çin mallarından hangısını onerırsınız asya 150 t1 hosuma gıdıyo nedersınız
çin mallarından hangısını onerırsınız asya 150 t1 hosuma gıdıyo nedersınız
zat al en az sıkıntısı olan o
bir zat kullanıcısı olark 3 yıldır motorumdan
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1548626
ahanda buradan incele
mondial 150zat farkı tarzı
asya 150t1 kullanicisiyim suana kadar pek sorun ile karsilasmadim tavsiye ederim.
Zat benimde görüntü olarak öok hoşuma gidiyor ama biraz araştırmalarım sonucu tecrübe etmedim, motoru o kasaya ufak geliyor diyorlar buda yakıtını cok kullanmasına sebep oluyormuş ama görüntü 10 numara.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
150 cc nin fazla yakıcağı ne olurki bence zat alsın parça bol servis bol ucuz kullanan çok iyi kötü bir ikinci eli var.
yoksa çinliler içinde esas favorim benim senatördür namı değer eski 98 model majesty özünde yamaha neticede..
çin malı diyorsan zat al hem qörünümü qüzel hem diyerlerine qöre pek bi sıkıntısı yok belli başlı sıkıntılarıda kullananlardan öğrenirsinkarizma motordur
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
ben zat ı 3 yıl 30 bin km kullandım allaha şükür hiç yolda bırakmadı. ama bakımlarını yagını düzenli kontrol etmek lazım yoksa çok masraf açıyor. zat uzun ve düz yolda çok rahat asya ya göre de daha dengeli ayrıca asyanın ön camı dreksiyonda oldugundan hızlanınca yada rüzgarda direksiyonhakimiyeti zorlanıyo. çok arkadaş camı o yüzden çıkardı çıkıncada tipi bozuluyo.... zat ında tek hoşlanmadıgım yönü altının yere yakın olması idi onada kalın dişli lastik taktırdım biraz yükselmişti her yolada geliyodu .....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)