arkadaslar bu gsxr 750 ss ler nasıldır 2004 2005 modeller? istanbulda rastladım 2004 modeline 9.500 10 gibi bi fiyat biçti gayet güzel bir makinaye benziyor ama sanki honda - yamahaya göre biraz ucuz
arkadaslar bu gsxr 750 ss ler nasıldır 2004 2005 modeller? istanbulda rastladım 2004 modeline 9.500 10 gibi bi fiyat biçti gayet güzel bir makinaye benziyor ama sanki honda - yamahaya göre biraz ucuz
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
sağlam motordur,
delme gücü yüksektir
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
ya ne yapim sıkıyoda sıkıyo silindi zaten biraz önce
valla iyi motordur.ben geçen yıl 93 modelini alacaktım fakat yataklardan ses geldiği için vazgeçmiştim çakma yatak 2 ay sonra pert orjinal yatak desen adam babasının kanını istiyor,2000 den aşşağı modellere yaklaşma ss lerde
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
kalkışları fren sistemi konforu(sslere göre) ve en önemlisi sesi nasıldır neden 1 2 milyar ucuza satılıyor bu motorlar
SeSine aşığım off off
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2004 model ve 9 milyarla 10 milyar arasında pazarlıgımız var sanırım 9.500 e anlasırız :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 PM ----------
yokmu kullan kimse ya
gkn neredesin bak srad soruyorlar
DRİFT RELİGİON
gökhanı tanımıyorum ama nerdesin gökhan ¿¿¿
vermezler o motoru o fiyata bi yanlışlık olmalı yada sorunludur. 2004 model makinadan bahsediyosun
99 modelleri gidiyo 10 liraya 2004 ü biraz zor bence o fiyata
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
2004 modelini 9.500 zor bulursun . sen motoru gördünmü .
bu paraya düzgününü vermezler . anlayan biriyle git almaya tongaya düşme ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 PM ----------
şuan Gsxr 750 kullanıyorum 2007 modelini
öğrenmek istediğin nelerdir sıralarsan ona göre aydınlatırım seni
[QUOTE=bassy_bolu;1608489]arkadaslar bu gsxr 750 ss ler nasıldır 2004 2005 modeller? istanbulda rastladım 2004 modeline 9.500 10 gibi bi fiyat biçti gayet güzel bir makinaye benziyor ama sanki honda - yamahaya göre biraz ucuz [/QUOT herkeze slm arkadaşlar bu işde bi yanlışlık var galiba ögrenmek istedigin gsx750 olmasın onların 2004-2005 i yazdıgın fiyatlardan başlıyo
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
suzukide kol cıkartma olayına pek rastlayamazsınız . en azındaan ben rastlamadım.
yağsız bırakırsanız durum değişir .
Synchronizing yada Turkcesi "senkron" demek, motosiklette birden fazla karburator bulundugunda bunlarin icindeki hava akisini saglayan kelebeklerin hepsinin ayni anda ve ayni acida acilmasini ayarlamaktir, bunun icin hassas senkron aleti gerekir ve eger bu ayarlar bozulmussa bu alet sayesinde kelebeklerin ayari yapilarak her bir bogazdaki emmeyi ayni seviyeye getirmis olursunuz. Bu enjeksiyonlu motosikletler icinde gecerlidir kimi modellerde kelebekleri kimi modellerde vakum ayarini hava ayar vidalari ile yaparsiniz.
Senkron ayari periyodik bakimin bir parcasidir ve her serviste kontrol edilmesi gerekir...
yeni teknoloji motorlarda bu işlem tarihe karıştı artık ;)
Çok fazla gsxr 750 kullanan yok galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)