tabiki cbr niye dersen sorunsuz uzun kmler binersin,
ama imkanın yoksa mecburen racer 200...
tabiki cbr niye dersen sorunsuz uzun kmler binersin,
ama imkanın yoksa mecburen racer 200...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
cbr pahalı motordur. hele parçaları dahda pahalı motordur. unutma o teknolojisi ile bir cbr + 6 ileri su sğutmalı ama 125 cc boyutlatı küçük.. bnim gibi 90 kg ye 184 cm boyunda bir adamsan pek hoş durmaz... plastik aksamları kolay kırılmaz ama kırdınmı da iyi paralar ödersin ... sıfırı 5000 di ötv indiriminde ikinci el 2500 den başlıyor sanırım. cbr ın yeni kasası da gelecek bu yaz. kanuni nin parçaları daha uygundur. 200 cc yinede kanuni kullanan arkadaşlar parça fiyatlarını sana yazabilirler. kanuni lerin de o kaliteye bence parça fiyatlarıda çok cazip değil. popcorn un bir iki parça fiyatını gördüm arkadaşımdan şaştım kaldım
bir arkadaş cbf 150 önerdi sana . bunu bende öneriyorum . tarzın değil belki ama ilk başlangıç için iyidir. tak koruma demirini tak arkaya biraz büyük çanta yattımı korkma kaldı ki vites geçişleri olsun titreşim olsun seni yormaz. cbf almadan önce dediğin iki modeli de düşündüm çünkü. cbr bana küçük geldi.. kanuni depek ucuz gelmedi.. kafa farklı kafadan sonrası comuter gibi duruyor. zevkler ve renklerrr...
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
186 boy 90 kılo bende nasıl durur cok merak ettım sımdı =)
bencede cbr alma altında bmx bisiklet gibi durur o kalıba
cbr almaa ama racerı bedava bulsan alma :D 5 para etmez o motor yazık etme satamazsın zaten elınde patlar tip desen yok kalıte desen kocaman bi sıfır cevreden gelen tepkiler en kotusu '' nıye cın malı aldın nıye kanunı aldın ahanda yandın :D benzın dokup yakanları bılıom :D alırsan satmayı unut zaten icinde korku olmadan yola cıkma her an yolda bırakabılır her an salakca bı arıza yuzunden kaza yaptırabılırr bende senın gıbı dıodum racer alcaktım sımdı dusunuyorumda cok salakca bı fıkır gıbı gelıo senın ne yapacagını soleyım ankaralısın sen ben de ankradayım alacaksın bı cbf yada ybr motorculugu ogretecek sana 2.el alcan zaten 2000 e en fazla yeterlı seviyeye geldıgın zamanda koycaksın ılanı 1 haftada satacan ankarada peynır ekmek gıbı gıdıo bunlar sona uzerıne 3 5 kurus para koyarsınn 5 bıne bı hyosung gt 250 yada suzukı gs 500 iyi düşün soledıklerımı su an hangı motorcu olsa boyle yapar sana racer al dıyenlerın hepsı senın gıbı racer almayı dusunen kısıler baska kımse tavsıye etmezz iyi gıunler
1- Şimdi kanuni racer kullananlar salak mı oluyor bu durumda?
2- Bir zamanlar sahibi olmak istediğin ama salakça bir fikir olduğunu düşünüp almaktan vazgeçtiğin ve dolayısıyla hiç kullanmadığın bir motor hakkında nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
3- Vereceğin yada vermeyeceğin cevaplar beni gerçekten ilgilendiren bir konu olmamasına rağmen, bu kadar emin olmanı anlayabilmeye çalışıyorum sadece
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ankaralı olarak sunuda bılmen gerekıo bence ... ybr paketcı motoru :( her paketcıde ybr var ybr aldıgım zaman ınsanların ılk dıyecegı laf su olcak hayırdır paketcılıgemı baslıyosun =)))[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
Bende de Kanuni Tigrina vardı herhangi bir problemini görmedim ancak senin kafayı taktığın model racer 200 3500 tl gibide bir fiyatı var ...Bu parayı haketmediğini düşünüyorum aynı fiyatlarda ybr 125 ve cbf 150 var ... cbr 125 de 5200 tl civarı ve boyut olarak biraz küçük artık karar senin ...Beygir güçleri 4 motorunda çok yakın ama emin ol en hızlısı(çok da fark yok ama)CBR 125...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
nedemek ısdedıgıme anladıgına kesınlılkle emınım ama madem kurcalamıssın bende tekrar anlatayım bu cinlilerin bu motorları bize resmen iteledigini naklıyesıyle beraber 600 dolara mal eden turklerınde 4 bınlıraya sattıgını sende cok ıyı bılıosun 2. si zamanında bende racer 200 culerle gorusuodum almak ıcın verdıklerı fiyatlar 2500 llerden 1500 lere dusdu alacak bırı olsa dahada ınecekler ama alan yok 2 yıl oldu hepsı hala duruyor 3. motorların kalıtesıne gelınce etrafımda yuzlerce kanuni mondıal vs motor var ben 2000 model honda ıle durmaksızın bınlerce km yaparken onlar motorunu evın onune cekemıo genelde servısde oluo :D zaten forumda konu acan arkadaslardan da sureklı gormekteyız 150 200 km gıtmeyı başaramayan tekerı fırlayan gaz telı kopan vs yeter dıorum artık yazık bu cınlılere gıden paralara sende anladıgın halde neden boyle bı cevap verdın bende onu anlamaya calısıorum hmm belkıde anlamıosundur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
anlamayan adam der paketcı motorumu aldın dıe peki tuh nıye cın malı aldın ona o kadar para verılırmı elinde patlıcak son sahıbı olacan derlerse o daha mı ıyı olacak :D anlayan adam zaten ybr aldım dedıgınde oo ybr cok saglam motordur en iyisini yapmıssın dıcektır
dostum ben zaten 2. el dusunuyorum 0 almıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------
ya ybr guzel motor bende bılıorum tas gıbı motor ozellıkle su eskılerı daha da cok hosuma gıdıyor on panel fılan daha hos duruyor yenılerıne gore ama ankarada nerde paketcı varsa alayı ybr kullanıyor bu yuzden bu motordan cok sogudum .... bakalım ya hayırlısı bttfemre ıle goruscem ya racer olcak yada baska motora bakıcam
Dostum her yönden CBR 125 derim, CBR 125 cc olmasına rağmen Racer 200'ü tokatlayacaktır emin ol.
tek kelımeyle cbr 125
su anda her ıkı motoruda arastırıyorum
İnşallah CBR olur o zaman...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
eee yokmu fıkrı olan =)
bukadar ınsan boşuna konuşmuyor hepsı motoru bılen adamlar şimdiye racerı seceneklerden deıl aklından bıle sılmen lazım dı neden hala racer dıosun anlamadım iyi alda gör diyelim ozman aldıgın zaman hak verceksın zaten japon malları bile kusursuz deilki cin malına guvenelım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 AM ----------
dedıgın gıbı cbr cok kucuk kalır cbf 150 ideal ona da kurye gıbı duruo deme tipsiz motor ama kaliteli duruyo sehir dışına bakma ımkanın varsa tvs apache derım ybr cbf cbr tvs arasında secımım hem gorunus hem performans hem yakıt hemde yedek parca acısından tvs olurdu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)