz kanuni hussar derim.
malesef daha düşük bütçem, bi de üstüme alıcam filan.. Husar beğeniyorum ama artık üretilmiyomuş parça da problem yaşarım die korkuyorum..[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------
[IMG][/IMG]
1.000 TL
Marka Kanuni
Model Hussar 125
Üretim Yılı 2004
Km 13000
Motor Hacmi 100 - 125 cm3
Motor Gücü 25 beygire kadar
Silindir Sayısı Tek Silindir
Renk Kırmızı
Durumu İkinci El
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------
[IMG][/IMG]
1.100TL
Marka Keeway
Model Matrix 150
Üretim Yılı 2006
Km 5800
Motor Hacmi 126 - 250 cm3
Renk Kiremit
Durumu İkinci El
kanuni hussar üretimi bitmiş olsada parça sorunu yaşıycanı sanmıyorum..
hussar diğer 125lik çin scooter larıne göre kaliteli ve performanslıdır..
hussar tavsiye ederim,ama sıfır km olanı![]()
![]()
kawasaki er5yamaha xjr 1300
[IMG][/IMG]
650TL
Marka Kanuni
Model Hussar 125
Üretim Yılı 2005
Km 12400
Renk Yeşil
Durumu İkinci El
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
[IMG][/IMG]
1.000TL
Marka Keeway
Model Focus 125
Üretim Yılı 2007
Km 15000
Renk Mavi
Durumu İkinci El
resimdeki keeway çok güzel gözüküo..turuncu siyah olan![]()
![]()
[IMG][/IMG]
700TL
Marka Keeway
Model ARN 125
Üretim Yılı 2005
Km 22.000
Renk Siyah
Durumu İkinci El
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 PM ----------
[IMG][/IMG]
700TL
Marka Mondial
Model 125 ZN
Üretim Yılı 2006
Km 5884
Silindir Sayısı Tek SilindirYOKSA BÖYLE BİR ŞEY Mİ ALSAM??
Renk Siyah
Durumu İkinci El
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
Evet bende en çok onun tipini beğendim ama 1100 istiyolar... Aslında diğerlerinin fiyatıda benim aklımdakinden biraz fazla ama ucuzlarda çok kötüü..
Sence Turuncu Matrixin özellikleri nasıl??
bence güzel makina..konyada yok böle keewaylar..konyada olsa ben bunu da alırdım![]()
![]()
öncelikle selamlar yaklaşık 3 senedir keeway (Matrix 150) kullanıyorum şunu söyleyebilirim eğer imkanın varsa başka modele bak
sebebine gelirsek eğer : ARtık Motomax firması bu modele parça getirmiyor parça sıkıntısı yaşıya bilirsin. diğer tarafına bakarsak eğer tabiri caizse yemeklik yağ koysan bile gidiyor
yakış olarak keeway 10 TL lik benzinle yaklaşık 80-90 Km civarı yol yapıyor şu ana kadar kaza dışında hiç bir problem çıkartmadı bana
bugün itibariyle 23000 Km yapmışım baktımdahussara gelirsek çalıştığım yerde bir arkadaştada hussar var sakin sakin gitmek istersen gayet güzel bi motor
Ama Herşeyden Önce Güvenlik Diyorum Hataya gelmiyor.
Hussar için parça sıkıntısı çekerim demişsin ama çekmessin halen bu modelin sıfırı satılıyor ve ellerinde stokta yedek parçaları mevcut.
Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederimARN ile ilgili ne düşünüyorsunuz peki??
Şöyle çevreme bakıyorum bi çok insanda arn var. ama biri bana ARN nin yedek parçalarının pahalı olduğunu söyledi.. ama pek güvenilir bir kaynak olduğunu sanmıyorum..
Ama sanırım sizin açıklamalarınız doğrultusunda Matrix i eledim.. ARN mi? Husar mı?![]()
arn kullanmadım ama genel olarak keewayin parçaları pahalı örnek olarak ön çatal 150~300 arası değişiyorve parça sıkıntısı yaşanabiliyor ama ARN de olucağını sanmıyorum matrixin yerine çıktı yanlmıyorsam
hussar'a bakarsak öyle ahım şahım birşey bekleme denemelerimde amörtisörleri baya sert bel ağrısı yapabiliyor (gerçi benim kullandığım biraz eskiydi 16000 de falandı) eğer mümkünse biraz daha sabret daha uygun bir model bak derim ama bekleyemem dersen Hussar al servis problemide yok
Keeway'de servis problemide var ayrıyettenher servis yapmıyor. yapanda kafasına göre fiyat veriyor. Örnek olarak kuştepede bir servis var orası yağ değişimine 25 Tl falan alıyor leventte var bir tanede orası 20Tl ye yapıyor.
Ama İstanbul Trafiğinde Motor Kullanmak bir Sanattır bunuda unutmamanı diliyorum.![]()
Artı olarak gidipte Safebet Marka Kask almamanı diliyorumTecrübeyle sabittir kartondan farkı kalmıyor kazada
Güvenli Sürüşler Dinerim Herkeze
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)