.
arkadaşlar kararsızım...fikirlerinizi alabilirmiyim...tam emin olmadan almak istemiyorum da...
teşekkürler...
.
.
arkadaşlar kararsızım...fikirlerinizi alabilirmiyim...tam emin olmadan almak istemiyorum da...
teşekkürler...
.
işte buna dokunma !!!
Asya daha yakışıklı ama Asyanın servis durumu sakat biraz
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Asya motorun gösterge paneli oturduğun yerden rahat okunmuyor
onun dışında arka fren kampana
zc de ise şık bir gösterge ve ön arka disk zc al demiyorum kıyaslama yaparken aklında olsun. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
mondial parça ve serviste geçer diyorum. reklam gibi oldu ama neyse.
alakası yok kardeşim.. ben baktım çok rahat görünüo gösterge ki bende de boy 2.01.ki 1.70 boydakiler bile rahat görür...yanlışın var ;).alınca resim çeker koyarım buraya ;) mondial olsun asya olsun bakalım hangisi olcak
ben asyanın tipine vuruldum..mondiali de servis için istiyorum zaten...asyanın burdaki seviscisi eccik dandik gibi geldi...mondiali de gördüm,oturdum tam sığıyorum tipi de güzel bakalım ne olcak..hemen karar vermek almak istemiyorum...çünkü öenmli işler bunlar karar verip almak...
yorumlar için teşekkürler..
daha baska yorum ?
işte buna dokunma !!!
göstergeler rahat görünüyor arkadaşım benim boyum 1.80 rahat görüyorum 1.70 boyunda arkadaşım var oda görüyor
tipi bence de güzel
ama servis olayı :( na birşey diyemem
bizim arkadaşta var bakımlarını falan yaptırıyor 3000 km de daha birşey olmadı
zc de güzel
tabiiki son karar senin
onu gördüm çok kaba hocam yaa...ben daha küçük bişe, daha doğrusu orta dereceli büyüklükte arıyorum..hemen alırım istesem ama tam olarak karar vermeden incelemeden almak da istemiyorum..
işte buna dokunma !!!
2 motor arasında bende kaldım tesekkur ederım. Bu sayfayı actığın için ve asyanın sıtesınden baktım asya AS 150 T-19A 90 da kalıyo mondial 90 hetulu geçıyo
İmza yok barnak olmamı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)