zx-12 R al (:çok kıvrak bi makina
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
kawasaki zx-6 önersem yeşil renkli ne dersin? kardeşim daha genç boşver racing filan genç adamlar rahat durmuyor race üstünde bi yolu yarıla 30 ol ondan sonra gir derim ama illa alacam diyorsam ya fazer fz6 yada kawa zx6 ama hondamı yamahamı dersen honda derim RR
ama ben daha önceki yorumlara baktım genelde benim arkadaşımda cbr 600 rr var çok güzel motor ...bir diğeri ben bir kere r 6 ya bindim çok güzel motor gibi şeyler yazmıslardı..yani her ikisinide kullanıp yorum yapan kimseye rastlamadım belki denk gelir diye açtım.. birde ilk ss motorum olcak o yüzden ince eleyip sık dokuyorum
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Demek ki ikisi de güzel 600'lük racingler arasında sadece ufak farklar var. Biri 5hp daha güçlü, biri 5kg daha hafif, biri biraz daha çok gaz tepkisine sahip, biri virajlarda çok az daha iyi vs. vs.
Tutup pistte yarışmayacaksan hangisi kesene uygunsa ve hoşuna gidiyorsa onu al. Sonuçta dört markanın da motorları son teknolojiyle üretilmiş son derece kaliteli aletler. Zaten önceki motoruna kıyasla en kötü racing bile roket gibi hissettirecek
elbette sürersin ama hani gaza gelme açısı filan heheo işte çok kötü sonuçlar doğuruyor o açıdan dedim yoksa elbette neden olmasın sürersin
nefsime hakim olamayıp gaza gelebilirim ama daha önce 2 motor kazası yaptım yani gaz da bi yere kadar canımın kıymetini anladım artık.. bu arada kawasakiler hondalardan daha pahalıymıs 2.el fiyatlarına bakıyorum su an 2003 2004 model zx 6 lar 14 15 ..hondalar 13 civarlarında.
scooterdan sonra 600cc hemde ss???
hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun,sevdiklerine bağışlasın
bende 200ün altına ineceğini zannetmiyorum
:bestmt:
neden 200 ün üstünde kullanıyımki benim arabamda vardı 206 rc 240 yapmasına rağmen ben en fazla 200 gitmişimdir...benim race motorda niyetim limitleri zormalak değil ilk hızlanma mükemmel olsun ani hızlanmaları iyi olsun birde görüntü güzel olsun..bu arada ilk motorumu scooter yazmıstım yukarı ama tam anlamıyla sayılmaz 4 zamanlı 125 lik bi motordu
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
kalkışlar iyi de peki iş frenlemeye gelince ne yapacaksın kalktığın gibi durabilecek misin?makine kıvrakta sen o kıvraklığı üstünde nasıl sağlayacaksın?kaç kere sürdün 600cc bir ss ya da hiç kullandın mı?
neyse şimdi konuyu saptırmayalım hayırlısı olsun diyorum ama bir önerim var bence sen bir de honda cbf500e bak(bence bu bile büyük hatta cbf250 ama sen onunla hiç tatmin olmazsın şimdi) nasıl olsa alırsın ileride 600cc ve üstü bi makine.önce bi böyle naked derim
:bestmt:
Valla arkadaş bir soru sormuş, sorunun cevabından çok yine onu sorgulamışsınız.Demek ki düşünmüş taşınmış bir karar vermiş, ss mi diye sormamış hangi ss demiş.Bize saygı duymak düşer.
Soruna gelince arkadaşım, çok tecrübeli birisi değilim fakat ben r6 kullanıyorum rr da kullandım çok ciddi bir fark yok rr daha hafif ve kıvrak geldi bana.Birde honda yamaha ya göre daha az sorun çıkartıyor daha dayanıklı.Bende bu günlerde 07-08 model 1000rr almayı düşünüyorum.Geçen gün kullandım dengesine ve viraj performansına hayran kaldım.Benim fikrim budur sana kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
bak işte böyle bir cevap arıyordum ben..ikisinide kullanmışsın ve honda daha kıvrak ve hafif gelmiş...beklediğim cevap buydu diyebilirim ..hondayı ilk gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyordu zaten ama yamahadan dahamı kötü yoksa dış görünüşle herşey bitmiyor diye düşünüyordum...kararımı verdim gibi 10 bg fark hariç her yönden honda ağır basıyor galiba..yorumun için teşekkür ederim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ya kızacaksın ama ben bu ve buna benzer bi karşılaştıra yapıpta alan adam görmedim.
zaten bana göre özel makinalar.alacak adam gider kafasına yatanı alır.
...
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)