Dostum gevezelik niyetin de olsaydım -Oğuz kağan , Taylan - arkadaşımı msnden rahatsız etmez onlara herşeyi burada sorardım. 1500 e düzgün motor aramıyorum ben zaten, 1500 e acemiliğimi atıcak motor arıyorum ;)
Sohbet etmek istesem tonlarca forum sitesi, tonlarca arkadaşım var ne diye motosiklet forumun da motor sohbeti edeyim bir düşün bakalım !
Koruma nedirden kastım tam parça olarak ne olacağıydı sen annenin karnından çıkar çıkmaz mı öğrendin neyin ne olduğunu ?
Bu nasıl bir usLûptur sen kimsin ki benle bu şekilde konuşuyorsun ? Hangi köyün muhtarısın.!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 AM ----------
A.s
Doğrudur belki sakin değilimdir ancak kendini bir düşün istersen motor almadan önce nasıl bir duygun vardı ? Ya da nasıl bir motor alman konusun da eminmiydin ?
Tipini beğenmemekle alakası yok, benim ilk mesajımı okursanız motorda ki öncelik sıramı yazmıştım ona göre yorum yapmadı arkadaşlar bu yüzden kırmamak adına onları, tipini beğenmedim diyorum.Çünkü herkez kullandığı motoru öneriyor ve ben bu motor güzel değil dersem bozulmazlar mı ?
Öss bu 2oo9 da girmiyecem, 2o1o da girecem ve Ankara Hukuk KAZANICAM ! o yüzden şimdiden kararlıyım ve yapıcam. Dershaneye hergün gidip geliyorum ve otobüs sıktı ve pahalı olmaya başladı bu yüzden bir motor arıyorum.
1- Her konu da ki sıkıntı da haklısınız ve öğrenmeye çalışıyorum teorik olarak herşeyi öğrendim diyebilirim tek eksik pratik...
2-Hayır ancak 3 ay sonra b + a2 alıcam o yüzden sadece motor almıyorum şimdi..
3-İlk motor için ne kadar para harcamamı öneriyordunuz aceba
4- Yukarı da cevap verdim bu soruya.
Böyle yorum yazarnız başım üstüne ama yukarda ki arkadaşın usLûb'u çok tuhaftı...