Yzf r125 - s&t kanuni gt250r ?
Reklamlar
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Yanlış.
S&T Kanuni GT250R - 29HP
Kawasaki Ninja 250 - 33HP
Yamaha YZF-R125 - 15HP
YZF-R belki, ama Ninja ve GT250R ömür boyu kullanılabilecek motorlar. 160-170km/sa gibi son hızlara sahipler, 0-100 hızlanmaları 6-7 saniye arasında.
fırat ninjanın bi 160 170 yapmış videosunu koysana buraya hiç gormnedım ben yaw hyo ile 180 gordum ben. ama sonrası gitmez. bu bi gercek kawanında 170ini gormüştüm
Reklamlar
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
fırat ninjanın bi 160 170 yapmış videosunu koysana buraya hiç gormnedım ben yaw
hyo ile 180 gordum ben. ama sonrası gitmez. bu bi gercek kawanında 170ini gormüştüm
http://www.youtube.com/watch?v=8fLm7kGuHxI
175km/sa yapan Kawasaki Ninja 250R
http://www.youtube.com/watch?v=QOrZiVkIC20
Kawasaki Ninja 250R 0-100 hızlanması (7 saniye)
-
kawasaki bence de bayağı bi araştırmıştım onu.Mcn'in testinde de onun üstün olduğunu söylüyorlar.Ayrıca görünümü de çok güzel.Oturuş pozisyonu daha dik.Lastiği küçük diyosun da ağırlığına göre o uygun.İstersen büyütürsün de max hızdan düşer.Yani hyosung hafif olsaydı büyük ihtimal ona da ince lastik takarlardı...
-
eğer maddi gücün yetiyorsa kawasaki derim.Ben yakın bi zamanda kymco yu satıp hyosung 250r almayı planlıyorum tekrardan.Ama benim hyosung düşünmem hem önceden bindiğim sevdiğim bi motor olması hemde ikinci el alacağım için fiyatının uygun olması.sıfır alacak olsam kesinlikle kawasaki alırdım.Daha rahat oturuş pozisyonu daha güçlü motor. hyosungdan görüntü ve fren sisteminde biraz eksisi var ama kawasaki sonuçta....
-
RX 135 king al Vahşi bir makina!
-
patlıcak len makina :D
bbasıo yaw hatta devir kesiciye bile girmiyo.
bunlarda benzin göstergesi varmı ? yoksa sadece ışıkmı yanıo bitince?
-
Gösterge paneli böyle.
-
bi ayrıntı daha redline.
hyoda kırmızı bölge 11 binde başlıyor. kawada 13 binde
-
Yorumlarınız için teşekkürler sanırım Ninja alicam.
-
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
-
SaRı39 adlı üyeden alıntı
Yanlış
Aprilia Rs250 -
72,5 beygir
var mı arttıran acabaaa
Satılık bu arada yine reklam yapayımm
tartışılan aprilia nın 2 zamanlı motoru değil, benim demek istediğimi herkes yanlış anlamış tebrikler ,
kısacası bırak artık şu 125 ,250 cc ayakalarını al bi 500cc naked ta sınıf atla biraderim
-
eğer 125 cc bir racing tarzı motor istiyorsan derbi yamaha honda arasında bir secim yapman daha doğru olurki eğer fiyat farketzmez diyorsan kesinlikle bunlar arasında yamaha r125 cok güzel bir motor..onun dışında biraz daha büyk düşünüyorsan st falan düşünme direk kawa. yamaha r125 in vidyolarını izersen tatmn edici bir motor olduğunu zten anlarsn gercekten cok hos bir motorsiklet.
bunun dışında aprilia ya bi bak derim
-
exile adlı üyeden alıntı
tartışılan aprilia nın 2 zamanlı motoru değil, benim demek istediğimi herkes yanlış anlamış tebrikler ,
kısacası bırak artık şu 125 ,250 cc ayakalarını al bi 500cc naked ta sınıf atla biraderim
"EXİLE" Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.Ben yaklasık 1,5 yıldır CBF 500 kullanıyorum.Memnunmusun diye sorma bile anlatılmaz yaşanır diyorum.
konunun başında 200 cc bı makıne kullandığından ve artık tarz değiştirmekten bahsetmissin madem, sonraki makinen 500 cc olsun derim.....Amaaaaaaaaaaa bunları derken de şunu eklemek isterim.
1-Şuana kadar motosiklet uzerinde yaptıgın km tecruben nedir.
2-almak istediğin makinayı kalıtesıne ve performansına gore mı? parasına gore mı? havasına gore mı.....seçiyorsun.
Kısacası eğer biraz mantıklı dusunursen ve arastırmalarına devam edersen bütün yollar sana en az 500 cc bir makineyi işaret edecektir.Benim bu konuda ki şahsi fikrim ise 500 cc naked lar arasında verdiğin paranın hakkını sonuna kadar ve fazlasıyla alabilecegin tek makine CBF 500 derim.Hem performans açısından,hem kalite açısından.......Belki biraz fazla para ödersin alırken sınıfındaki makinelere göre ama..Emin ol CBF 500 sana her yola cıktığında bunu unutturacaktır ve bir zaman sonra ayrılamayacaksın....
Hayırlısıyla en kısa zamanda en dogru tercıhı yapar ve gonlundeki "Demir Atlı" yı alırsın...........
[B][COLOR="Red"]İran'lı bir şair der ki: ''Aşka uçarsan kanatların yanar'' Bunun üzerine Mevlana C.Rumi derki: '' AŞKA uçmayacaksan kanat neye yarar''...[/COLOR][/B]
-
aklın varsa 200 lük endurona binmeye devam et derim. yeni motorunu alınca anlayacaksın ama iş işten geçer demedi deme
-
machine_mc adlı üyeden alıntı
"EXİLE" Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.Ben yaklasık 1,5 yıldır CBF 500 kullanıyorum.Memnunmusun diye sorma bile anlatılmaz yaşanır diyorum.
konunun başında 200 cc bı makıne kullandığından ve artık tarz değiştirmekten bahsetmissin madem, sonraki makinen 500 cc olsun derim.....Amaaaaaaaaaaa bunları derken de şunu eklemek isterim.
1-Şuana kadar motosiklet uzerinde yaptıgın km tecruben nedir.
2-almak istediğin makinayı kalıtesıne ve performansına gore mı? parasına gore mı? havasına gore mı.....seçiyorsun.
Kısacası eğer biraz mantıklı dusunursen ve arastırmalarına devam edersen bütün yollar sana en az 500 cc bir makineyi işaret edecektir.Benim bu konuda ki şahsi fikrim ise 500 cc naked lar arasında verdiğin paranın hakkını sonuna kadar ve fazlasıyla alabilecegin tek makine CBF 500 derim.Hem performans açısından,hem kalite açısından.......Belki biraz fazla para ödersin alırken sınıfındaki makinelere göre ama..Emin ol CBF 500 sana her yola cıktığında bunu unutturacaktır ve bir zaman sonra ayrılamayacaksın....
Hayırlısıyla en kısa zamanda en dogru tercıhı yapar ve gonlundeki "Demir Atlı" yı alırsın...........
benim gibi düşünen biri olduğunu görmek güzel. eyvlh machine_mc
-
Kawasaki Ninja 250R. Eminim. Son kararım.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Gösterge paneli böyle.
Gösterge paneli Türkiye için üretilenlerde farklı benzin göstergesi yerine hararet göstergesi var.
Japon varken Kore malına yanaşmakta biraz garip kaçmıyor mu italyan olsa neyse
Devir kesici varmı Hyoda
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
ne alaka bırı 125 cc dıgerı 2 kat daha guclu 250 cc tabıkı hyosung pardon st
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)