Öncelikle korumaları unutmamak gerekli. Bütçeyi ona göre ayarlamak daha doğru olur.
Öncelikle korumaları unutmamak gerekli. Bütçeyi ona göre ayarlamak daha doğru olur.
Korumadan kastınızın nolduğunu tam olarak yazarsanız ve ortalama fiyatlarını söylerseniz sevinirim..
yaa baq paran boşa gitmesin al yuan yani syjet 2. el temizleri 900 den başlıyo ben çok rastladım üstünede ihticın olan kask mas alırsın
Arkadaşım tavsiye ettiğiniz motor görünüş olarak çok güzeL ancak Hatay/iskenderun da 2.eLine rastLamadım ve garantisinin nerede olduğunu bilmiyorum. Çelik motor var mı yok mu bilmiyorum bulunduğum yerde. 0 'ı var mı piyasa da peki ? Varsa ne kadardır.... yeşil olanı çok güzel ama yaşadığım yerde yok ne yazık ki..
Arkadaşlar yardımlarınız devam etsin Lütfen çok kararsız kaldım ya... :/
Yuan SJ 150-23 bakıyorum , Hatay/iskenderun da 2. eL ve istediğim fiyata buLabilirsem alıcam hemen.. =)
kimde ne varsa onu al demiş koptm ha mobylette al kardeş o zamansa
korumalar kask, eldiven, bot, mont, dizlik, bellik ... daha da sayabiliriz. Senin hangilerini alacağına, hangi kalitede alacağına göre fiyatları değişir. İşe yarar birşeyler düşünüyorsan ciddi rakamları gözden çıkarmak lazım.
Motosiklet seçimiyle ilgili detaylı bilgi için:
http://donald.hypermart.net/Teori/GIRIS.htm
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Çok teşekkür ediyorum yardımlarınızdan ötürü , korumadan kastım bilmediklerimi öğrenmek içindi
Kask , eldiven ve montu biliyordum ancak dizliği falan düşünmemiştim.. eğer yuan sj 150-23 bulabilirsem düşündüğüm fiyata üstüne eldiven - mont - kaskta alabilirim ... umarım bulurum =)
gsxr 1300 hayabusa olabilirmi tek kelime ybr
Yüksek Kalite Üstün Performans
bence baktığın motorların hiç biri alınmaz..istediğin anda elinden de çıkaramazsın bu motorları..çünkü çok değil 1 sene sonra büyütmek için kıvranıp durcaksın
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
İlanlara bakıyorum da hiç o fiyata yok yakınlarım da, 900 liraya falan var onLarda istanbuLda =( Bu arada sizin motora benim gözüm değdi galiba çok tatlı olmuş, maşallahı var =) Memnumsunuz peki gıcırdama falan var mı motorda ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 PM ----------
Hayabusa , Ybr düşünmüyorum arkadaşım yine de teşekkür ederim .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 PM ----------
Zaten seneye muhtemelen üniversiteye gidececem arkadaşım ve giderken motoru yanımda götüremeyecem, 150cc lik motor bana uzun vade de yeter diye düşünüyorum, hız yapmak istesem araba var ve o beni fazlasıyla tatmin ediyor hız konusun da ... Teşekkürler yinede =)
arkadaşım öncelikle güle güle kullanmanı öneririm.titandan bahsetmişsin 1000tl ye falan.o kadar paraya bulabiliyosan kaçırma derim.boşver çançinçon
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Motor – 1ooo Lira
Aynalar – 10 Lira
Ön Cam - 3 Lira
Jant şeridi – 3 lira
Eldiven – 50 Lira
Mont – 170 Lira
Kask – 90 Lira
Açık var haLâ =)
motoru almadan ayna eldiven fln yazmışsın:D ne işin var eldivenle fln önce altına cek motoru sonra alırsın bu zart zurtları benim birader 250 lik cupperi 1 liraya aldı onu sonra takasla satıp XT125 cros aldı yani anlıcan istedikten sonra almak mesele degil sahibinden e gir bak orda tonla motor var illaki zevkin göre bişi vardır ilk motorun olucagı için cin malı alabilirsin tecrübe kazanınca değiştirirsin ben 150 zat la başladım şimdi Allah kısmet ederse KLE500 alcam aldım kapıda duruyo şuan ama daha karar vermedim herşey para degil
Arkadaşım almışken hepsini birlikte almak istiyorum, forumda bas bas bağırıyorlar , hergün birimizi kazaya kurban veriyoruz..almışken hepsini alalım dedik listemizi oluşturuyoruz.İlk alacğaım motor Skyjet 150-23 olacak , çinli bir motor ilerde abilerini alırım =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)