Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Husar- Keeway Arn-Matrix-Focus

REKLAM ALANI

ikinci el alıcam bu modelleri tip olarak beğeniyorum ama motordan hiç anlamıyorum.. İlk motorum olcak ama hangisi daha iyi?? hangisinin ne gibi problemleri oluyo?? Bilgilendirirseniz sevinirim.. Bide bu modellerin 2.el fiyatları ne civarda??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

2.el alıcakmışsınız zaten bütçeniz ne kadar eğer 1500ytl falan varsa kymco agility125 alın derim eğer daha düşükse bütçeniz kanuni hussar derim.

Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.el alıcakmışsınız zaten bütçeniz ne kadar eğer 1500ytl falan varsa kymco agility125 alın derim eğer daha düşükse bütçeniz kanuni hussar derim.
    malesef daha düşük bütçem, bi de üstüme alıcam filan.. Husar beğeniyorum ama artık üretilmiyomuş parça da problem yaşarım die korkuyorum..[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------

[IMG][/IMG]

1.000 TL

Marka Kanuni
    Model Hussar 125
    Üretim Yılı 2004
    Km 13000
    Motor Hacmi 100 - 125 cm3
    Motor Gücü 25 beygire kadar
    Silindir Sayısı Tek Silindir
    Renk Kırmızı
    Durumu İkinci El

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

[IMG][/IMG]

1.100TL
    Marka Keeway
    Model Matrix 150
    Üretim Yılı 2006
    Km 5800
    Motor Hacmi 126 - 250 cm3
    Renk Kiremit
    Durumu İkinci El

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    kanuni hussar üretimi bitmiş olsada parça sorunu yaşıycanı sanmıyorum..

hussar diğer 125lik çin scooter larıne göre kaliteli ve performanslıdır..

hussar tavsiye ederim,ama sıfır km olanı
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

[IMG][/IMG]

650TL
    Marka Kanuni
    Model Hussar 125
    Üretim Yılı 2005
    Km 12400
    Renk Yeşil
    Durumu İkinci El

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------

[IMG][/IMG]

1.000TL
    Marka Keeway
    Model Focus 125
    Üretim Yılı 2007
    Km 15000
    Renk Mavi
    Durumu İkinci El

Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    resimdeki keeway çok güzel gözüküo..turuncu siyah olan

[IMG][/IMG]

700TL
    Marka Keeway
    Model ARN 125
    Üretim Yılı 2005
    Km 22.000
    Renk Siyah
    Durumu İkinci El

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 PM ----------

[IMG][/IMG]

700TL
    Marka Mondial
    Model 125 ZN
    Üretim Yılı 2006
    Km 5884
    Silindir Sayısı Tek SilindirYOKSA BÖYLE BİR ŞEY Mİ ALSAM??
    Renk Siyah
    Durumu İkinci El

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------

Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resimdeki keeway çok güzel gözüküo..turuncu siyah olan
    Evet bende en çok onun tipini beğendim ama 1100 istiyolar... Aslında diğerlerinin fiyatıda benim aklımdakinden biraz fazla ama ucuzlarda çok kötüü..

Sence Turuncu Matrixin özellikleri nasıl??

Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    bence güzel makina..konyada yok böle keewaylar..konyada olsa ben bunu da alırdım

Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence güzel makina..konyada yok böle keewaylar..konyada olsa ben bunu da alırdım
    görüntü için mi diyosun, performansiçin mi?

daha doğrusu benim için sağlamlığı önemli yani zırt pırt arıza vermemeli.. Öyle bişi olursa elimden bişi gelmez yolda kalırım :(

Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    öncelikle selamlar yaklaşık 3 senedir keeway (Matrix 150) kullanıyorum şunu söyleyebilirim eğer imkanın varsa başka modele bak
    sebebine gelirsek eğer : ARtık Motomax firması bu modele parça getirmiyor parça sıkıntısı yaşıya bilirsin. diğer tarafına bakarsak eğer tabiri caizse yemeklik yağ koysan bile gidiyor
    yakış olarak keeway 10 TL lik benzinle yaklaşık 80-90 Km civarı yol yapıyor şu ana kadar kaza dışında hiç bir problem çıkartmadı bana
    bugün itibariyle 23000 Km yapmışım baktımda hussara gelirsek çalıştığım yerde bir arkadaştada hussar var sakin sakin gitmek istersen gayet güzel bi motor

Ama Herşeyden Önce Güvenlik Diyorum Hataya gelmiyor.

Hussar için parça sıkıntısı çekerim demişsin ama çekmessin halen bu modelin sıfırı satılıyor ve ellerinde stokta yedek parçaları mevcut.

Alıntı weneg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle selamlar yaklaşık 3 senedir keeway (Matrix 150) kullanıyorum şunu söyleyebilirim eğer imkanın varsa başka modele bak
    sebebine gelirsek eğer : ARtık Motomax firması bu modele parça getirmiyor parça sıkıntısı yaşıya bilirsin. diğer tarafına bakarsak eğer tabiri caizse yemeklik yağ koysan bile gidiyor
    yakış olarak keeway 10 TL lik benzinle yaklaşık 80-90 Km civarı yol yapıyor şu ana kadar kaza dışında hiç bir problem çıkartmadı bana
    bugün itibariyle 23000 Km yapmışım baktımda hussara gelirsek çalıştığım yerde bir arkadaştada hussar var sakin sakin gitmek istersen gayet güzel bi motor

Ama Herşeyden Önce Güvenlik Diyorum Hataya gelmiyor.
    Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederim ARN ile ilgili ne düşünüyorsunuz peki??

Şöyle çevreme bakıyorum bi çok insanda arn var. ama biri bana ARN nin yedek parçalarının pahalı olduğunu söyledi.. ama pek güvenilir bir kaynak olduğunu sanmıyorum..

Ama sanırım sizin açıklamalarınız doğrultusunda Matrix i eledim.. ARN mi? Husar mı?

Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Alıntı zdylmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederim ARN ile ilgili ne düşünüyorsunuz peki??

Şöyle çevreme bakıyorum bi çok insanda arn var. ama biri bana ARN nin yedek parçalarının pahalı olduğunu söyledi.. ama pek güvenilir bir kaynak olduğunu sanmıyorum..

Ama sanırım sizin açıklamalarınız doğrultusunda Matrix i eledim.. ARN mi? Husar mı?
    arn kullanmadım ama genel olarak keewayin parçaları pahalı örnek olarak ön çatal 150~300 arası değişiyor ve parça sıkıntısı yaşanabiliyor ama ARN de olucağını sanmıyorum matrixin yerine çıktı yanlmıyorsam hussar'a bakarsak öyle ahım şahım birşey bekleme denemelerimde amörtisörleri baya sert bel ağrısı yapabiliyor (gerçi benim kullandığım biraz eskiydi 16000 de falandı) eğer mümkünse biraz daha sabret daha uygun bir model bak derim ama bekleyemem dersen Hussar al servis problemide yok

Keeway'de servis problemide var ayrıyetten her servis yapmıyor. yapanda kafasına göre fiyat veriyor. Örnek olarak kuştepede bir servis var orası yağ değişimine 25 Tl falan alıyor leventte var bir tanede orası 20Tl ye yapıyor.

Ama İstanbul Trafiğinde Motor Kullanmak bir Sanattır bunuda unutmamanı diliyorum.
    Artı olarak gidipte Safebet Marka Kask almamanı diliyorum Tecrübeyle sabittir kartondan farkı kalmıyor kazada

Güvenli Sürüşler Dinerim Herkeze

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler