Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... Hyosung gt 250 motorsiklet bana daha cazibeli daha özgür bi tarz olarak görünüyor r ise sadece kaslı bir motor ve tek ayıran bana göre ön panel ben alıcak olsam gt 250 commet alırdım ya siz ?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... Hyosung gt 250 motorsiklet bana daha cazibeli daha özgür bi tarz olarak görünüyor r ise sadece kaslı bir motor ve tek ayıran bana göre ön panel ben alıcak olsam gt 250 commet alırdım ya siz ?
tarz meeselesi ve görünüme nekadar önem verdiğine bağlı. bir de işte r da digi km saati var ve gidon biraz daha sağlam gibi görünüyor
gt 250 comet daha çok hoşuma gidiyor benim de
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
2sıde farklı bı tarz zevkten zevke degısır ben gt250R derdım cunku SS makınalar tarzım dıyelım daha SSe gecemedık ama neyse
R de önde çift disk var en büyük artısı bu bence.Motor aynı olduğu için comet mantıklı.Comet birde daha rahat gidon olarak.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Ben tarzıma yatkın olarak comet derim ama gerçekten çok beğeniyorum o makineyi eğer bir gün 250cc alırsam ybr cbf 250değil hyosung 250 comet olucak.
arkadaşlar artçı durumu nasıl bi kaç kez sordum ama net bir yanıt alamadım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)