bazı arkadaslar benim windy yi begenmiyor bu motor nasıl övdükleri kadar varmı?
bazı arkadaslar benim windy yi begenmiyor bu motor nasıl övdükleri kadar varmı?
[I]bildiğim tek şey hiçbişey bilmediğim[/I]
ne sordugunu anlamadım ama ramzeyin bazı motorlarında suzuki motoru var..
vindy motoru gibi 1000 tane motor eder..
vindy sıfırı 2500 civarı iken ramzey 3500 e 125 lik motor satıyodu..şimdi yok o motorlar..
ramzey sport 125 derken çakma CBR 125 den bahsediyorsan ;
vindy de o motorun yanında 1.000 tane motor eder..
suzuki motoru takılı motosikletleri hariç ramzeyde kanuniye kafa tutacak motor yok..
mesela benim scooter hussarla aynı kasa ama ramzey..hussarla imkanı yok yarışamam..
ama 125 cc suzuki motorlu bi coomuteri varki ramzeyin,fredoom 200e bile kafa tutarr..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
almışsın güle güle kullan. motorda ne aradığına ve senin isteklerini karşılamasına biğlı . sen memnunsan sorun yok 3 sene(veya daha erken) sonra bozulmaya başlayabilir o güne kadar motorundan memnun şekilde devam edersin. ama sen hızını veya sürüşünü beğenmezsin o zaman hepsini kullanan bi kullanıcı araman gerekecek
@golge20..
senin ramzey dediğin firma daha motorlarına düzenli bi isim bile veremeyen bir firma..
ben bi ramzey kullanıcısı olarak sport 125 diyince hangisinden bahsediyon bilemedim..
googleye sordum oda bi çakma CBR 125 gösterdi bi benim skoTIR ı gösterdi..
ama kanuni öle değil..popcorn,hussar,fredoom,racer200 vb. isimler vermiş makinalarına..
bi düzen var yani kanuni de
ramzey ne yapmış..? recep ivedik in msn adresi gibi :D ramzey Qm 125-8-k
yani "suzuki power" değilse ramzey yaramaz..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
ramzeyin hangi motosikleti suzuki motorlu biraz daha açsan. ben şahsen ilk kez duyuyorum.
ayrıca kullandıgın scooterin aynısı bende var. 2006 da 0 km aldım hussar ile arasında hiçbir fark yok. gerek surat gerek çekiş arada hiç bir fark yok. zaten ikiside çinde üretilmiş bütün parçaları aynı. sadece üzerindeki yazılar degişik. birinde kanuni yazıyor digerinde ramzey.
Konuyu hortlatim bende kros motorumu sattım bugün 13,30da ve kanuni sport 125cc çift silindir motoru yarın teslim alıcam. 1150tlye el sıkıştık arkadaşla. 300tl muane borcu var 50tl depo dolar 1500tlye bana mal olacak toplamda haa sigortayı eklemek lazım
Motorun ufak tefek bakımları yapılacak tabi 1300km olması özellikle ayrı bir güzellik. Sürdüm beğendim titreşim çok çok az hissettirmiyor hoş motor kalkışı felan iyi 2. viteste yokuşta kalkıyor stop etmedi. Bindim bi alamete gidiyom kıyamete allah sonumu hayrele
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)