Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Acemi için motor tavsiyesi lütfen.....

REKLAM ALANI

Arkadaşlar 3 - 4 gündür kafam allak bulluk oldu...kendinizin motor almadan önce ki gününüzü düşünün ve beni daha iyi anlarsınız ne alacağımı, ne tarz motorun bana lazım olduğunu bilmiyorum.Bütçemden bahsedeyim max 1,5oo para ayırabilirim ilk motorum için vitesli birşeyler olsun istiyorum ve 3 - 4 model arasında kaldım şuanda.

Honda Titan ( görünüşü hiç hoşuma gitmiyor..)
    Zealsun ZS 200 GY A ( 15oo milyar istediler değer mi bilmiyorum )

Ayrıca arkadaşlar sizin tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen gerçekten çok kötü durumdayım ya... Scooter ve CUP tarzı olsun istemiyorum benim için öncelikler şunlar..

Görünüş > Sağlamlık > Güç > Hız =)

Şimdiden herkeze Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    o fiyat aralığında ve ilk motosiklet olarak zealsun gy200a tavsiye ederim.
    1. sebebim, düşmüş kalkmış yuvarlanmış hiç sorun olmaz 200gy de.
    2. sebebim ise hiç olmazsa sadece asfaltta sınırlı kalmaz, dağ-bayır, dere-tepe gidebilme şansınız olur. ayrıca asfaltta da 90-100 arasında seyir edebilen bir makinedir gy200.
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o fiyat aralığında ve ilk motosiklet olarak zealsun gy200a tavsiye ederim.
    1. sebebim, düşmüş kalkmış yuvarlanmış hiç sorun olmaz 200gy de.
    2. sebebim ise hiç olmazsa sadece asfaltta sınırlı kalmaz, dağ-bayır, dere-tepe gidebilme şansınız olur. ayrıca asfaltta da 90-100 arasında seyir edebilen bir makinedir gy200.
    Çok teşekkür ederim peki yazdığım fiyat 2005 yılı çıkışlı bir motor için uygun mu aceba ? Ayrıca alacağım adam motorun alarmını sökmüş ( Çok lazım değil zaten en çok arza veren o ) Sonra Motorun aküsünü sökmüş ( Sebebini anlamadım da ne zararı var onu da anlamadım biliyorsanız söylerseniz sevinirim.. )

Teşekkür ediyorum güzel motor..ancak yaşadığım yerde zor bulurum =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

OĞUZ KAĞAN 'a yardımları için çok teşekkür ediyorum =)

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ikinci el keewey sl150 olabilir mesela...

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biraz daha paran olsada keşke ybr alabilsen, pişman olup diyebilirsin keşke alsaydım diye ben gibi.
    honda titan daha iyidir bence kullananlara sor
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    Alıntı balbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci el keewey sl150 olabilir mesela...

bu cümlenin üstüne kurulucak kelime yok bu topic te :D
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

Arkadaşlar teşekkür ediyorum herkeze keewey sl150'e bakıyorum hemen ...

Bu arada YBR 'e para vermem dostum artık o motorun suyu çıktı her 2 motordan bir tanesi YBR =((

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

keeway sl150 topu topu 3 tane sahibinden.com ilanı var nasıl bulacam 2. eLini ki :S

Arkadaşlar tekrar rahatsız ediyorum ancak sormam gerekiyor ;)

Şehir içinde kullanıma cross motorlar sakıncalı mı yoksa herhangi bir farkı olmaz mı ? Ayrıca alacağım motorun adam aküsünü çıkarmış ( Niye bilmiyorum ) Ve elektronik aksamını çıkarmış galiba alarmları hepsinde arzalı olduğu için yapmış bunu. Aküsüz motorun ne gibi dezavantajları var. Motor hem elle hem ayakla çalışıyormuş ancak akü olmadığı için elle çalışmaz gibime geliyor... ayrıca bir kaç ilan vericem aceba hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz bana.. Lütfen =( İlk motorum olacağı için hiç bir şey bilmiyorum. Max 1,500 para verebilirim ilk motorum için..

http://www.sahibinden.com/en_temiz_k...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/denemeden_...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/11860_km_d...XQQdisplayitem

Lütfen =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------

Ayrıca ;
    Cross önermezseniz hangi modeli önerirsiniz , Hatay / İskenderun dan aLıcam..

Arkadaşım sana başlangıç olarak hondadan başkası yaramaz.cgl 125 almanı öneririm.

http://www.sahibinden.com/herseyiyle...XQQdisplayitem

Sağlam bir pazarlıkla binebileceğin sağlam motorlardan bir tanesi japon almanı tavsiye ederim kafan rahat olur.Saygılarımla...

Çok teşekkür ediyorum ancak bu motorların görüntüsünü sevmiyorum , Honda Titan gibi duruyorlar.. dediğim gibi ilk öncelik görünüş , sağlamlık . 2000 Liradan da 1500 e düşeceklerini sanmıyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------

Ya da
    http://www.sahibinden.com/search.php?c2=3532&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=3532&search_result_page_limit=20&b[detay_266][]=&b[detay_267][]=&b[detay_4392][]=&b[detay_2217][]=&b[detay_1331][]=&b[detay_268_min]=&b[detay_268_max]=&b[detay_269_min]=&b[detay_269_max]=&b[detay_271][]=39659&b[detay_2774]=&b[detay_272]=&b[country_id]=1&b[city_id]=31&b[lrt]=1&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[town_id][]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=&b[maxprice]=1.800&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&a=1034&b[c]=3532&dpage=

Buradan bakabilirseniz sevinirim Scooter , Cup Tarzı istemiyorum arkadaşlar..

umarım çinli alıpda pişman olmazsın sen bilirsin

Dostum gerçekten normaL motorla çinLi arasında ki farkı bilmiyorum, az çok duydum fakat bu Honda'nın da hiç güzel görünüşlü motoru yok ki hepsi aynı tip. Kuzenimde Titan var al kullan diye veriyor ama o da çok kötü duruyor :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6
    Kanunı 125 seyhan goruntusu ve masajıyla dığer motorlardan ayırt eder, tavsıyem tıtan al, zamanla tıtanın goruntusunu degıstırırsın, ama ben ılla göruntu ısterım dersen, ıyı parcacı bul, tıpıne degıl, motoruna,gucune,kalıtesıne, sağlamlığına,yarı yolda bırakmayan ve ınatcı olan Honda Tıtanı tavsıye ederım, Ayağına gore yorganını uzat ve motosıkletı uzerıne alırken en az 500 tl para bulunsun

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    görünüş güç hız istiyosan tvs apache alıcaksın ben aldım tokatlamadıgım motor yok 125ve 150 cc 4 zamanlı bütün motorları geçerim 2 kişi ile bile geçerim 4. viteste bile geçerim! bunu çok ispatladım bu motordan sonra binersem 500 lük veya 650 lige binerim keşke bütcen biraz daha yüksel olsa benim motoru verirdim

Yuan aslında güzel duruyorda.. başka şehirden getirme imkanım yok ne yazık ki :/
    KrosLar güzel de sahilde yanımdan bir racer geçse salak gibi kaLıcam ortada =)
    Zealsun'un burada 2 tane bayiliği var ancak korkuyor insan yinede..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

@ibrahim_zx

Dostum eğer titan alırsam kuzenim satıyor onu alırım da titan olsa olsa görünüş olarak ne kadar iyi olabilir ki o yüzden müzdaripim işte.. 110 cc galiba demi Titanlar ?

@sakinseytan

Bahsettiğiniz motora bakıyorum hemen..

Kalite ve 3 valf sanırım

tvs apache 'lere baktım gerçekten çok güzel ancak 2,5oo TL ile 3.ooo TL arasında ve bu parayı bulmam imkansız ... Neredeyse bütçemin 2 katı kadar ... =) Başka tavsiye yok mu aceba ?

Honda Titan
    yuan 150

Den başka ?

Benim sana önerdiğim motor titan değil karıştırma lütfen

Hms özür diliyorum .. hemen ardından o yanıt geLince böyle oldu

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler